ویرایش توسط Hellion : 07 دی 1394 در ساعت 00:39
جو خرخونی نداره...اصن جو درس کمه توش...ب جز چن نفر ک خرخونن بقیه یا سهمیه این یا مث منن و نمیخوننرتبه پارسالم 837 منطقه 3...زیرگروه پزشکیایشالا...مرسی از قوت قلب دادنت
![]()
![]()
http://hedua.com/wp-content/uploads/...orkPaysOff.jpg
ترس ترمزه اونی برده که برا چیزی که میخواد تا ته گاز و پر کنه
اره حدس میزدم منظورتون از جو چیه..... میشناسم افرادی رو که به خاطر همین جو که گفتین انصراف دادن اومدن سراسری.... حتی فیزیو سراسری رو ب پزشکی ازاد ترجیح دادن....
شما هم که رتبت خوب بوده بخونین مسلما موفق میشین.
حالا چرا رفتین ازاد با رتبه837؟؟؟؟؟؟؟فضولی نباشه...
با هزار هم سراسری رفتن..
علی تو بازم تو 2راهی گیر کردی...
ازاد پزشکی با سراسریش فرقی نمیکنه اگه با هزینش مشکل نداشته باشی.. انقدر گیر نده به دانشگاه دولتی..قبلانم گفتم موقعیتت آرزوی خیلیاست..
ترم 2 پزشکی درساش خیلی سخته در کنارش برا کنکور خوندن شاید همتی n برابر بخواد..
چرا مرخصی نمیگیری..هدفتو مشخص کن..اگه میخوای دوباره بخونی چطور میتونی هم دانشگا بری کلی وقتتو اونجا بگذرونی وسرکلاسای پزشکی که میدونی باید بشینی حتما..غیبت میبت نداریم..
بعد کی میخوای برا کنکور بخونی..خیال الانو نکن تو برهه ای که قراره کنکور بدی تیرماه همزمان امتحانات ترمم شروع میشه..
اگه میخوای این 6ماهم واقعا بخونی بااااید ترم 2 رو مرخصی بگیری فضایی فکر نکن دوتا باهم نمیشه..ادمیا موجود خارق العاده نیسی که...
رشتت ریاضی نیست که بگم ازاد با سراسریش فرق میکنه ..استادا تو دانشگاهای ازاد پزشکی همونقدر کار میکشن که استادای دانشگاه سراسری کار میکشن از دانشجوا..
خوب فکراتو کن..چون تگ کردی اومدم ج دادم قصدم دخالت نیست ولی درست تصمیم بگیر
مورد آخرم بگم اینکه خیلی از ماها تو جایگاهی هستیم که حقمون نیست یه امیر نامی اینجاس فیزیوتراپی میخونه بیشتر ازمانباشه کمتر ازمانیست حقش دکترا بود نه لیسانس...
1 سعیدنامی اینجاس که اصلا ازش خوشم نمیاد ولی ادم باید واقعیتو بگم حقش سراسری بود نه ازاد...و خیلیای دیگه...
چن ماهه این موضوع مث خوره داره داغونت میکنه...بابا سراسری با ازاد تو3تا رشته دندون و دارو و پزشکی هیچ فرقی باهم نمیکنن..
نزدیک خونمون 1 مطب دندونپزشکیه بخدا روزی 5تا بیمارم نداره کجا خونده؟ دندون بهشتی
بازم تاکید میکنم سراسری با ازاد هیییییییچ فرقی نمیکنه ولی اگه الکی مثلا کلاس بزاری که دولتی خوندم باید ترم 2رو مرخصی بگیری وگرنه نمیشه دوست من... ماشالا دانشجوی پزشکیم هستی نمیتونم شعار الکی بهت بدم..هرچقدرم مسلط باشی باید مرخصی بگیری درسای پزشکی رو نمیشه الکی پاس کرد
ویرایش توسط eli94 : 07 دی 1394 در ساعت 19:06
قبل از ارادت حوصلهَ تو تحسین می کنم.... وقتی می تونی و بهت لطمه نمیزنه چرا که نه![]()
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)