خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima2336 نمایش پست ها
      سلام.واسه همه ارزوی سلامتی میکنم.من امسال کنکوری هستم.از 20 شهریور شروع کردم به خوندن تا 7 ابان.بعد دیگه یکم از درس زده شدم ولی خوندم.اما از اواسط آذر دیگه نمیخونم.نمیدونم چرا....دیگه مثل قبل ها علاقه ندارم.اون ارزوهایم دیگه منو به ایندم علاقه مند نمیکنه.پارسال خیلی خوب میخوندم.اگه پارسال کنکور میدادم 3 رقمی میاوردم.به نظرتون از الان شروع کنم خوبه؟؟؟.البته بعضی مباحثو خوندم.مثلا زیست دوم.بعضی از مباحث ریاضیات.شیمی2 و ...
      چقدر زود از درس زده شدی... فرض کن پزشکی قبول شی... مجبوری 7 سال دیگه درس بخونی...فیزیوتراپی هم همینطور کارشناسیش بدرد نمیخوره مجبوری 2 سال برای ارشد درس بخونی..اینو بگم که تا حالا 66% درصد مسیر که 12 سال بوده رو اومدی... مونده 33% که 6 سال بیشتر نیست... بعدشم عشق و حال
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima2336 نمایش پست ها
      سلام.واسه همه ارزوی سلامتی میکنم.من امسال کنکوری هستم.از 20 شهریور شروع کردم به خوندن تا 7 ابان.بعد دیگه یکم از درس زده شدم ولی خوندم.اما از اواسط آذر دیگه نمیخونم.نمیدونم چرا....دیگه مثل قبل ها علاقه ندارم.اون ارزوهایم دیگه منو به ایندم علاقه مند نمیکنه.پارسال خیلی خوب میخوندم.اگه پارسال کنکور میدادم 3 رقمی میاوردم.به نظرتون از الان شروع کنم خوبه؟؟؟.البته بعضی مباحثو خوندم.مثلا زیست دوم.بعضی از مباحث ریاضیات.شیمی2 و ...
      از هر موقع شروع کنی خوبه
      بهترین زمان برای شروع زمانی هست که توشی نه آینده
      غم گذشته رو هم نخور
      سوالی چیزی هم داشتی بفرس به تلگرامم در خدمتم
      لینک تو امضا هست

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedkh76 نمایش پست ها
      از هر موقع شروع کنی خوبه
      بهترین زمان برای شروع زمانی هست که توشی نه آینده
      غم گذشته رو هم نخور
      سوالی چیزی هم داشتی بفرس به تلگرامم در خدمتم
      لینک تو امضا هست
      مرسی بابت نظراتون

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      421323841_19344.jpg
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      محیط خیلی مهمه!! شاید دغدغه هاتون عوض شده و به کارای دیگه فکر می کنین...من تجربشو دارم که میگم!! گاهی لازمه متناسب با تغییر علایقتون تغییر هدف بدین...مثلا یکی بنابه یک سری دلایل و یک سری اتفاقات، به رشته پزشکی علاقه منده. اما رفته رفته محیط و شرایط زندگیش و دوستانش تغییر میکنه و علایقش و عقایدش. مثلا به تئاتر یا سینما علاقه مند میشه. به نظرم اون فرد باید تغییر هدف بده. البته تغییر هدف با از این شاخه به اون شاخه پریدن خیلی فرق میکنه.
      به نظرم برو تو دل طبیعت، یکجا که خبری از بقیه آدما و دغدغه ها و عقاید و حرف هاشون نیست. بعد بشین با خودت خوب فکر کن که برای چی اینجایی و باید چیکار کنی؟! علاقه و توانایی هاتو در اولویت انتخاب هدف بذار و به پول و ظرز فکر بقیه توجهی نکن. شما اگر هم مراحل واردشدن به یه حرفه رو پشت سرگذاشتی، سال های بعد عمرت رو دچار تضاد و مشکلات بزرگ تری میشی. به نظرم به روان شناس مراجعه کن و یا کتاب بخون در این مورد. من اصلا به این حرف های کلیشه ای که میگن برو بشین درش بخون معتقد نیستم. گاهی واقعا یک انسان انقدر دچار مشکله که نمیتونه خودش رو پیدا کنه. این فقط تحصیلت رو با مشکل مواجه نمیکنه، بلکه کل زندگی حال و آیندتو تحت تاثیر قرار میده.

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط optician نمایش پست ها
      چقدر زود از درس زده شدی... فرض کن پزشکی قبول شی... مجبوری 7 سال دیگه درس بخونی...فیزیوتراپی هم همینطور کارشناسیش بدرد نمیخوره مجبوری 2 سال برای ارشد درس بخونی..اینو بگم که تا حالا 66% درصد مسیر که 12 سال بوده رو اومدی... مونده 33% که 6 سال بیشتر نیست... بعدشم عشق و حال
      به حرف همکار فیزیوتراپیست من گوش کن...
      حالا حالاها درگیر درسی...
      دانشگاه هم دیگه سخت تر و سنگین تر...
      همین جا هم همین وضعیت هست...آدم خسته میشه از درس واینا...
      تصمیم گرفتم بیشتر بیام اینجا...بچه های اینجا خوب انگیزه و امید میدن...
      دم همتون گرم...
      دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اره واقعا بچه های اینجا به ادم خیلی انرژی میدن.خدا همشونو حفظ کنه

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تا۵/۶ماه مونده ب کنکور هیچ رتبه ای نشدنداره.اتفاقامن برعکس توام انگیزه دارمممم جدیداشدید .دوستم دوهفته مونده بودبه کنکورخوند مامایی ازادقبول شدالبته. پس هنوزدیرنشده

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن