به هیچ وجه قرص مصرف نکنید
به روانشناس مراجعه کنید تا باهاتون حرف بزنه و راهکار بهتون ارائه بده
روان پزشک
راستی اگه برات چیزی تجویز کرد مثل دارو های ضد افسردگی باید حداقل یه ماه پیش شروع کنی (میدونم نگفتی افسرده ای ولی این دارو ها برای اظطراب هم تجویز میشن) و امکانش هست یه دارو ی دیگه هم بده از گروه آه بابا اسمش یادم رفت !!!!
احتمالا واست قرص ماهی و مولتی ویتامین مينويسه و یه حسی بهم میگه برات پروپرانولول تجویز میکنه حالا اگه غلط املایی داشت به بزرگيت ببخش
ولی من یه پیشنهاد دارم هرچقدر تونستی از 5 تا 15 دقیقه مدیتیشن کن
این روش منه: چشماتو میبندی و یکی یکی از حسات استفاده میکنی مثلا به ریزترین صدا ها توجه کن به جنس چیزی که روش نشستی به بو های اطرافت و از تمام حسات کمک بگیر اگه یه فکری سرت اومد قبول کن و بزار بره بهش گیر نده
راستی بهتره یکم بگردی در این مورد همه با یه روش بهتر مدیتیشن میکنن
میخواستم بهت بگم کتاب روانشناسی بخون ولی خوب درست زیاده وقت تو میگیره
و خدارم فراموش نکن
موفق باشی
ویرایش توسط Hello : 07 اسفند 1394 در ساعت 01:46
ارام بخش میدن خوبه من ازمون قبل خودم سر خود خوردم خوب بود ارام بخشی که تجویز وزیر بهداشت بود واسه پسر خالم که عمل لیزیک انجام داد خوب بود خیلی ریلکس شدم ولی نه کامل حالا میگم دوزش بالاتر باشه برم دکتر
خواهرم اینا تاثیر داره بعد از کنکور افسردگی پیدا میکنی باید مصرف کنی دوباره یه چیزی تو مایه اعتیاد به مواد مخدره
اگه فقط برای جلسه کنکور میخوای مشکلی نیست ولی نشه که هر روز استفاده کنی در ضمن یکی دوجلسه هم سر ازمون های ازمایشی بخور ببین مشکلی برات پیش نمیاد توی عملکرد مغزت تاثیر منفی داره یا ن
همون طور که گفتم احتمالا پروپرانولول تجویز کنه حالا هرچی کرد مخصوصا زدلفسردگي از یه ماه پیش شروع کن
سر جلسه نفس عمیق بکش
راستی یه نفرو می شناسم که میگفت تولای جلسه خیلی مظطرب بوده ولی وقتی با سوالاتم درگیر میشه دیگه یادش می ره خيليا اینطورند
بقیه ی گفته هام تو همون پست قبلين
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)