خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 54 از 54
    1. Top | #46
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.tehran نمایش پست ها
      من واسه شماها آسون ترم میدونم...
      میدونی چرا؟؟؟
      چون مطالعه عمیق تر میشه و حواشی کتاب هم توجه میشه..یادگیری بیشتر میشه و در 6 ماه هر روز نیم ساعت به مرور پرداخته بشه تثبیت خواهد شد..
      کنکور از 3 بخش تشکیل شده:
      1)مطالعه(50 درصد کنکور رو شامل میشه)
      2)سرعت و مدیریت زمان_(35درصد)
      3)هر 4 گزینه رو خوندن(15 درصد)
      نگاه کن فاطیمتاسفانه کنکور ایران ناعادلانه ترین کنکور در بین تمام کشورهاست...از این که ادم چند سال عمرشو بزاره پای 4 ساعت که معلوم نیست چی میخواد بشه!!من دوست خودم بدبخت تقریبا امسال کنار خودمم نشسته بود یه زنبور گلتی داشت دورمون میچرخید راست رفت نشست رو گردن این بدبخت زدش همونجا نابود شد تا 30 دقیقه نمیتونست سر خم کنه بدبخت!!حالا جالبیش این جا بود برای بار پنجم میخواست کنکور بده

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSIDER نمایش پست ها
      اگر فکر کنید میتوانید کاری رو انجام بدید حق باشماست...
      اگر هم فکر کنید نمیتوانید کاری را انجام دهید باز حق با شماست...
      آیا صرفا بخاطر اینکه یه هدفی دست نیافتنی به نظر بیاد باید از تلاش دست کشید؟؟؟
      کاریت نباشه میتونی یا نمیتونی وظیفه تو درس خوندنه.غیر اینه؟؟؟؟

کسی که کوه رو جابجا کرد همون کسی بود که اولین سنگریزه رو برداشت....

فقط کاری نکن همین زمانی که الان در اختیار داری دو ماه بعد آرزوت بشه....

انتخاب هدف=>باور به این که توانایی رسیدن بهش رو داری=>برنامه ریزی=>اقدام=>رسیدن به هدف....
      سالیان پیش در رشته ی دو و میدانی یک رکورد ثبت شد توسط شخصی که باور نکردنی بود..
      از سال آینده ی اون رکورد در اون مسابقات از هر 100 نفر 40 نفر اون رکورد رو کسب میکردنو..دیگه تابلو تر از این قضیه که انسان میتونه برسه؟
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      شما امتحان تشریحی 20 سوالی رو که با 5 ساعت خوندن هم میشه نتیحه گرفت با امتحان تستی کنکور در اون جو و شرایط خاص مقایسه میکنی!!!!!
      زیاد فرقی ندارن....خخخخ....تفاوتش اینه که فک میکنی کنکور متفاوته همین....سوالای تشریحیو تستی میدن میشه کنکور....خخخخ

حالا جدا از شوخی واقعا کنکور سخت نیست....ما نمیخونیم بعد میگیم کنکور سخته...ولی اینطور نیست...حداقل کسی که خوب خونده باشه میتونه به نصف سوالا جواب بده....کسی هم که تمرینش زیاد بوده بیشتر میزنه....

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.tehran نمایش پست ها
      سالیان پیش در رشته ی دو و میدانی یک رکورد ثبت شد توسط شخصی که باور نکردنی بود..
      از سال آینده ی اون رکورد در اون مسابقات از هر 100 نفر 40 نفر اون رکورد رو کسب میکردنو..دیگه تابلو تر از این قضیه که انسان میتونه برسه؟
      شدیدا موافقم

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      خب دیگه ما بریم رکورد بشکونیم...خداحافظ فعلا

6. Top | #51
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSIDER نمایش پست ها
      زیاد فرقی ندارن....خخخخ....تفاوتش اینه که فک میکنی کنکور متفاوته همین....سوالای تشریحیو تستی میدن میشه کنکور....خخخخ

حالا جدا از شوخی واقعا کنکور سخت نیست....ما نمیخونیم بعد میگیم کنکور سخته...ولی اینطور نیست...حداقل کسی که خوب خونده باشه میتونه به نصف سوالا جواب بده....کسی هم که تمرینش زیاد بوده بیشتر میزنه....
      ببین کنکور به خودی خود سخت هست...حالا بگذریم از ناعدالتی اموزشی که گریبان گیر افراد در کنکوره!من نمیگم نمیشه نتیجه گرفت و اتفاقا به این نتیجه رسیدم که هر کس درست درس بخونه مطمئنا بی نصیب نمیمونه در روز کنکور ولی خوب کنکور فقط درس خوندن تنها نیست به خیلی مسایل پشت پرده ی دیگه هم بستگی داره!

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ​به نظرم وقت کافی هست ولی بیشتر رو مباحثی که قوی هستی تمرکز کن بعدش برو سراغ اونایی که ضعف داری
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

8. Top | #53
      کاربر انجمن

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      چرا نتونی؟؟؟به نظرمن که حتماا می تونی برسی فقط کافیه به خودت و دانسته ها و توانایی هات ایمان داشته باشی
      برای اینکه به هدفت برسی تمام تمرکزت رو بذار روش
      زیاد تست بزن و تمام تلاشت رو بکن که هیچ مطلبی رو حذف نکنی چون خودت که می دونی کنکور هیچ چیزش معلوم نیست شاید همون چیزی رو که حذف می کنی ازش تست آسون بیاد
      با توجه به رتبه پارسالت هم معلوم میشه صفر صفر نیستی
      تلاشت رو بیشتر کن
      تو حتماا موفق میشی

9. Top | #54
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melis نمایش پست ها
      سلام دوستان

اول از همه چیز بگم تاپیکی که زدم حنبه انگیزشی نداره و از دوستان باتجربه میخوام فقط جواب سوالمو بهم بدن....

رشته ریاضی و منطقه سه هستم... پارسال رتبم 2000 شد که موندم واسه امسال..

تا الان مشکلاتی داشتم که نتونستم بخونم.. یا بهتره بگم دارم بهونه میارم که نخوندم ولی از الان میخوام شروع کنم! هدفم هم رتبه حداقل سه رقمی هست!

خب بریم سراغ سوالم...

به نظرتون از الان که میخوام شروع کنم،همه مباحثو بخونم یا بعضیا رو حذف کنم؟! اگه بخوام همه رو بخونم وقت کم نمیارم؟! بخصوص درس ریاضی

آخه یخورده استرس گرفتم که اگه بخوام کامل بخونم ممکنه وقت کم بیارم و نتونم عمیق بخونم... از یه طرف هم دلم نمیاد بعضی مباحثو حذف کنم!

ممنون
      سلام میتونی برسی به شرطی که 1)بخوای و انجام بدی 2)هدف داشته باشی 3)شروع و تلاش و پشتکار
      به نظرم میرسی همه رو وقت زیاد داری زیاااااااااااد فقط برنامه بریز--چیزای اضافی رو حذف کن--سریع منابعتو تهیه کن برای همه یکی بسه البته اگه یه درسو مشکل داری یا به دلایل دیگه میتونی بیشتر بگیری فقط سرتو شلوغ نکن و زیاد نگیر که نمیرسی
      موفق
      خلاف قوانین.

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن