پیام نور و علمی کاربردی چه فرقی دارند؟دارند؟پذیرششون چطوریه؟
پیام نور یه سیستم باز داره و کتاب محوره ینی باید بتونی بدون کلاس و استاد درستو بخونی در حالي که علمی کاربردی استاد محور است و باید در کلاس شرکت کنید مثل دانشگاه آزاد
Sent from my HTC One using Tapatalk
پیام نور اکثرش بر اساس معدل کتبی دیپلم گزینش داره و علمی کاربردی با آزمون و یا فراگير
Sent from my HTC One using Tapatalk
گنده تر از تواش تو بهترين دانشگاهاه بيكارن تو ميخاي بري 4 سال عمرتو حروم كني در ضمن اصلا مهندسي كامپيوتر اون چيزي كه شما فكر ميكني نيس
همه فكر ميكنن مهندسي كامپيوتر يه چيزيه يه كامپيوتر بهت ميدن ميگن باهاش ور برو كد بزن و ... بايد تو رياضيات گسسته و الگوريتم و ... خيلي قوي باشي تا بعد بتوني يه آينده اي داشته باشه
شدنش كه ميتوني بري ولي بحثي كه هست اينه كه آزاد و پيام نور خيلي داغون تر از اين حرفاس كه بتونه مهندس درست حسابي تربيت كنه..
سلام دوست من
یک چیزی بهت میگم یکم فکر کن روش ببین من خودم توی کار برنامه و کدنویسی هستم
هم برای امینت شبکه و هم برای کد نویسی برای پوسته های سایت و.....
اگه هدفت اینه که بری توی کار کد نویسی نظر من اینه که این 4 ماه رو تجربی رو بخون که مشکلی پیش نیاد و اگه تونستی یک رشته خوب قبول بشی بعد کلاس های تخصصی این رشته رو بیرون برو و مدرک هاشو بگیر
مدارکی که میدن بیرون کاملا معتبره و هم میتونی خودت یک کاری رو شروع کنی یا اینکه جذب شرکت بشی
رو هوا میزننت
مهندسی کامپیوتر خوبه ولی مدرکش مثل عمران و مکانیک خوب نیست حالا شما پیام نور بخونی بد تر
بازم نظر خودت مهم تره
یا علی
مهندسی کامپیوتر؟؟؟همون کامپیوتر دیگه.مهندسی چیه دیگه
شوخی کردم
آره شما میتونید هر نوع مهندسی رو بدون کنکور دادن در دانشگاه پیام نور ثبت نام کنید![]()
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
من رشتم تجربیه امروز رفتم بدونه کنکور ازاد برم مهندسی کامپیوتر سیستم قبول نکرد کسی پیشنهادی نداره؟من نمیدونم چطوری برم مهندسی کامپیوتر بخونم
کسایی که میخوان وارد این رشته بشن ولی درمورد تحقیق نکردن و آشنایی ندارن, حتما تحقیق کنن و سختی های کارش رو مدنظر بگیرن که سوپرایز نشن.
بله شما میتونی آزاد و پیام نور بخونی.
کسی هزینشونو میدونه؟ ترمی چقدره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)