راجع ب رتیالین حتما با ی پزشک مشورت کنین قبلش اما جینکوتیدی طبق گفته دوستان و البته تحقیق خودم فک نکنم چیز بدی باشه
راجع ب رتیالین حتما با ی پزشک مشورت کنین قبلش اما جینکوتیدی طبق گفته دوستان و البته تحقیق خودم فک نکنم چیز بدی باشه
قرص انرژی میخواین فقط well man البته با توجه به جنسیت فرق میکنه !
من با نسخه متخصص مصرف میکردم !!! واقعا بهم انرژی میداد ! چیر خاصی هم نیست ترکیبی ار چندین ویتامین و مواد معدنی مختلفه !
..ای خدا رحمت کنه امواتتو هیچ چیز تو کنکور حتی قوانین و زر مفتای سازمان سنجش اینقد بمن فشار نمیاره که این رتبه برترا میگن ما هیچ موسسه ای نمیرفتیم و هیچ کمک درسی استفاده نمیکردیم من الان دوساله بابام هی میگه ببین رتبه یک گفته هیچ موسسه ای نرفته شش ماه بعد عکساشو رو مجله های سنجش و کانون و گزینه دو هست و دارن تبلیغ کتاببای ابی و زردو میکنن..........میخوان بگن مثلا ما پدر اجدادا مخ تشریف داریم روزی 15 ساعت درس نخونن ببینم چطوووو رتبه میشن
حالا گذشته از قرصایی که استفاده میکنن
![]()
کم کم همه بروبچ قرصی نفر به نفر دارن لو میدن...خوب بروبچ دیگه چیا مصرف کنیم کسی قرص بهتر سراغ نداره؟![]()
فعلا ک بین چند تا قرص جینکوتیدی رتبش بالاتره - اگه بقیه هم سراغ دارن بگن - البته خداروشکر هنو هیچی مصرف نکردم تا ببینم چی میشه
There is enough light for one who wants to see