دوستان یه یه راهنمایی کنین رشته ام تجربی شدیدا گیرم میخوام فیزیک و ریاضی کمتر از20نزنم به نظرتون چه مبحثی رو بیشتر بخونم بتونم این درصد کسب کنم لطفا راهنمایی کنید و اگرم برام همون مبحث منابعی مورد نظرتون بود بگین ممنون میشم
دوستان یه یه راهنمایی کنین رشته ام تجربی شدیدا گیرم میخوام فیزیک و ریاضی کمتر از20نزنم به نظرتون چه مبحثی رو بیشتر بخونم بتونم این درصد کسب کنم لطفا راهنمایی کنید و اگرم برام همون مبحث منابعی مورد نظرتون بود بگین ممنون میشم
ویرایش توسط YAS12345678 : 13 بهمن 1394 در ساعت 22:05
کنکوری بهتر بگم از صفر شروع میخوام بکنم امسال کارشناسیمو گرفتم ولی ریاضی ام صفر یعنی نمیدونم خیلی وقت پیش خوندم
سلام دوست عزیز. کاربر YAS12345678
سوالی که پرسیده بودید در مورد کدوم مباحث رو بخونید می تونم بگم به این صورت که در زیر می گم بخونید و درصد شما بالاتر از حد انتظارتون میشه
البته اینو ذکر کنم که روی فیزیک هر چه بیشتر وقت بزاری نتیجه بهتری می گیری اما برای بازدهی بهتر در زمان کوتاه می تونی طبق فهرست زیر بخونی
برای درس فیزیک:
1- فیزیک سال اول بخش آینه و عدسی 3 سوال داره
2- فیزیک پیش دانشگاهی فصل 4 تا 8 حتما بخون و روی فصل 6 و 7و 8 بیشتر سرمایه گذاری کن چون سوالاتی که از این مبحث مطرح میشه رو به راحتی میشه پاسخ داد.
3- فیزیک سال سوم بخش مغناطیس و القا مغناطیسی سوالات راحتی مطرح میشه.
4- تست تست تست تست تست.
ایمان اکبرپور مدرس فیزیک.
کانال تلگرام: https://telegram.me/PhysicTeach
سلام دوست عزیز
به نظر من جریان با کار رو بخون
جز مباحث مهم هستن
برای راهنمایی بیشتر: @LeftBehind @محمدنادری
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)