خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 30
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

سوال در مورد کتاب گاج نقره ای

تاپیک به درخواست یکی از دوستان زده شده

سلام...بچه ها واقعیتش کتابهای گاج نقره ای پیش و پایه بهم ارث رسیدن...

ولی یه مشکلی هست.....جلد سوالاتشون مال مثلا چاپ 30ام هستش ولی جلد جواباش مال چاپ 15ام از یک سال هستن...

این مشکل باعث شده سوال 1 توی جواب ها شاید سوال 20 ام توی پاسخ ها باشه...

بنظرتون راه حل چیه؟

از اونجایی که سوالات گاج به جز یک قدم تا صدش(که اونم تعدادش برای عهر فصل زیاد نیست) همش مبحثی هستن و تعدادشونم زیاد نیست؟میشه مثلا وقتی من سوال دو رو توی جلد اول زدم برم و بگردم و ببینم که سوال یک توی اون مبحث سوال چنده و بعد جوابشو بخونم آیا؟

خیلی ممنونم...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      منم یه سوال داشتم . اگه از کل گاج فقط ستاره دار و یک قدم تا 100 رو بزنیم کافیه؟؟؟؟؟ من بیشتر وقتم رو ریاضی گذاشتم و میذارم . الان یه کم برا فیزیک استرس گرفتم که این فصلایی که خوندم تستای ستاره دار و یک قدم تا 100 براشون کافی بوده یا نه

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      منم یه سوال داشتم . اگه از کل گاج فقط ستاره دار و یک قدم تا 100 رو بزنیم کافیه؟؟؟؟؟ من بیشتر وقتم رو ریاضی گذاشتم و میذارم . الان یه کم برا فیزیک استرس گرفتم که این فصلایی که خوندم تستای ستاره دار و یک قدم تا 100 براشون کافی بوده یا نه

اون تست هایی که مشخص شده برای دوران جمع بندی رو هم بزن....تسهای خوب و جون داری هستن....

درضمن

تست های سراسری جدید رو هم بزن....از 90 به بعد....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من خودم به شخصه بی ستاره هارو بیشتر قبول دارم!! چون نکات جالبی توشون پیدا میشه

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به سوالی که من پرسیدم هم جواب بدین لطفا دوستان....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها

ولی یه مشکلی هست.....جلد سوالاتشون مال مثلا چاپ 30ام هستش ولی جلد جواباش مال چاپ 15ام از یک سال هستن...

بنظرتون راه حل چیه؟

از اونجایی که سوالات گاج به جز یک قدم تا صدش(که اونم تعدادش برای عهر فصل زیاد نیست) همش مبحثی هستن و تعدادشونم زیاد نیست؟میشه مثلا وقتی من سوال دو رو توی جلد اول زدم برم و بگردم و ببینم که سوال یک توی اون مبحث سوال چنده و بعد جوابشو بخونم آیا؟

خیلی ممنونم...
      راه حل اینه بره کتاب جدید بخره . زمان ارزشش بیشتره . من یکی حوصله خودمو ندارم چه برسه بشینم هی چک کنم این سوال جوابش کجاس و فلان .

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      دو هزار تا تست داره... درسته؟
      اول درس رو کامل بخون... بعدش ی مداد بردار بدون کاغذ. سوال اول رو بخون و به این فک کن ک چطور میشه حلش کرد. وقتی فهمیدی برو بگرد جواب رو پیدا کن... بعدش شماره جواب رواز توی جلد پاسخها با شماره سوال توی جلد سوالها جانشین کن.
      این شیوه درس خوندن من توی کل دبیرستان بود... ترسیم راه حل بدون حل کامل... بدون مداد و کاغذ.
      هر سوال رو توی 30 ثاینه برسی کنی و بتونی شماره سوال رو تصحیح کنی 16 ساعت طول میکشه که 2000 سوال رو درست کنی. ناگفته نماند که اگه درس رو خونده باشی احتمالا موقه خوندن 1000 تا از اون سوالا متوجه میشی که که نیاز به پاسخ نامه نداری. پس میتونی توی چن روز 1 ساعته کار رو تمام کنی. در واقه اینجوری روی سرعت عمل هم کار کردی.. چیزی که من بهش میگم زمان واکنش.... زمانی ک طول میکشه صورت سوال رو بخونی و بفهمی چطور میتونی حلش کنی. واسه من حدود چند میلی ثاینه س، حتی واسه سوالهای خیلی خیلی سخت و بکر میکنم دلیلش همون ترسیم راحل حلی بوده که قبلا بارها و بارها انجامش دادم.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ​یه کم شاید وقتتو بگیره این کار، ولی اگه اینطوری مشکلی نداری همین کارو بکن
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بهترین کار اینه که چاپ جدید گرفته بشه بهتره .

ولی در این صورت همون کاری رو که گفتید انجام بدید بهتره .

برا این که وقتتون هم گرفته نشه حل رو ذهنی توی چند ثانیه برید کلی ( فرایندشو و ساختار کلی حل مسئله رو ) تا پیدا کردن جواب براتون به صورت چشمی و خیلی سریع صورت بگیره .

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      بره کتاب فروشی دست دوم فروشی ها بگرده احتمالا جلد جواباشو مثلا برای چاپ سی ام پیدا کنه و با قیمت کم تر بخره..احتیاجی به گرفتن کتاب جدید نیست..البته اگه پول داره که بره کتاب جدید رو بخره راحت خودش کنه در غیر این صورت پیشنهاد اول میتونه مفید باشه!

11. Top | #11
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چاپ جدید گرفته شه بهتره

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم بهتره کتاب جدید بگیرید....

هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      کافیه

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها

بنظرتون راه حل چیه؟

خیلی ممنونم...
      هم سر در گم میشی هم وقتت تلف میشه و عقب میمونی
      یا پاسخنامه تشریحی رو بیخیال شو یا کتاب جدید بگیر

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      دو هزار تا تست داره... درسته؟
      اول درس رو کامل بخون... بعدش ی مداد بردار بدون کاغذ. سوال اول رو بخون و به این فک کن ک چطور میشه حلش کرد. وقتی فهمیدی برو بگرد جواب رو پیدا کن... بعدش شماره جواب رواز توی جلد پاسخها با شماره سوال توی جلد سوالها جانشین کن.
      این شیوه درس خوندن من توی کل دبیرستان بود... ترسیم راه حل بدون حل کامل... بدون مداد و کاغذ.
      هر سوال رو توی 30 ثاینه برسی کنی و بتونی شماره سوال رو تصحیح کنی 16 ساعت طول میکشه که 2000 سوال رو درست کنی. ناگفته نماند که اگه درس رو خونده باشی احتمالا موقه خوندن 1000 تا از اون سوالا متوجه میشی که که نیاز به پاسخ نامه نداری. پس میتونی توی چن روز 1 ساعته کار رو تمام کنی. در واقه اینجوری روی سرعت عمل هم کار کردی.. چیزی که من بهش میگم زمان واکنش.... زمانی ک طول میکشه صورت سوال رو بخونی و بفهمی چطور میتونی حلش کنی. واسه من حدود چند میلی ثاینه س، حتی واسه سوالهای خیلی خیلی سخت و بکر میکنم دلیلش همون ترسیم راحل حلی بوده که قبلا بارها و بارها انجامش دادم.
      ی بار ترسیم بدون حل رغبت حل در برخورد دوم رو از بین نبره صلوات

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن