آزمون هاش برای متوسطه اول فعلا. گزینه 2 که فقط متوسطه دومه قلمچی هم که کارش تو متوسطه اول اصلا جدی نیست و چون بچه ها با خیلی سبز بیشتر آشنا هستن. امکان موفقیتشون زیاده
هیچکودوم استاندارد نیستن
هیچکدوممممممممممممممممم
فقط درصد های خطا زیاد و کم میشه
تازه خود کنکور هم گاهی گاف داده!!!
حالا اگه اینم شه موسسه اینهمه متقاضی از کجا جورشه؟
اینهمه دانش اموز داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما سوالاتم از تو کتاباشونه!!!
خلاف قوانین.
بالاخره آزمونهاش از امسال (مهر ۱۳۹۵) برگزار میشه و نمایندگیهای استانیش شروع کردن به ثبتنام؛ اما فعلا فقط از پایه دوم تا نهم!
دو تا آزمون تشریحی یکی قبل از امتحانهای دیماه و یکی هم قبل از امتحانهای پایان سال برگزار میکنه. برام سواله چطوری میخواد تصحیحشون کنه؟
ویرایش توسط ساله : 30 شهریور 1395 در ساعت 16:56
خوب امروز اولین دفترچه تخصصی خیلی سبز با سوالات و پاسخ های تشریحی منتشر شد .
فقط میتونم بگم که خیلی سبز دهن همه موسسات رو اسفالت خواهد کرد. همین مخصوصا قلمچی رو نابود میکنه اگه اینطوری بره جلو / به طرز فجیعی محشر بود آزمون خیلی سبز
تیم طراحی سوالات محشر و باسواد و باسابقه و خفن . فاقد جوجه دانشجو هایی که تو قلمچی اند.
ویراستاری قوی و اساتید ویراستار قوی
پاسخ نامه ای پشم ریزون
استاندارد ازمونی بالا
در کل عالی بود واقعا و ارزش دارد
روزی روزگاری انگاشتم صدایی هستم
و پنداشتم که دنیا را دگرگون میسازد.
اینک سکوتی هستم که مرا دگرگون میسازد.
ویرایش توسط _Joseph_ : 31 تیر 1401 در ساعت 14:29
بهنظر من میتونه همه رو کنار بزنه . سال 94 خیلی سبز موسسه معروف چندانی نبود و پشت قلمچی و گاج و در انتشارات بود.الان اولینه تو همه چی / قلمچی فقط به یک دلیل در صدر هستش و اون هم داشتن شعبه های متعدد نمایندگی در سرتاسر کشور هستش . همین باعث میشه که جلوتر از گاج و بقیه باشه . خیلی سبز شاید نتونه تو شعب به قلمچی برسه ولی قطعا در کیفیت قلمچی رو رد میکنه حتی اگر انلاین برگزار بشه.
برای دانلود دفترچه سوالات + پاسخ تشریحی آزمون خیلی سبز روی لینک زیر کلیلک کنید.
https://docdro.id/aODECFh
کسی سوالات آزمون ها آزمایشی قلم چی گاج گزینه ۲ خیلی سبز و ...داره که واتر مارک نداشته باشه روی اعصاب ادم راه بره راحت بشه پرینت گرفت و استفاده کرد![]()
وقتی سوالاش رو بررسی کردم قشنگ تو ذهنم اومد که داره شبیه ماز کار میکنه.کلا سیستم سوالا و پاسخ نامه همون سیستم مازه.نوع سوالا هم شبیه اونه.به نظرم فعلا تمرکزتون باشه روی ماز(اگر میخواید علاوه بر قلم چی ازمون دیگه ای هم بدید) اگر وقت کردید بعدا یه سری درس ها و ازمون هاشو کار کنید.
موسس های ماز وقتی داشتن درس مدرسه میخوندن خیلی سبز تو تلویزیون داشت تبلیغ میکرد. ماز با همکاری خیلی سبز پیشرفت خوبی کرد و با سبک اونا اشنا شد. نمیشه گفت خیلی سبز داره از ماز تقلید میکنه....
من خودم اگه کنکوری باشم امسال خیلی سبز نمیرم. چون سال اول هست و احتمالا از لحاظ خدمات رسانی و .. اشکالات زیادی دارن و باید حداقل یکسال بگذره تا بتونن با کسب تجربه با کوچیک ترین اشکال به دانش اموزا کمک کنن.
ویرایش توسط rezzanr : 02 مرداد 1401 در ساعت 20:35
تقلید که نگفتم
منظورم اینه که سبک ازمون مثل مازه.ماز هم توی ازمون با تجربه تر از خیلی سبزه .داستان کتاب خب یه چیز دیگست
حالا باید بیشتر ازموناش بیاد بیرون که بهتر مقایسه کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)