خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگه بگید دقیقا هدفتون از ورود به این رشته چیه شاید بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      اگه بگید دقیقا هدفتون از ورود به این رشته چیه شاید بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
      علاقه زیادی به این رشته و کسب و کار دارم
      و دوست دارم تحصیلاتم در این زمینه باشه حتی اگر زمینه کاری دولتی و یا حتی کسب و کار شخصی باشه

جایگاه اجتماعی هم مهم هست
      تایپیک : همفکری در مورد رشته های مالی ، تجاری و اقتصادی
      http://forum.konkur.in/thread39155-2.html
      ویرایش توسط Zendegi95 : 20 فروردین 1395 در ساعت 21:41

3. Top | #18
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zendegi95 نمایش پست ها
      علاقه زیادی به این رشته و کسب و کار دارم
      و دوست دارم تحصیلاتم در این زمینه باشه حتی اگر زمینه کاری دولتی و یا حتی کسب و کار شخصی باشه

اگه علاقه هست كه خوب اين رشته ها بدون كنكور هستن و راحت ميشه تو هر كدوم كه دوست داشته باشي قبول بشي. اگه بحث كار پيدا كردن هست كه شما تا درستو تموم كني شده 35 سالت و ديگه هيچ اداره دولتي شما رو با اين سن و مدرك ليسانس استخدام نمي كنه . اگر دوست داري تو زمينه حسابداري تو بخش خصوصي كار كني مي توني يه دوره حسابداري بري و يه ديپلم حسابداري بگيري و مهم اينه كه با چند تا از نرم افزارهاي بازار آشنا بشي و حتما اكسل رو ياد بگيري و بري يه جا كار كني تا تجربه پيدا كني. كنارشم يه مدرك ليسانس بگير كه نزنن تو سر حقوقت . البته ..... اگر كار تونستي پيدا كني جايي ...
      ویرایش توسط stephanie : 20 فروردین 1395 در ساعت 22:10

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      اگه علاقه هست كه خوب اين رشته ها بدون كنكور هستن و راحت ميشه تو هر كدوم كه دوست داشته باشي قبول بشي. اگه بحث كار پيدا كردن هست كه شما تا درستو تموم كني شده 35 سالت و ديگه هيچ اداره دولتي شما رو با اين سن و مدرك ليسانس استخدام نمي كنه . اگر دوست داري تو زمينه حسابداري تو بخش خصوصي كار كني مي توني يه دوره حسابداري بري و يه ديپلم حسابداري بگيري و مهم اينه كه با چند تا از نرم افزارهاي بازار آشنا بشي و حتما اكسل رو ياد بگيري و بري يه جا كار كني تا تجربه پيدا كني. كنارشم يه مدرك ليسانس بگير كه نزنن تو سر حقوقت . البته ..... اگر كار تونستي پيدا كني جايي ...
      دوست دارم مدرک از دانشگاه معتبر باشه من خودم مدرک لیسانس دارم
      دوست دارم مدرک لیسانس اقتصادی و مالی از دانشگاه معتبر داشته باشم که ارزش داشته باشه
      و برای کار دولتی هم نه بخش خصوصی معدل و و گاها دانشگاه معتبر باعث ارزش رزومه کاری میشه

5. Top | #20
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zendegi95 نمایش پست ها
      دوست دارم مدرک از دانشگاه معتبر باشه من خودم مدرک لیسانس دارم
      دوست دارم مدرک لیسانس اقتصادی و مالی از دانشگاه معتبر داشته باشم که ارزش داشته باشه
      و برای کار دولتی هم نه بخش خصوصی معدل و و گاها دانشگاه معتبر باعث ارزش رزومه کاری میشه
      تو بخش خصوصي رزومه وابستگي مستقيم به تجربه كاري داره و اينكه چقدر كار بلد هستي. تازه اين دو عامل فقط باعث ميشه شما شانس استخدام بيشتري داشته باشي ودر تعيين ميزان حقوق شما نقش چنداني نداره. چون حقوق اداره كار رو بهت پرداخت مي كنن و مدرك فقط اينجا بدردت ميخوره . كلا تو بخش خصوصي شما حتي با مدرك دكتري شريف هم با عرض معذرت كارگر محسوب ميشي . مگر اينكه شما تو اون شركت /موسسه اي كه كار ميكني ذينفع باشي نه حقوق بگير . ديگه خودت كه با اين سن و سال بايد بدوني بازار ايران چجوريه. اگه طرف بهت دو تومن ماهي حقوق بده به اندازه 12-13 ساعت روزانه ازت كار ميكشه و اين تا زماني هم هست كه نتونه كسي رو پيدا كنه كه كار شما رو با حقوق يك تومن يا كمتر انجام بده .... كه با توجه به وضعيت خراب بازار و ماهيت كاري كه تو بازار ايران هست راحت اين جور آدمي رو پيدا مي كنه ...

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      تو بخش خصوصي رزومه وابستگي مستقيم به تجربه كاري داره و اينكه چقدر كار بلد هستي. تازه اين دو عامل فقط باعث ميشه شما شانس استخدام بيشتري داشته باشي ودر تعيين ميزان حقوق شما نقش چنداني نداره. چون حقوق اداره كار رو بهت پرداخت مي كنن و مدرك فقط اينجا بدردت ميخوره . كلا تو بخش خصوصي شما حتي با مدرك دكتري شريف هم با عرض معذرت كارگر محسوب ميشي . مگر اينكه شما تو اون شركت /موسسه اي كه كار ميكني ذينفع باشي نه حقوق بگير . ديگه خودت كه با اين سن و سال بايد بدوني بازار ايران چجوريه. اگه طرف بهت دو تومن ماهي حقوق بده به اندازه 12-13 ساعت روزانه ازت كار ميكشه و اين تا زماني هم هست كه نتونه كسي رو پيدا كنه كه كار شما رو با حقوق يك تومن يا كمتر انجام بده .... كه با توجه به وضعيت خراب بازار و ماهيت كاري كه تو بازار ايران هست راحت اين جور آدمي رو پيدا مي كنه ...
      ممنون از همفکری در این تایپیک
      حرف شما درست ولی یک نکته ای هست که ادم باید در نظر بگیره و به مرور زمان ادم کسب میکنه

قرار نیست ادم همیشه ثابت باشه
      اگر هدف این باشه که همیشه ثابت نباشی و پیشرفت کنی اینجا هست که نباید از کسی عقب باشی اینجا هست که مدرک تاثیر داره
      در اینجا هست که اگر کسی نخواهد شما رو قبول کنه به عنوان بالاتر مدرک شما حرف میزنه و اصلا هم نیازی نیست به زبون بیاری یا کسی بدونه

اگر روزی شخصی بخواهد خودش کسب و کار خوش رو شروع کنه باید انقدر قوی باشه که خودش به خودش افتخار کنه
      اگر این حالت بود کسی می تونه به شما اعتماد کند و با شما همکاری کنه

اگر نگاه فقط بر این باشه که مدرک بگیریم تا حقوق بالا بره اصلا درست نیست شاید حتی یکی با مدرک کمتر از شما هم در اون بازه زمانی حقوق بالاتری داشته باشه
      ولی نگاه فقط نباید به لحظه باشه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن