ببین، من خیلی ادم دیدم که مثلا عاشق فیزیک یا شیمی بودن و خوب هم کار کردن اما مدال نیاوردن! اما با تقریب خوبی هر کی عاشق ادبی باشه و خوب کار کنه مدال میاره..چون معمولا ادمای زیادی نمیرن سمتش
مشابه همین استدلا توی نانو هستش! ولی خب فایده ندارهمن یه دوس داشتم، محمد فرهاد پور، 2 تا طلای نانو داره اما هیچ کدومش تاثیری در قبولی کنکورش نداشت ، الان شریف میخونه یه رشته مرتبط با شیمی( اسمش نوک زبونمه اما یادم نمیاد
)
ببین، من خیلی ادم دیدم که مثلا عاشق فیزیک یا شیمی بودن و خوب هم کار کردن اما مدال نیاوردن! اما با تقریب خوبی هر کی عاشق ادبی باشه و خوب کار کنه مدال میاره..چون معمولا ادمای زیادی نمیرن سمتش
مشابه همین استدلا توی نانو هستش! ولی خب فایده ندارهمن یه دوس داشتم، محمد فرهاد پور، 2 تا طلای نانو داره اما هیچ کدومش تاثیری در قبولی کنکورش نداشت ، الان شریف میخونه یه رشته مرتبط با شیمی( اسمش نوک زبونمه اما یادم نمیاد
)
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
پزشکی را فقط مدال طلای شیمی و زیست میتونن و.فک کنم اگه مدال جهانی هر رشته ای بگیرین می تونید پزشکی برید مثلا برنز جهانی ریاضی
اما نکته مهم اونجاست که کسی که المپیاد هر رشته ای را شروع میکنه علاقه زیادی به اون داره و میخواد در آینده هم اونو ادامه بده
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.
دوست عزیز طلا همه رشته ها ( ادبی رو نمیدونم) میتونن هر رشته ای بخوان برن.
شما نگفتی چه رشته ای میخوای بری. شیمی یا زیست؟
چه شهری ساکنی؟
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)