چیزی که من پیگیر شرایط مشابهی این برای شخصی بودم ,اگر توقسمت فارغ التحصیل هنوز اسمتون نرفته باشه میشه خیلی کارها کرد ولی اگر تومراحل فارغ التحصیلی باشین نمیشه
که این روهم میشه هم ازطریق شناسه دانشجویی تو سایت دانشگاه فهمید هم ازآموزش دانشگاه.
استدلالشون واسه اینکه پول میگیرن اینه که 4 سال از امکانات رایگان دانشگاه دولتی استفاده کردی خب..یعنی چی مدرک نمیخوام، اونا خرج که کردن واسشون چه فرقی داره مدرک بدن یا نه
اما تا اونجایی که من شندیم 90 میلیون هم نمیشه ، من ترمی 2 تومن اینا شنیدم
بخشید اینو میگم خیلی حرفتون خنده دار بود چرا
هدف دانشگاه چیه اموزش افراد لایق برای کار ؟
خوب وقتی جامعه برای یه فرد بنا به دلایلی نمیتونه کار داشته باشه وزارت علوم خیلی بی جا کرده بیش از ظرفیت نیاز دانشجو میگیره شما که این همه روشن فکر هستی یه سر به امار و ارقام بیکار ها و فارغ التحصیلان دانشگاه های نگاه بنداز بعد برنامه های دولت رو ببین و..بعد بیا نظر بده
کدوم فرد حاضر هست بهترین سالهای عمرش رو بره دانشگاه خرج هم بکنه بعد بیکار باشه
من دوست داشتم خود شما شرایط مثل من رو داشتین اون وقت چی میگفتین
بعد کی گفته 2 میلیون مدرک برات بیارم؟
ویرایش توسط drmoslem : 28 دی 1394 در ساعت 14:46
عزیزم، کی به فکر مردم هستش؟؟
کلی آدم فارغ التحصیل از شریف هم الان بیکارن!
من صرفا گفتم علت اینکه پول میگیرن اینه که هر فرد یک بار باید از امکانات آموزشی رایگان کشور استفاده کنه
من گفتم کسی که مثلا لیسانس داره اگه بخواد پزشکی دولتی بخونه، ترمی 2 میلیون تومن باید پول بده یعنی شاید مجموعا حدود 30 میلیون تومن
سلام
من ورودی ۹۴ هستم قبلا برق شبانه بودم
من شهریه نمیدم ولی دوستم داره ترمی ۷ تمن شهریه میده چون روزانه بوده
به دیوان عدالت هم شکایت داده پروندش در دست بررسیه
تنها راه شهربه ندادن همون شکایته به نظرم
درضمن این شهریه خیلی زوره! ترمی ۷ تمن کم نیست که! فوقش کارشناسی دولت برای این نفر ۲۰تمن هزینه کرده چرا باید ۹۰ تمن ازش پول بخوان?!
حرف شما صحیح درصورتی که ورارت علوم کارش رو درست انجام داده باشه
موقه اونها حق دارن از من پول بگیرن که کار باشه یا من سر کار باشم با اموزش اونها یعنی اموزش اونها برای من فایده ای داشته نه الان بدتر اونها به من ضربه زدن من طلب کار اونها هستم
الان بهترین سالهای عمرم رو گرفتن بعد دوباره برگشتم به 18 سالگی عقب گرد بعد باید پول هم بدن شما راه دیگه ای داری
شغل آزاد : من رفتم پی اون سرمایه نداری باید وام بگیری نیاز به سه تا ضامن با سود بانکی زیاد و شغلی که اصلا نیاز به سواد دانشگاهی نداشته و اموزش اونها اصلا بدرد من نخورده
اخرش هم شاید برشکست و ضامن هم الکی که نمیاد یه مقداری از پول رو میخواد پروانه ثبت هم پول میخواد دیگه از پوله هیچی نمیمونه اخرش سر از زندان در میاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)