منم ی چن بار خواب کنکور دیدم..خخخخخخخ
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
خواب دیدم خواب دیدم
قلبمو بی تاب دیدم
دل تاریکمو در
شبهای مهتاب دیدم
در تعبیر این خواب آمده که:
خواب زن چپ عست
نتیجه:درس نخون!
آینده ای درخشان در انتظار عست![]()
جالبه اینه که سوال اول ادبیات لغت و املاـه![]()
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
شبا کمتر بخور خوب بخوابی
خدایی ملت چه استرس هایی دارند ، بابا بده فیلمشو بسازیم چند میلیارد کاسب شیم !
هزاربار خواب این چیزارو دیدم و تو همشون سکته ی ناقص کردم انشالله سر جلسه کنکور(اونم از واقعيش) سکته ی کامل ميکنم
البته اگه قراره من سکترو بزنم کنکورم باید بزنه
تا مرگشو با چشام نبینم دست ورنميدارم![]()
تعبیر خوات این چنین است جوان؛
چنان چه از 3 ماه باقی مونده نهایت استفاده را نبری،پشیمان خواهی شد مثل **!
پی نوشت:
اگر در خواب بینی در راه جلسه ی کنکور در ترافیک مانده ای،بدان بر سر جلسه وقت کم اوری و اگر دیدی بر سر جلسه نشسته ای و کسی در کنارت نیست بدان رتبه ی اول کنکور را خواهی اورد ولی در این باب چندی از علما اورده اند:اگر پسر باشی تعبیر تو چنین است که از نعمت تقلب بی بهره خواهی ماند و اگر دختر باشی تعبیر تو این است اگر تلاش بکنی می توانی رتبه ی 1 کشوری یا در این حد و حدود را خواهی اورد.اگر در خواب بینی پاسخ نامه ات سوخت بدان که در رشته ی دلخواهت قبول نخواهی شد ولی اگر دیدی هر سوالی را جواب می دادی و جواب سوالات بعدی در پاسخ نامه ظاهر می شد بدان اگر در رشته ی تجربی هستی در رشته ی و دانشگاه دلخواه قبول خواهی شد و اگر در رشته ی ریاضی فیزیک هستی بدان رشته ی ریاضی فیزیک هستی در رشته ی و دانشگاه دلخواه قبول نخواهی شد! اگر هم انسانی هستی تعبیر متفاوت دارد...
و اگر دیدی پاسخنامه ات سوراخ بود بدان حقت را خواهند خورد!
اکر خواب دیدی که سر جلسه نوک مدادت شکست بدان مشکلات در قبولی زیاد بوده و اگر بینی پاکن پاسخ نامه را پاک نکرد بدان سوغالات کنکور از توان تو بیشتر است و در ان خواهی ماند.(پشت کنکوری خواهی شد)
اگر در خواب بینی که نتاج کنکور امده و نتیجه را در دست راست گرفته ای و یا ادرس سایت سنجش را با دست راست وارد نموده ای بدان در رشته ی دلخواه و یک دانشگاه معتبر قبول خواهی شد و اگر بینی نتیجه را در دست چپ گرفته ای و یا ادرس سایت سنجش را با دست چپ وارد نموده ای بدان کار از کار گذشته و باید خواب دیگری بینی و تا سال اتی صبر کنی.
والسلام علیکم و رحمة ا... و برکاته
«تقدیم به انانی که در راه کنکور مویی سفید کرده اند.»
ویرایش توسط A.Z : 14 فروردین 1395 در ساعت 19:47
منم برای اینکه یه کم به خودم بیام و استرس داشته باشم
انقد دعا کردم تا یه شب خواب کنکورو دیدم
خواب دیدم رفتم نشستم دیدم سوالا سطح بالااااا ، از هرکدوم یه چیزایی میدونستم ولی چون تسلط نداشتم نمیتونستم جواب بدم. از هر 10 تا سوال 3 تا جواب دادم
بعد کنکور گفتم دیگه تموم شد دیگه اهدافم نابود شد... خدایا من نمیتونم یه سال دیگه رو تحمل کنم اصن نمیتونم به سال بعد فکر کنم و کلی گریه و ....
خلاصه ک این اتفاق اواسط دی رخ داد و من از اون موقع تا الان نه تنها ب خودم نیومدم که بی خیال ترم شدم!!!
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)