خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات

      سوال درباره آهن سفید

      با سلام

      چرا نمی توان از آهن سفید برای ساخت قوطی های کنسرو استفاده کرد؟

      با تشکر

    2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات
      کدوم درس هس اصن؟؟؟

    3. Top | #3
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h25os12 نمایش پست ها
      کدوم درس هس اصن؟؟؟
      شیمی پیش 2 - الکتروشیمی
      عشــــــق ؛
      همین خنده های ساده توست . . . !

      وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
      تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .

    4. Top | #4
      پاسخگوی ارشد

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobgim نمایش پست ها
      با سلام

      چرا نمی توان از آهن سفید برای ساخت قوطی های کنسرو استفاده کرد؟

      با تشکر
      اسید موجود در مواد غذایی باغث می شود که فلز روی( که پتانسیل الکتروشیمیایی 0.76- دارد ) خورده شود و باعث فاسد شدن مواد غذایی می گردد

    5. Top | #5
      پاسخگوی ارشد

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m_mashmuli نمایش پست ها
      اسید موجود در مواد غذایی باغث می شود که فلز روی( که پتانسیل الکتروشیمیایی 0.76- دارد ) خورده شود و باعث فاسد شدن مواد غذایی می گردد
      البته اینو هم عرض کنم که چون غلظت اسید مواد غذایی خیلی کمتر از 1 است بنابراین پتانسیل الکتروشیمیایی محتویات حلبی کمتر از صفر است خلاصه اینکه زورش نمی رسد از قلع الکترون بگیرد یعنی حلبی بهتر از آهن گالوانیزه جهت بسته بندی مواد غذایی جواب می دهد

    6. Top | #6
      کاربر انجمن

      نمایش مشخصات
      برای ساختن قوطی کنسرو مواد خوراکی و کمپوت ها از حلبی استفاده می شودزیرا اسیدهای میوه و بطور کلی اسید های مواد خوراکی بر فلز قلع اثر نمی کند و مواد غذایی در مجاور فلز قلع به مدت بیشتری محفوظ می مانند.اما اگر قوطی های مواد غذایی را از جنس آهن سفید بسازیم اسید های موجود در مواد غذایی می توانند با فلز روی واکنش دهند و باعث ورود کاتیون zn2+ به داخل مواد غذایی و فاسد شدن آنها شود.

      هوا که سرد میشه
      یاد تو می افتم

    7. Top | #7
      کاربر انجمن

      نمایش مشخصات
      روی پتانسیلش کمه و هاش مثبت اسید میتونه اونو بخوره!! وقتی خورده شد کاتیون روی باعث فاسد شدن مواد میشه.

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن