خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 32 از 32
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
      اول سلام
      دوم اینکه سعی میکنم روزانه 9:30 تا 10:30 درس بخونم ولی مشکلی که دارم اینکه در هرماه 2 روز پیش میاد که کلا تمرکز ندارم که درس بخونم وشاید تو اون روز حداکثر 4ساعت مطالعه داشته باشم.این مورد برای همه هست یا فقط مشکل منه ؟!واینکه هر راهکاری که میدونستم یا بهم پیشنهاد شده رو انجام دادم ولی تو این دوروز کلا تمرکز ندارم و نمیتونم بخونم.راهکاری دارین ممنون میشم.
      اول از هرچیزی باید بگم حس کاذب " من تمرکز ندارم" رو به خودتون تلقین نکنین. هرچی بیشتر به این فکر کنین بیشتر کمکاری میکنین. بدون وسواس ببا قضیه روبرو شین. شب قبل برنامه ی روز بعدتونو بچینین، تیکه تیکه اجراش کنین و به ازای هرپارتی که موفق شدین به اجراش به خودتون انگیزه بدین، به اینم فکر نکنین که تهش چی مییمونه از برنامه سعی کنین در حال درس خوندن ذهنتون معطوف باشه به همون لحظه. برای اینکه برنامه گنگ نباشه و از اجراش بترسین بهتره تعداد تست و میزان صفحاتی که میخواین بخونین تو هرپارت رو مشخص کنین.
      در مورد اینکه افت ساعت و مطالعه و اینا.... من خودم کنکوری هستم و به وضوح در مواقعی افت ساعت مطالعه برام مشهوده. ولی قضیه اینه که ما انسانیم و حق داریم گاهی وقتا توی مسیر وایسیم و نفس بگیرم! موفق باشین.

2. Top | #32
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط n.f11 نمایش پست ها
      اول از هرچیزی باید بگم حس کاذب " من تمرکز ندارم" رو به خودتون تلقین نکنین. هرچی بیشتر به این فکر کنین بیشتر کمکاری میکنین. بدون وسواس ببا قضیه روبرو شین. شب قبل برنامه ی روز بعدتونو بچینین، تیکه تیکه اجراش کنین و به ازای هرپارتی که موفق شدین به اجراش به خودتون انگیزه بدین، به اینم فکر نکنین که تهش چی مییمونه از برنامه سعی کنین در حال درس خوندن ذهنتون معطوف باشه به همون لحظه. برای اینکه برنامه گنگ نباشه و از اجراش بترسین بهتره تعداد تست و میزان صفحاتی که میخواین بخونین تو هرپارت رو مشخص کنین.
      در مورد اینکه افت ساعت و مطالعه و اینا.... من خودم کنکوری هستم و به وضوح در مواقعی افت ساعت مطالعه برام مشهوده. ولی قضیه اینه که ما انسانیم و حق داریم گاهی وقتا توی مسیر وایسیم و نفس بگیرم! موفق باشین.

سلام ممنون
      دقیقا شیوه خوندن خودم همون چیزی هست که شما توضیح دادین و خودم هم به همه همین روش رو پیشنهاد میکنم.

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن