بچه ها 2 تا سوال داشتم .1-واسه من كه مي خوام كنكور زبان هم بدم بايد چه جوري ثبت نام كنم؟2-كنكور زبان ساعت چن شروع ميشه ؟ اگه من صبح جمعه تا 12 ربع كم سر جلسه باشم وقت مي كنم بيام خونه سريع ناهار بخورم يه چرت نيم ساعت بزنم بعد برم جلسه؟
بچه ها 2 تا سوال داشتم .1-واسه من كه مي خوام كنكور زبان هم بدم بايد چه جوري ثبت نام كنم؟2-كنكور زبان ساعت چن شروع ميشه ؟ اگه من صبح جمعه تا 12 ربع كم سر جلسه باشم وقت مي كنم بيام خونه سريع ناهار بخورم يه چرت نيم ساعت بزنم بعد برم جلسه؟
فک کنم متوجه شدم شما سالی که میخاستین وارد پیش بشین تغیررشته دادین مث من اما دیپ مجدد نگرفتین اونجا هم فقط دوتا امتحان زیست گرفتن یکی دوم یکی سوم که سوم نهایی بود اما نمرش تو کنکور تاثیر نداره درواقع یه مجوزه واسه تغیررشته الان شما دیپ ریاضی دارین و میتونین با همون کنکور ثبت نام کنین و مشکلی نداره منم پارسال با ذیپ ریاضی کنکور دادم...درست متوجه شدم؟؟؟
رها چو برگ خسته در باد🍃
سلام دوست عزیز
ببین بسیاری از این سوالات رو جوابش در دفترچه راهنما هستش میتونی بگیری و بخونی
ولی برای خالی نموندن عریضه
دقیقا سوال 44 فرم ثبت نام گفته علاقهمند به شرکت در گروه ازمایشی زبان های خارجه نیز میباشم
اون گزینه رو انتخاب میکنی و یه صفحه جدید برات باز میشه و اونجا میتونی در اون گروه ازمایشی هم ثبت نام کنی
موفق باشی![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
دوست من دقیقا زدید به هدفجایی برای حرف باقی نزاشتید بله... دقیقا همینی که شما میگید بود.... منم دقیقا معدلم دیپلم ریاضی 18.9 هست معدلم پایین شد به دو دلیل اول اینکه المپیادی بودم... و نهاییارو ناپلئونی خوندم!!
دوم اینکه برای من دوتا درس هندسه و جبر چون تاثیرش حذف میشد من دیگه نخوندم هندسه شدم 16 با ضریب 3 که کلی کشوند منو پایین جبرم 18
بقیه نمراتم اینه:
شیمی 20 (المپیاد شیمی بودم) فیزیک 19 حسابان 19.5 دینی 20 ادبیات 18.25 زبان فارسی 18.5 عربی 19.5 و زبان 19.5 ....
گفتم نمراتم که بدک نیست حالا دیگه چ کاریه دیپلم مجدد اونم تو شرایط من.. بخاطر همینم دیگه دیپلم مجدد نگرفتم و فقط زیست دوم و سوم دادم.
پس من با همون کد و اینام بثبتم دیگه...
رها چو برگ خسته در باد🍃
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)