هیچکس اندازه من ضرر نمیکنه...
دیگه بسه ...
خستمون کردید...![]()
درسته که نمره بیست هم ضرر میکنه انا چون نمرات تراز میشن در واقع ضرر اصلی رو معدلهای پایین میکنن یعنی شما با معدل بیست میتونی رتبه یک کنکور شی ولی با ۱۳ هیچوقت نمیتونی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
دیپلمه های قبل از 83 واقعا به نفعشونه !
ولی در کل تاثیر معدل با توجه به شرایط الان که جای جبرانی هم وجود نداره زیاد جالب به نظر نمیرسه .
آقا یه چیز جالب در خصوص همین موضوع....من تو گزینه دو سوابق خودم رو وارد کرده بودم که معدلم کتبیم 16 بود خب....تو آزمون قبلی با اعمال این سوابقم رتبه من تو کل کشور شده بود 2000.....اما بعدش گزینه ویرایش سوابق رو گذاشتن و من فک کردم اگه همه رو 20 بزنم نتیجم بهتر میشه....جالبه بدونید وقتی سوابقمو همه رو 20 زدم رتبه ام تو کشور شد 2086....هنوز خودم در کفم که چطور شد اینطور شد؟؟؟؟عوض اینکه بهتر شه بدتر شد![]()
الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم
من این کار رو قبلا کرده بودم.جواب درست داد.حتما فهمیده شما نمرات خودت رو وارد نمیکنی ،سر به سرت گذاشته
فرق معدل 19 و 20
(اعداد تقریبیه ولی پرت نیست.)
120 به 80
1000 رو میکرد 600
ولی یک نفر با 10 صدم معدل کمتر نتیجه ی بهتری میگرفت.ولی این مورد اشتباه نیست.به دو دلیل:
چون اون معدلی که تو کارنامه سوم درج میشه بر اساس ضرایب آموزش و پرورشه و معدلی که تو کنکور بر اساسش تراز بندی میشه بر اساس ضرایب کنکوره.تفاوتشون کمه و اغلب بیش از یک نمره نیست.
همچنین نمرات تراز بندی میشن و ممکنه دو نفر با معدل یکسان تاثیر سوابق متفاوتی رو تجربه کنند.
دوباره امتحان کن .
ویرایش توسط broslee : 02 اسفند 1394 در ساعت 21:50
I Thought That I Said It
In The Things
That I Didn't Say
درست می فرمایین ..... اگه سوالای درسی سخت باشه و کسی درصد بالایی رو در اون درس بزنه ، تراز بالا به دست میاره
ولی منظور من این بود که مثلا در درس دین و زندگی ( همون طور که در آزمون های آزمایشی دیدیم ) با کسب درصد بالا هم تراز خیلی بالایی به دست نمیاد
چون داوطلبان وضعیت بهتری در این درس نسبت به درس های دیگه دارن ..... یعنی ممکنه کسی دین و زندگی رو 100 بزنه ولی در آزمون کانون ترازش 6500 بشه
ولی با 80 زدن عربی تراز 7000 به دست بیاره
کسی که معدلش خوبه بیاد خوب بزنه یه رتبه خوب میاره.حالت باز شروع کردن این ادما به امارای من در اوردی.در ضمن مگه چقد داوطلب بدوم سوابق داریم که تازه اونم بیاد بالا بزنه.کلا ایشالا تاثیر مثبت شه به نفعه همه شه گرچه میدونم نمیشه
?
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
من نگفتم نمیشه. ولی واقعیت موجود اینه که بالای 5000 نفر معدل فقط بیست داریم.حالا نوزده بماند.غیر ممکن نیست.ولی همت بالایی میخواد.در ضمن به امارا اعتمادی نیست.بهترین کار اینه با تمام توان بخونی مطمین باش قبولی تو دسترسه.
?
در مورد تعداد داوطلب بدون سوابق هم همین الانش کلی دیپلم فنی و ریاضی و انسانی ( نه دیپلم مجدد ) داریم که دارن کنکور تجربی میدن. کلی لیسانسه ها داریم که دارن کنکور میدن.
دیپلم ریاضی با معدل 15 به بالا یعنی کم داریم که بیاد در گروه تجربی درصد بالا بزنه؟
در مورد اعداد و ارقام هم دکترای آمار اینو بررسی کرده و تایید کرده (نحوه محاسبه ها رو)
خود سازمان سنجش متوجه شده و برای جلوگیری از ای مساله شرکت با دیپلم مجدد رو ممنوع کرده.
حالا یه نفر از این مسایل سر در نیاره اهمیت چندانی نداره.
عاغا خداییش اونایی ک سوابق تحصیلی براشون تاثیر نداره خیلی عقب تر از معدل بیستی ها هستن. ب طور تقریبی، کسی ک معدلش بیسته و تو کنکور 50 بزنه با یکی ک سوابق تحصیلی تاثیر نداره براش و تو کنکور 70 بزنه برابره. خب همه ی ما هم میدونیم 20 درصد بیشتر زدن(مخصوصا از درصدای 30-40 ب بعد) خیلی سخته
بعله دیگه منظورم من هم همین بود.
بعضی درس ها تراز خورشون بالاست که دین و زندگی اصولا جزو اون درس ها نیست.
درسایی که همیشه تراز میخورن یکیش عربیه یکیش هم ریاضی
ولی مثلا زبان... خودم پیش اومده 100 بزنم ولی ترازش به 7 نرسید ولی یه بارم 60 زدم ترازش بالای هفت بود.
کلا تراز بر حسب شرایط خیلی متغیره
I Thought That I Said It
In The Things
That I Didn't Say
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)