خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط k1ronaldo نمایش پست ها
      تعریف شما از کیفیت چیه ؟!
      فهم خط به خط.فهم مفهوم.

یادگیری نه حفظ کردن..

این یعنی کیفیت
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من نظرم خمونه که گفتم، شما نکته حرف منو خوب نگرفتی به محض اینکه فهمیدی باید رد بشی، حفظ کردن و ارتباط برقرار کردن توی مطالعه های بعدی باید اتفاق بیافته. من ادعای خاصی ندارم ولی درصد زیستم خوبه، روشمم همینه که میخونم و میفهمم، بعد تا انتهای روز مطلب توی ذهنم بازی میدم قبل خواب بیست سی تا تست میزنم تا بفهمم چیا خیلی فرارن، فرداش توی جلسه بعدی حفظ میکنم.... شب حدود صد تا تست میرنم روز سوممتست یک کتاب سنگین معمولا الگو رو شروع میکنم، شب هم رفع اشکال و نکته نویسی میکنم، معمولا به جز الگو به یک کتاب دیگه هم میرسم

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دی وی دی , کتابی , چیزی برای اموزش تند خوونی هست ؟!
      نه من تا حالا انجام ندادم و اتفاقا با صدا بلند و خیلی کند هم میخوندم ولی دارم شیوه ام رو عوض میکنم میخوام چشمی و تند بخونم
      کتاب و اینا زیاد بدرد بخور و جامع نیستن. من بهت بسته تند خوانی عباس منش رو پیشنهاد میکنم. اگر مشکلی با قیمتش نداری واقعا خوبه و کارتو راه میندازه. البته همینم نیازمند چند هفته تمرینه متوالی هست اما خب بقیه عمرت راحتی.

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام خدمت دوستان گل
      دوستان یه سوال شدیدن ذهن من رو درگیر کرده با یه مثال توضیح میدم :
      مثلا امروز صبح من قصد داشتم یک درس ادبیات بخونم به مدت یک ساعت مونده بودم با سرعت بیشتر این درس رو 2 بار در عرض یک ساعت بخونم یا با سرعت کمتر و دقیقتر 1 بار در عرض یک ساعت بخونمش .
      کدوم بهتره ؟!
      طبیعتا زیاد بودن سرعت دقت رو میاره پایین ولی تمرکز رو میبره بالا و مقداری وسواس ذهنی ایجاد میکنه
      ولی کم بودن سرعت دقت رو میبره بالا تمرکز کم میشه و وسواس ذهنی هم ایجاد نمی کنه
      نظر شما در مورد همه درسها ( نه فقط ادبیات) مخصوصا تخصصی ها چیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      با تچکر
      سلام دوست عزیز
      ببین افزایش سرعت مطالعه به شرطی خوبه که هم با سرعت بخونی و هم از اون متنی که میخونی چیز بفهمی و یا متوجه بشی(اینجوری خوبه)
      ولی اگه یه متنیو با سرعت بخونی و چیزی نفهمی هم خودتو خسته میکنی و هم وقتت از بین میره
      موفق باشی...
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن