لیمو رو ماست بریزی نمیبره؟
فک کنم دل درد بشی :/
رو این هایی که میگم دقیق فکر کن!
دلیل استرس کنکور چیه؟!
1.رقابت شدید با دوستات داری؟
2.ایده ال گرایی تو کسب نتیجه؟
3.شایدم میترسی اگه نتیجه خوب نگیری بقیه تحقیرت کنن!!
4.عوامل بیرونی اذیتت میکنه؟ مثل درد-کسل و کرخت بودن-فکر های مزاحم و ...
این ها چیزایی بود که به ذهنم رسید!
فک کنم مورد 1 در مورد شما دخترها بدجور صدق میکنه!!
نگاه کن اگه با کسی تو رقابتی، معلومه که داره افراطی میشه! سعی کن یخورده ریلکس تر باشی یعنی مثلا کلا بکش کنار از رقابت و سعی کن که دیدت به زندگی تغییر بدی! یجورایی مهربون تر بشی به همه چی و سعی کنی به بقیه کمک کنی تا احساس رضایتی نسبت به خودت داشته باشی تا اینکه رقابت کنی و حس نفرت توت بیشتر بشه!
امیدوارم که گره از مشکلت حل کنه ؛)
بیخیال دوستات، ازشون دوری کن!
شاید اولش پچ پچ هاشون اذیتت کنه ولی بعد یه مدتی خودشون خسته میشن...[emoji554]
اصن فک کن تو یه بیابونی هستی که هییییچ کسی دور و برت نیس، یعنی هیچ چیزی نیست که باهاش رقابت کنی جز گذشته خودت![emoji123] [emoji123] [emoji123]
ولی مشخصه بدجور خودت رو درگیر کنکور کردی! بیخیال باووو دلتا ایکس زندگی -صفر-!!!
مهم لذت بردن از همین الانه...
#از_مسیر_لذت_ببر_لطفا
همین جوری پیش برم تبدیل میشم به مرد انگیزه شماره یک ایران... خخخخخخخخ[emoji23] [emoji23]
موفق باشی ابجی
باید به روانپزشک (متخصص اعصاب و روان) مراجعه کنی.
بسته به تشخیصش ممکنه داروهایی مثل بوسپیرون و کلونازپام و کلرودیازپوکساید و پروپرانولول و ... بده.
تاثیر درمان هم طول میکشه به همین خاطر هرچه زودتر مراجعه کنید بهتر هست.
عزیز من مثل اینکه مشکل رو نمیتونی تشخیص بدی.
مشکل جسمی=> با قرص حل میشه.
مشکل روانی=> با روش های مخصوص ذهنی.
هرکدوم از این دو مشکل به هیچ وجه با روش های اون یکی مشکل حل نمیشن. مثلا تو اگر بخوای استرس بگیری قرص های ارامبخش بخوری از اونطرف خوابت هم می بره و مشکل حل نمیشه که بدتر هم میشه.
عوارض جانبی که بماند...
روش های ذهنی ابداع شده هم مانند تنفس دیافراگمی، مدیریت زمان، مدیتیشن ، آرمیدگی تدریجی عضلات و... هستند که باید شیوه استفاده از هرکدوم رو در کتاب هایی مانند کتاب مدیریت استرس و... ببینی. (بعید میدونم وقتی برای خوندن کتاب غیردرسی بذاری یا شاید هم فکر می کنی که این کارها مسخره بازیه!!!! پس بیخی!)
در کل بگم میخوای مشکل حل بشه، این شرط بندی ها و... که مسخره بازی هستند رو تمومش کن. با این کارها به جایی نمیرسی.
منم خیلی استرس دارم کلا استرسیمولی چون قرص از گلوم پایین نمیره مجبورم خودم به خودم هی دلداری بدم توام همین کارو کن
خلاف قوانین.
هیلگارد هم بنده توصیه میکنم!!!!!
تب چی بخونم اومد پایین حالا میرم قرص و گوشگیر و ....
دوستان من موندم سرجلسه شلوار جذب بپوشم یا لی یا کتون یا ...؟دوستان زیرشلواری راه راه و گل دار هم پیشنهاد کردن!
تجربه ای در این زمینه داشتین لطفا بگین[emoji4]
+دور از شوخی من با صلوات و ایت الکرسی موافقم
استفاده از قرص بدترم هست.نخور ابجی.
قرص فقط برا وقتی هست که تنها راه درمانه!
سعی کنید خودتون رو مدیریت کنید اگر تنهایی نمیتونید از یه روانشناس کمک بگیرید! مغز و اعصاب باز چیه![]()
ویرایش توسط MOHAMMAD-B : 17 اردیبهشت 1397 در ساعت 01:36
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)