دکتر الی عزیز کدا مشکلی نیستن ب خدا مشکل شماره دانش آموزیه..... خاهش میکنم خانومی بفهم دیگعععععععععععععععععععععع عععععععععععععععععععععععع!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وااایییی....میدونم خودم کد مشکلی نداره مال من اشتباه شده بجای اینکه واسه همه درسام باهم کد بگیرم فقط همون 2تایی که امتحان دادمو کد گرفتم واسش ولش کن فک کنم نه من مشکلتورو میفههم نه تو...
وااایییی....میدونم خودم کد مشکلی نداره مال من اشتباه شده بجای اینکه واسه همه درسام باهم کد بگیرم فقط همون 2تایی که امتحان دادمو کد گرفتم واسش ولش کن فک کنم نه من مشکلتورو میفههم نه تو...
خخخخخ...... خب تو واقعن دیگه شاهکاری یعنی برا دوتا درس کلید تاییدو زدی.... واقعن اموزش پرورش برای تو دیگه نمیتونه کاری کنه... باید بری تو کار سنجش!!!
افریییین....همین من واسه درسای تطبیقیم الان کد ندارم بالاخره فهمیدی
الی متاسفانه بهت تسلیت میگم و ب خودم هم همینطور.... آسفالتیم!!!
تازه ببخشین واقعن مگه *** داشتی اینقد زود تایید کردی!!! البته کوتاهی از جانب آموزش پرورشه حتمن.... چون باید همه کاری میکرد
برام مهم نیس با دیپلم ریاضیم تو کنکور ثبت نام میکنم مث پارسال
میدونی اینا دور از استرس میگم من رتبم شدش 3960 ولی خب اگه دیپلم تجربی داشتم خیلی بهتر میشد تازه من عاشق داروسازی بودم و اگه ی ذره زمین میخوندم 3520 زیر گروه دو رو بهتر میکردمو الان کلا اینجا نبودم وقتی ی کاریو انجام دادی دیگه جلوش کوتاه نیار خاهشا
میدونی اینا دور از استرس میگم من رتبم شدش 3960 ولی خب اگه دیپلم تجربی داشتم خیلی بهتر میشد تازه من عاشق داروسازی بودم و اگه ی ذره زمین میخوندم 3520 زیر گروه دو رو بهتر میکردمو الان کلا اینجا نبودم وقتی ی کاریو انجام دادی دیگه جلوش کوتاه نیار خاهشا