سلام خدمت دوستان.میخاستم از شما بپرسم که اگه مثل یه پشت کنکوری زمان داشتین. از چه ساعتی بیدار میشدین تا کی بیدار میموندین ؟ با فرض مطالعه 10 ساعت با کیفیت
ممنون
سلام خدمت دوستان.میخاستم از شما بپرسم که اگه مثل یه پشت کنکوری زمان داشتین. از چه ساعتی بیدار میشدین تا کی بیدار میموندین ؟ با فرض مطالعه 10 ساعت با کیفیت
ممنون
من خودم پشت کنکوری هستم ....زمانی ک پیش بودم فک میکردم ی پشت کنکوری تموم وقتش ازاده ومیتونه همش بخونه ...
(ولی زهی خیال باطل....![]()
)
و الان حداکثر ساعت مطالعه ام در روز 8یا9 ساعت بوده....
دوستانی که بیشتر میخونن کمک کنن تا بیشتر بشه..چون رو همین تایم مونده وبالاتر نمیاد انگار........![]()
بهترین موقع بیدار شدن حوالی ساعت پنج شیش صبحه اگه شبش قبل ۱۰ عادت کنی بخوابی
یعنی اون درسی که از شیش تا دوازده ظهر میخونی خیلی مفید و درسته
من خودم تو اون تایم ریاضی میخونم
بعدش هر چی ب پایان روز نزدیک میشی بازده کم میشه
منم شاید حدود ۱۰ ساعت پا کتاب باشم ولی واقعا بیشتر از ۸ ساعتش مفید نیست که اگه این نت اومدن و این **** بازیا رو به صفر میل بدم و بیشتر بخونم میشه ده یازده ساعتش کرد
همون ساعت6 شروع کنی خوبه تا12بعدازظهر یکم بخواب که دوباره انرژی بگیری بعداز3 شروع تا هرچقدر که میتونی
برای یه فارغ التحصیل که ساعت مطالعه کمی داره بهتره شب زود تر بخوابه و صیح ساعت چهار بیدار بشه از ساعت 4 صبح تا 12 ظهر ساعت بسیار خوبی برای مطالعه است و به راحتی میتونه 5-6 ساعت صبح مطالعه کنه وقتی که صبح 5 ساعت مطالعه کنی با بعد از طهر و شب به راحتی میشه ساعت مطالعه رو به 10 ساعت و بیشتر رسوند
دوستان دقت کنید که ساعت مطالعه صبح خیلی مهمه چون اگه صبح مطالعه نداشته باشیم در بعد از ظهر و شب 4 تا 5 ساعت بیشتر نمیتوانیم مطالعه کنیم چون اکثر کارهایی که برای ما پیش میاد بعد از ظهر و شب هستند و ما رو از درس خوندن میندازن
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام.
من فارغ التحصیلم.
صبح ها 4:45 بیدار میشم. بعد نماز و صبحانه شروع میکنم به خوندن. یعنی حدودا 5:20
شبا هم 10 دیگه درسمو تموم میکنم.
....از اشتباهات دیگران درس بیاموزیم، چون زندگی آنقدر طولانی نیست تا همه آنها
را خودمان تجربه کنیم....
Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)