اول مهم علاقه هست محروم شدن از پزشکی برای ترسیدن از خون جالب نیست خیلیا مثل یکی از دوستای من حتی از پرتقال خونی هم میترسید ولی داره پزشکی میخونهرقابت در تجربی بسییییییییار زیاد و بی رحمانه است حتی توی بعضی حوزه های آزمون بچه های تجربی کارت ورود به جلسه دوستاشون را پاره میکنن به نظر من ریاضی خوب باشه!!!!!!!تمام علایق خودتون رالیست کنین به هر کدوم از زیر شاخه ها علاقه داشتین اونو انتخاب کنید!!! البته میزان امادگی شما در تجربی یا ریاضی مهمه
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
ببین خواهرم اینکه درامد پزشکی خیلی بیشتر از مهندسیه شکی توش نیس ولی اینجا ایرانه و هیچی معلوم نیس یه عده ازمهندسای بیکار الان وقتی رفتنریاضی که مهندسی درامد زیاد داشت وپرستیژش از پزشکی بیشتر بود...الان هم پنج سال دیگ ک ان شاا... فارق التحصیل بشیم معلوم نیس شاید درامد مهندسی خوب بشه ...این همه گفتم که بدونی نباید خودت و قربونی جذابیت درامد پزشکی بکنی...تو هر رشته ای که علاقه داشته باشی و خوب کار کنی موفقی مثال:یک مهندس نرم افزار شبکه بازار میگفت درامدش رو دیدم اندازه چن تا پزشک متخصص بود !!!میلیاردی
حالا از نظر من برو پی علاقت انشاا... موفق میشی
خوشا دیدار ما در خواب ...
امروز فهمیدم ریاضیو خیلی دوس دارم
خب دست خودم نیست واقعا از خون میترسم...ولی امیدوارم بعدا پشیمون نشم
وای یعنی چی کارت همو پاره میکردنخیلی وحشتناکه
میزان آمادگیم؟ خب اگه منظورتون الانه که تقریبا بیشتر درسا رو خوندم بجز زیست و زمین چون تا موقع انتخاب رشته میخواستم ریاضی بخونم
ممنون از کمکتون![]()
ویرایش توسط _NiLoOfAr_ : 10 اسفند 1394 در ساعت 00:09
از نظر بازار کارباید بگم هم ریاضی هم تجربی هر دو خوبن میگن برای پزشکی کار نیست ولی توی شهر ما یه متخصص هم پیدا نمیشه همیشه باید توی شهر های دیگه دنبال دکتر بگردیم شهر ما حتی عمومی هم نیاز داره خیلی جاها هستن که به خاطر یه دکتر عمومی باید به شهرهای بزرگ برنالکی میگن برای پزشکی کار نیست!!!!!!!درضمن نباید بازارکار را در نظر گرفت چون ما آینده ساز هستیم و باید خودمون آینده را بسازیمبرای همه ی رشته ها کار هست ولی ادم اول باید به خودش زحمت بده تا کار پیدا کنه چرا کسی که رشته مدیریت میخونه حاضر نیست چهارسال توی یک اداره کار کنه تا ترفیع بگیره چرا یک پزشک عمومی هنوز نیومده میخاد مدیریت یک بیمارستان را برعهده بگیره چرا ادما اینقدر تنبل شدن دروووووووغ میگوید کسی که از نبود بازار کار سخن نا پخته ای را بر زبان می اورد
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)