یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
من درک نمیکنم اصلا ولی بابام چی..اون که 120 ماه تو جبهه بوده همه جور فجایعی رو از نزدیک به چشم دیده!!!!تو هم درک نمیکنی..فقط کسایی که تو جبهه بودن درک میکنن...من این حرفا رو که از خودم نمیزنم بابام که عمرش تو جبهه ها بوده تعریف میکنه میگه که خیلیا بخاطر تاثیر پذیری از اهنگای اهنگران شهید شدن...اینایی که گفتی رو عینا همشو بابام به چشم دیده!!!هم چنان میگم که خیلیا بخاطر جو گیر شدن شهید شدن اینو کسی که 120 ماه جبهه بوده و همه جور فجایعی رو به عینه به چشم دیده میگه!!
ولی من اصلا دلم نمی خواد جنگ بشه و زیر ساخت هایی که سالها برای ساختش زحمت کشیده شده نابود بشه و کشور سال ها به عقب برگرده و تعداد زیادی "انسان" کشته بشه تا فقط تفاوت تفکر نسل ها رو بفهمیم !
و دونستن تفاوت نسل ها زیاد نیاز به خرج نداره
گرچه جنگ هم بشه بازم بعد چند سال شهید ها متوهم و جوگیر حساب خواهند شد! ومردم ما قدرشون رو نخواهند دونست![]()
ویرایش توسط gign : 29 آذر 1394 در ساعت 00:36
بنظر من بهتره درمورد احوال شهدا قبل شهادتشون قضاوت نکنیم
در همین حد بدونیم که هر کسی شهید نمیشه اینو فکر کنم همون خوب میدونیم و همچنین دیدیم که کسایی که شهید شدن چه تیپ ادمایی بودن
جا داره غبطه بخوریم به حالشون
الا بذکر الله تطمئن القلوب
قبول دارم که این طوری دارن صورت مسئله رو پاک میکنن. یه جورایی دارن به جای بهترین راه آسون ترین راه رو انتخاب میکنن
که تو کشور ما یه چیز طبیعیه.
اما من شنیدم که این سهمیه رو از کسی نمی گیرن که به کسی بدن. در واقع اگر ظرفیت دانشگاهیn هست بنیاد شهید هزینه ای رو به دانشگاه میده که بشه به طور مثال n+5 و اون 5 نفر از افرادی باشن که 70 درصد نمره لازم رو کسب کردن (ازبین سهمیه ایثارگران)
البته خب این هم یک جور بی عدالتی محسوب میشه اما در ابعاد کوچکتر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)