خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 30
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      هیچکس اندازه من ضرر نمیکنه...
      دیگه بسه ...
      خستمون کردید...

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      درسته که نمره بیست هم ضرر میکنه انا چون نمرات تراز میشن در واقع ضرر اصلی رو معدلهای پایین میکنن یعنی شما با معدل بیست میتونی رتبه یک کنکور شی ولی با ۱۳ هیچوقت نمیتونی

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
      [CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم

[SIZE=4]

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دیپلمه های قبل از 83 واقعا به نفعشونه !
      ولی در کل تاثیر معدل با توجه به شرایط الان که جای جبرانی هم وجود نداره زیاد جالب به نظر نمیرسه .

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      آقا یه چیز جالب در خصوص همین موضوع....من تو گزینه دو سوابق خودم رو وارد کرده بودم که معدلم کتبیم 16 بود خب....تو آزمون قبلی با اعمال این سوابقم رتبه من تو کل کشور شده بود 2000.....اما بعدش گزینه ویرایش سوابق رو گذاشتن و من فک کردم اگه همه رو 20 بزنم نتیجم بهتر میشه....جالبه بدونید وقتی سوابقمو همه رو 20 زدم رتبه ام تو کشور شد 2086....هنوز خودم در کفم که چطور شد اینطور شد؟؟؟؟عوض اینکه بهتر شه بدتر شد
      الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
      و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSIDER نمایش پست ها
      آقا یه چیز جالب در خصوص همین موضوع....من تو گزینه دو سوابق خودم رو وارد کرده بودم که معدلم کتبیم 16 بود خب....تو آزمون قبلی با اعمال این سوابقم رتبه من تو کل کشور شده بود 2000.....اما بعدش گزینه ویرایش سوابق رو گذاشتن و من فک کردم اگه همه رو 20 بزنم نتیجم بهتر میشه....جالبه بدونید وقتی سوابقمو همه رو 20 زدم رتبه ام تو کشور شد 2086....هنوز خودم در کفم که چطور شد اینطور شد؟؟؟؟عوض اینکه بهتر شه بدتر شد
      من این کار رو قبلا کرده بودم.جواب درست داد.حتما فهمیده شما نمرات خودت رو وارد نمیکنی ،سر به سرت گذاشته

فرق معدل 19 و 20
      (اعداد تقریبیه ولی پرت نیست.)
      120 به 80

1000 رو میکرد 600

ولی یک نفر با 10 صدم معدل کمتر نتیجه ی بهتری میگرفت.ولی این مورد اشتباه نیست.به دو دلیل:

چون اون معدلی که تو کارنامه سوم درج میشه بر اساس ضرایب آموزش و پرورشه و معدلی که تو کنکور بر اساسش تراز بندی میشه بر اساس ضرایب کنکوره.تفاوتشون کمه و اغلب بیش از یک نمره نیست.

همچنین نمرات تراز بندی میشن و ممکنه دو نفر با معدل یکسان تاثیر سوابق متفاوتی رو تجربه کنند.

دوباره امتحان کن .
      ویرایش توسط broslee : 02 اسفند 1394 در ساعت 21:50

6. Top | #21
      کاربر انجمن

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها
      به ی مورد دقت کردین ؟ ........ تراز نمره 20 عربی از نمره 20 حسابان ، هندسه و جبر بالاتره ؟
      این فقط ربط به سختی و آسونی سوالا داره. اگه آزمون آزمایشی شرکت کنید کاملا با مفهوم تراز آشنا میشید.
      I Thought That I Said It

In The Things

That I Didn't Say

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط بارون97 نمایش پست ها
      این فقط ربط به سختی و آسونی سوالا داره. اگه آزمون آزمایشی شرکت کنید کاملا با مفهوم تراز آشنا میشید.

درست می فرمایین ..... اگه سوالای درسی سخت باشه و کسی درصد بالایی رو در اون درس بزنه ، تراز بالا به دست میاره

ولی منظور من این بود که مثلا در درس دین و زندگی ( همون طور که در آزمون های آزمایشی دیدیم ) با کسب درصد بالا هم تراز خیلی بالایی به دست نمیاد

چون داوطلبان وضعیت بهتری در این درس نسبت به درس های دیگه دارن ..... یعنی ممکنه کسی دین و زندگی رو 100 بزنه ولی در آزمون کانون ترازش 6500 بشه

ولی با 80 زدن عربی تراز 7000 به دست بیاره

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کسی که معدلش خوبه بیاد خوب بزنه یه رتبه خوب میاره.حالت باز شروع کردن این ادما به امارای من در اوردی.در ضمن مگه چقد داوطلب بدوم سوابق داریم که تازه اونم بیاد بالا بزنه.کلا ایشالا تاثیر مثبت شه به نفعه همه شه گرچه میدونم نمیشه
      ?

10. Top | #25
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      کسی که معدلش خوبه بیاد خوب بزنه یه رتبه خوب میاره.حالت باز شروع کردن این ادما به امارای من در اوردی.در ضمن مگه چقد داوطلب بدوم سوابق داریم که تازه اونم بیاد بالا بزنه.کلا ایشالا تاثیر مثبت شه به نفعه همه شه گرچه میدونم نمیشه
      هیچکدوم از این امار ها من در اوردی نیست ، امار های رسمی سازمان سنجشه.

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      چرا میگی نمیشه؟
      هرچند خودمم زیاد امید ندارم ولی نا امیدِ نا امید هم نیستم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
      [CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم

[SIZE=4]

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من نگفتم نمیشه. ولی واقعیت موجود اینه که بالای 5000 نفر معدل فقط بیست داریم.حالا نوزده بماند.غیر ممکن نیست.ولی همت بالایی میخواد.در ضمن به امارا اعتمادی نیست.بهترین کار اینه با تمام توان بخونی مطمین باش قبولی تو دسترسه.
      ?

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در مورد تعداد داوطلب بدون سوابق هم همین الانش کلی دیپلم فنی و ریاضی و انسانی ( نه دیپلم مجدد ) داریم که دارن کنکور تجربی میدن. کلی لیسانسه ها داریم که دارن کنکور میدن.
      دیپلم ریاضی با معدل 15 به بالا یعنی کم داریم که بیاد در گروه تجربی درصد بالا بزنه؟

در مورد اعداد و ارقام هم دکترای آمار اینو بررسی کرده و تایید کرده (نحوه محاسبه ها رو)
      خود سازمان سنجش متوجه شده و برای جلوگیری از ای مساله شرکت با دیپلم مجدد رو ممنوع کرده.

حالا یه نفر از این مسایل سر در نیاره اهمیت چندانی نداره.

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عاغا خداییش اونایی ک سوابق تحصیلی براشون تاثیر نداره خیلی عقب تر از معدل بیستی ها هستن. ب طور تقریبی، کسی ک معدلش بیسته و تو کنکور 50 بزنه با یکی ک سوابق تحصیلی تاثیر نداره براش و تو کنکور 70 بزنه برابره. خب همه ی ما هم میدونیم 20 درصد بیشتر زدن(مخصوصا از درصدای 30-40 ب بعد) خیلی سخته

15. Top | #30
      کاربر انجمن

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها

درست می فرمایین ..... اگه سوالای درسی سخت باشه و کسی درصد بالایی رو در اون درس بزنه ، تراز بالا به دست میاره

ولی منظور من این بود که مثلا در درس دین و زندگی ( همون طور که در آزمون های آزمایشی دیدیم ) با کسب درصد بالا هم تراز خیلی بالایی به دست نمیاد

چون داوطلبان وضعیت بهتری در این درس نسبت به درس های دیگه دارن ..... یعنی ممکنه کسی دین و زندگی رو 100 بزنه ولی در آزمون کانون ترازش 6500 بشه

ولی با 80 زدن عربی تراز 7000 به دست بیاره
      بعله دیگه منظورم من هم همین بود.
      بعضی درس ها تراز خورشون بالاست که دین و زندگی اصولا جزو اون درس ها نیست.
      درسایی که همیشه تراز میخورن یکیش عربیه یکیش هم ریاضی
      ولی مثلا زبان... خودم پیش اومده 100 بزنم ولی ترازش به 7 نرسید ولی یه بارم 60 زدم ترازش بالای هفت بود.
      کلا تراز بر حسب شرایط خیلی متغیره
      I Thought That I Said It

In The Things

That I Didn't Say

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن