خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

درباره دکتر افشار

سلام دوستان امروز اومدم آخرین پستم رو تصحیح کنم چون فکر میکنم شتباه کردن عمدی نیست ولی وقتی متوجه بشی که ممکنه اشتباه کرده باشی و بهش اعتراف نکنی اونموقع خیلی بده ببینید من درباره مدرک داشتن یا نداشتن دکتر افشار و کیفیت داشتن یا نداشتن مشاوره های پولیشون انتقاد داشتم الانم واقعا تو این دو مورد مطمئن نیستم اما میتونم بگم کسی که بخواد با ایشون مشاوره خصوصی برداره اگه ایشون کارشون خوب باشه که همین براشون میشه تبلیغ و شاگرد جدید پس اینو میشه گذاشت به انتخاب خود بچه ها اما از نظر فعالیت های جانبی که ایشون در زمینه کنکور دارن و نوشته ها و قلم زیباشون واقعا بهترین مشاور اینترنتی ایران هستن و این عین حقیقته منم از ایشون بانوشتن این پست عذر خواهی میکنم و ازشون میخوام همینطور عالی به همکاریشون تو این فروم ادامه بدن و از این به بعد هم شاهد نوشته های زیباشون باشیم

آقای دکتر اگه من باعث ناراحتیتون شدم ازتون معذرت میخوام قصد بدی نداشتم چون کارتون خوبه نمیخواستم مثل اشخاص دیگ واسه راضی نگه داشتن افکار عمومی نقاب به چهره بزنید چون صورت واقعی خودتون بهتر از نقابتون هست

خدا نگهدار

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

مشکوک میزنی :w

3. Top | #3
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh2net نمایش پست ها

مشکوک میزنی :w
      آره باید اعتراف کنم همین امروز دکتر ۱۰۰ میلیون ریخت به حسابم چرا آخه مگه اعتراف به اشتباه انقدر مشکوکه ؟ من کلا زبونم تنده حرف دلم رو بدجوری ترجمه میکنه همین

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها

آره باید اعتراف کنم همین امروز دکتر ۱۰۰ میلیون ریخت به حسابم چرا آخه مگه اعتراف به اشتباه انقدر مشکوکه ؟ من کلا زبونم تنده حرف دلم رو بدجوری ترجمه میکنه همین
      خب چی شد یهو نظرت برگشت؟؟؟

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن