تو صفحه اول عوارضو فوایدشو نوشتم
به نظرم جينکو، زینک و قرص ماهی خوبه ولی ريتالين اصلا فکرشم نکن من درمورد عوارض جانبيش چیزی نمی گم چون دوستان همه چی رو گفتن تازه اگه روز آخر عوارض بدی داد چی؟
اینو بهت میگم چون خودم مصرف کردم .بسته به متابولیسمت و مقداری که مصرف کردی حدود 2 تا 4 ساعت دووم مياره و اگه حتی گوش نکردی و مصرف کردی بیش تر از 10mg نباشه حتی دکترا رو دیدم که فقط 1/4 قرص 10 رو برا یه هفته اي تجویز میکنن در هر حال بعد این زمان من خودم حملات اظطراب و سردرد و افسردگی شدیدی میگرفتم که چند روزی دوون میاورد مخصوصا افسردگی و حوصله ی درس نداشتم به نظرت اون 4 ساعت اصلا ارزش از دست رفتن چند روز رو داشت؟ تازه سرعتتم مياره پایین چون تمرکزت زیادی ميره بالا حداقل به سرم این بلا رو آورد تازه حملات اظطراب چند تا از علائمش تنگی نفس ، افزایش تپش قلب (حتی بعضی ها با مشکل قلبی این حس رو اشتباه ميگيرن)، سرگيجگي و اون انرژی که هنگام اظطراب می گیری میخوای بزاری فرار کنی و نتونی سر جات بشيني بهم نگو تو این شرایط میتونی تمرکز کنی تازه امکان وقوع عوارض جانبی در استفاده های اول بیشتر دیده میشه و مدتی طول می کشه بدن بهش عادت کنه یه نکته ی دیگه بعد مصرفش مغزت نمیتونه مثل قبل تمرکز کنه و باید مدتی بگزره تازه برو خدا رو شکر کن پیش فعالی نداری و به این دارو ها هم نیازی نداري
اینا تجربیات من بود در هر حال انتخاب با خودت
این قرصا ها برای بیمارانه نه افراد سالم
اما زینک مثل کلسیم و ... جزو مواد معدنیه اما بازم باید زیر نظر پزشک باشه
شوخی با کبد الکی نیست .
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
There is enough light for one who wants to see
...Chemistry : Chem is Try
من این قرصا رو گرفتم از فردا تا یه سال دیگه بخورم
قرص امگا 3 روزی یک عدد
سیپروهپتادین روزی دو عدد
مولتی ویتامین روزی یک عدد
فرفولیک روزی یک عدد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)