این روزا جوری از سه ملیون تومن پول صحبت میشه انگار صد هزار تومنه!
درسته که همه چیز گرونه ولی با سه ملیون تومن در ماه درامد میتونی بهترین زندگی رو داشته باشی...
اگه رشته ای رو توی دانشگاه ازاد میخوندی ریسکش خیلی کمتر بود...
ولی شما الان باید بیای انصراف بدی و یک سال هم بیشتر فرصت نداری بخونی و اگه پزشکی قبول نشی که احتمالش هم نمیتونه کم باشه,باید بری سربازی...بعد از 4سال برمیگردی سر پله ی اول با مدرک دیپلم...!چنین شکستی میتونه یه نفر رو کلا نسبت به اینده بدبین کنه!(البته کاملا بستگی به شخصش داره...)
از طرفی تو پسر هستی...21سالگی وارد پزشکی بشی تقریبا 30-31سالگی میشی یک پزشک عمومی بدون پول که برای درامد خوب باید راهی شهرستان های خیلی کوچیک بشی...
اما اگه وضعیت مالی خانوادتون عالی هست همه چیز مشخصه...!از زندگیت لذت ببر!
در غیر این صورت پیشنهاد من برات اینه که سطح توقعتو فعلا!پایین بیاری و شرایط فعلیت که شرایط بدی هم نیست رو از دست ندی...و این پیشنهاد من به دلیل اینه که تضمینی نیست که پزشکی قبول شی!
اما باز هم به شدت توصیه میکنم برای چنین تصمیم هایی که میتونه سرنوشتتو عوض کنه فقط تو اینترنت دنبال جواب نباش...ارزششو داره وقت و هزینه صرف کنی برای بهترین تصمیم گیری...
ویرایش توسط Mr.Hosein : 18 اسفند 1394 در ساعت 01:34
به نظر من رادیولوژی آینده ی خوبی نداره. وقتت رو باهاش تلف نکن. هر چه زودتر انصراف بده و اینبار بدون حاشیه بشین بکوب بخون برای رشته ی بهتر (ترجیحا دندان).
در جواب اون دوستی هم که میگه با سه میلیون میشه بهترین (!) زندگی رو داشت باید بگم اینطور نیست. شاید برای یه ادم مجرد بد نباشه ولی بعد از تشکیل خانواده 3 تومن میشه بخور و نمیر. تازه الان رادیولوژی اصلا استخدامی دولتی نداره حقوق خصوصی هم زیر 2 تومنه که اصلا نمی ارزه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام
به نظر من حتی اگه می خوای که انصراف بدی ، همین رشته رو تا ترم 4 ادامه بده و بعد از گرفتن مدرک معادل کاردانی انصراف بده ....
و بعد اگه مطمئنی که می تونی واسه رشته های تاپ موفق بشی ، بشین و بخون ....
این کار دو تا فایده داره....
یکی اینکه به واسطه نداشتن مدرک کارشناسی روزانه درصورت قبولی رشته های تاپ تجربی در دانشگاه دولتی لازم نیست که هزینه ی تحصیلو خودت بپردازی...
ثانیا اینجوری حتی اگه رشته ی خوبی هم قبول نشدی، باز یه مدرک کاردانی رادیولوژی توی دست داری که بتونی باهاش داخل یه مرکز رادیولوژی خصوصی مشغول به کار بشی....
موفق باشی...
سلام دوست عزیز توجه داشته باشید در صورت انصراف و مراجعه دوباره واحد های زیر 12 شما در کارشناسی و 14 در کارشناسی ارشد را باید دوباره بگذرونید.
تواخبارگفت هزینه انصراف دانشجویان پیام نور600000تومانه اونا که باپول خودشون درس میخونن دیگه چرا بایدبراانصراف پول بدن
نسیم آنلاین | دریافت جریمه انصراف از تحصیل در موسسات غیرانتفاعی قانونی نیست
شبکه خبر نگاه میکردی؟
منم دلم ریخت...ولی خب به هر حال داریم برجامو لمس میکنیم دیگهفکر کنم باید قبل از برجام عینک آفتابی برمیداشتیم چشامون کور نشه!
خبرش مال سال 93 است ولی خدا ررو چه دیدید! شاید هنوز معتبر باشه! شایدم به برکت برجام نباشه!
دکتر() مجتبی صدیقی،
معاون وزیر ورئیس سازمان اموردانشجویان 96664601-96664602 88838322
باید زنگ بزنیم اعتراض کنیم اگه حقیقت داشته باشه!
تا دیروز فقط سازمان رنجش بود و مسائل سوابق، امروز اینم اضافه شد!من که خیلی مچکرم ...کلاً امید با اینجور تدابیر در دلم زنده شد! فکر کنم کلید رو گم کردند!
SaM019
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)