سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن که
بشین راحت زندگیتو بکن عشق و اینا همش کشکه![]()
بچه ها لطفا به زبان فارسی صریح صحبت کنین ما هم بفهمیم
حالا شما که می گین عشق کشکه خوب راه حل برای اینکه از سرش بیوفته هم بدین
موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما ...
اخه دوست عزیز تابلوهه که تو این سن و صد البته تو این زمان کنکور عشق و عاشقی بی معنی هستش
چون من تجربه کردم میگم ادم هی با خودش میگه فقط 30 مین صحبت میکنم تمام ولی تمام مشکلات بعد اون 30 مین صحبت کردن شروع میشه و فکرت میمونه پیشش تازه اگه ی بحثی هم باهم بکنین ببین چه جیزا که بفکرت نمیرسطه و از درس خوندن میذارتت
بستگی به آدم داره.
بعضیا واسشون میشه محرک و یه کم حرف میزنن و انرژی میگیرن و با قدرت بیشتر میخونن... اما بعضیا فاز عاشقی و احساس میگیرن و میرن تو فکر و از درس میوفتن..
البته به طرف مقابل هم بستگی داره.اگه اون درکت کنه که درس داری و ازت توقع نداشته باشه که 24ساعت حواست بهش باشه اونوقت میشه یه یار خوب.اما اگه با یه ج اس ندادن قهر کنه و اعصابتو خورد کنه، اونوقت مانع درست میشه.
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
راه حل عاشق نشدن؟! تنها راه حلش اینه که از الان تا کنکور،به هیچ وجه من الوجوه دختره نا محرم نبینی.حتی فیلمای سینمایی که توش ممکنه دخت همسنت بازی کرده باشه.چون اصلا تضمینی نیس با دیدن یه دختر نزدیک به سن خودت عاشق نشی.میگه که:
بر در قلبم نوشتم ورود ممنوع...عشق امد و گفت من سواد ندارم...
دوستان من یه چهارتا پیرهن بیشتر از خیلی ها در این انجمن پاره کردم ( به واسطه سن و سالم ) , نه نتها عشق و عاشقی بلکه رفیق بازی در ایام درس خوندن ترمز هستش اونم از نوع abs مرغوب , زمان برای عاشق شدن و رفیق بازی در طول زندگی زیاده اما در سال کنکور ( حالا هر مدل کنکوری ) کاملا باید دورش رو خط کشید , قدر این سالهای عمرتون رو بدونید چون سالهای سرنوشت ساز برای آیندتون هست و این یکی دو سه سال فوق العاده مهم در زندگیتون رو با جنگولک بازی هدر ندید .
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
برو سر درست.یه ذره دعا بخون برای این سه ماه از مغزت بندازش بیرون. خیلی سخته،ولی شدنیه. همین دختر ،اگر تو فردا پس فردا کار خوب و شرایط خوب و تحصیلات عالیه نداشته باشی تو رو پس میزنه. پس آتو دستش نده،بشین درستو بخون.شب موقع خوابم یه چند دیقه صحبت کنین از روزتون بگین تاا 24 ساعت بعدی.
به اینی که گفتم فکر کن:
اگر کارو تحصیلات خوب نداشته باشی، زنت نمیشهاین روش بهتر از بقیه روش هاست که دوستان گفتن و اینکه واقعیه!! یعنی رد خور نداره که اگر شما خدای نکرده یه چیز خوب قبول نشدی اون بخواد زندگیشو تباه کنه. درس بخون و از خودت انتظار برتر شدن داشته باش که بشی مایه ی فخر و مباهاتش.نه اینکه پیش اینو اون بگه میتونست،ولی نشد!
با دلام*_*
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)