واسه استرس سر جلسه می خوام برم دکتربهم قرص بده کسی بود که به دکتر مراجعه کرده باشه؟؟؟روانپزشک بوده یا مغزاعصاب؟؟
واسه استرس سر جلسه می خوام برم دکتربهم قرص بده کسی بود که به دکتر مراجعه کرده باشه؟؟؟روانپزشک بوده یا مغزاعصاب؟؟
اینا کار نیست شما میکنید قرص چیه دیگه اینا چرته برو پیش روانپزشک راهکار بذاره جلوت چرا خودتو شیمیایی میکنی
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
استرس سر جلسه امتحان ، کنکور و ... هر چیز دیگه عادی هست امّا اینکه از الآن بخواید به خودتون تلقین کنید که وایاسترس میگیرم سر جلسه این خودش اولین مشکل هست ، کسی که خوب خونده استرس چرا بگیره ، آزمون آزمایشی هم همین کار رو میکنه که عادت کنید به شرایط آزمون کنکور ، هر چند کنکور یک چیز دیگست ، مصرف دارو شیمیایی لازم نیست ، با داروهای گیاهی مقوی اعصاب که حداقل عوارضش خیلی کمتر از ایناست موثر تره.
خواندن 7 بار سوره ی حمد و توحید و 7 بار صلوات و خواندن ایت الکرسی قبل از شروع جلسه ی کنکور معجزه میکنه و یه ارامش روحی و قلبی خیلی خاصی به ادم میده...همه چیز رو به خدا بسپارید و با توکل بر خدا سر جلسه کارتون رو شروع کنید.نماز اول صبح هم قبل از رفتن به سر جلسه خیلی مفیده...یاد و ذکر خدا ارامش دهنده ی قلب هاست..در کل از هیچ دکتری هیچ کاری ساخته نیست...به خدا پناه ببرید![]()
کتاب روان شناسی بخون
کتاب راز رو شدیدا توصیه میکنم
هر صبح به مدت 20 دقیقه 10 صفحه مطالعه کنید
باور کنید ارزشش رو داره
اون که گفته بود یاقبول میشی یانه . خیلی جالب بود مرسیوقتی استرس داره مغز هنگ میکنه حالا هرچقدرم خونده باشی . خودم فک کنم مغز اعصاب ولی گفتم بازم بپرسم .من دی ماه 5شب اصلا نخوابیدم کارم کشید به دکتر اون گفت قبل کنکور واسه استرس ی دکتر برو یادم رفت بپرس دکتر چی برم
کنکوری ها برای رفع دلشوره و ارامش در ازمون حتما این دعا را بخوانند.
هر وقت اضطراب داشتید هفت بار این ذکر را زمزمه کنید،آرامشی عجیب تموم وجودتون را فرا میگیره:
«ما شاءَ الله لا حَولَ وَ لا قوَّهَ إلّا باللهِ العَلِیِّ العَظیم»
ایت ا… میرزا احمد آشتیانی (ره) در کتاب هدیه احمدی اورده اند:علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان فرمودند:جهت ارامش پیدا کردند دست روی سینه بگذارید ودر حالت نشسته و ایستاده چند مرتبه ایه ۲۸ سوره رعد را بخوانید:
«الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب »
در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است..حتما بخون..موثره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)