خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. Top | #1
      cqs
      کاربر انجمن

      نمایش مشخصات

      روغن سرخ کردنی

      تفاوت روغن سرخ کردنی با روغن های عادی در دمای پخت و سرعت پخت ، به علت وجود چه ماده ای توی اون هاست و چرا ؟
      ویرایش توسط cqs : 08 اسفند 1394 در ساعت 13:17

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن