خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 53
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      اگه شور حسینی باعث میشه یه ملتی جلوی تجاوز دشمنش رو بگیره و نذاره کشورش مثل آفریقا غارت بشه من بنده ی این ایدئولوژی حسینی هستم !
      اونی که اولین پیروزی رو کسب میکنه فقط همون جنگ رو برده ! اونی که دشمنش رو تعقیب میکنه جنگ های بعدی رو هم برده ! نیاز به گفتن نیست خودتون میدونید کیا به امام فشار میوردن که جنگ رو ادامه نده و سر همین زمین های آزاد شده مذاکره کنه ولی آیا بعد از قطعنامه صدام به ایران حمله نکرد ؟ بعد از حمله دوباره صدام نیرو کم اومد ؟ پس چطور دوباره تونستیم خاکمون رو پس بگیریم ؟؟؟؟
      با من کار نداری چرا ریپلای میزنی؟؟ خخخ

Sent from my SM-N910G using Tapatalk
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      من نمیگم جنگ نیازی به تجهیزات نداره و با چند تا اهنگ همه چی درست میشه!!!میگم اهنگران اهنگاش خیلی خیلی زیاد روی جوونا اثر میزاشته...من خودم بابام فرمانده ی عملیات بوده توی جبهه از همه هم بیشتر تو جبهه بوده 120 ماه!!8 سال جبهه و دو سال هم تو مناطق عملیاتی کردستان بوده که چون منطقه محروم بوده جزو جبهش حساب کردن!!در کل حتی من این ادعا رو دارم که هیشکی تو ایران اندازه ی بابای من جبهه نرفته...هر چند بر خلاف خیلیا حقش رو از مدت جبهش نگرفت..بگذریم در کل خودش فرمانده بوده تعریف میکنه میگه شب عملیات که میشده خیلیا تحت تاثیر نوحه ها و اهنگای اهنگران هوایی میشدن و میرفتن تا اخرین نفس میجنگیدن...حتی میگه مثلا توی همین عملیاتای مین یابی مثلا همون ورز اهنگران یک نوحه میخونده و خیلیا تحت تاثیرش قرار میگرفتن!!..تاثیر اهنگران خیلی خیلی خیلی زیاد بوده توی جنگ حتی بیش تر اون چیزی که تصورش رو بکنی!!
      بله بله اهنگ خیلی موثره خیلی! خیلی بیشتر از تصور من

منتهی اگه یه کیلومتری یکی یه خمپاره بخوره باد اهنگ از کلش میپره بیرون

حالا مسائل دیگه به کنار

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      اگه شور حسینی باعث میشه یه ملتی جلوی تجاوز دشمنش رو بگیره و نذاره کشورش مثل آفریقا غارت بشه من بنده ی این ایدئولوژی حسینی هستم !
      ؟
      نگاه کن باید حتما توی اون جو قرار بگیری تا بفهمی که شور حسینی چقدر اثر داره رو ملت...مطئن باش اگر تو هم توی اون جو جبهه بودی و با اهن**** که اهنگران میخوند روی تو هم اثر میزاشت و حتی اگر خودت هم نمیخواستی بازم روی مین میرفتی..

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها
      بله بله اهنگ خیلی موثره خیلی! خیلی بیشتر از تصور من

منتهی اگه یه کیلومتری یکی یه خمپاره بخوره باد اهنگ از کلش میپره بیرون

حالا مسائل دیگه به کنار
      این طور نیست وقتی یکی شور حسینی بگیرتش این چیزا دیگه براش بی معنی میشه حتی حاضره جونش رو هم بده!!نمونه ی بارزش همینایی که با اهنگای اهنگران روشون تاثیر گزاشت و باعث شد از جونشون هم بگذرن

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      این طور نیست وقتی یکی شور حسینی بگیرتش این چیزا دیگه براش بی معنی میشه حتی حاضره جونش رو هم بده!!نمونه ی بارزش همینایی که با اهنگای اهنگران روشون تاثیر گزاشت و باعث شد از جونشون هم بگذرن
      بله از پشت پی سی جوگیر خواندن شهید کار راحتیه

انتظاری هم نمیره درک کنی که

نفر مقابل تانک چیه
      فشنگ نداشتن چیه
      آر پی جی رو تانک اثر نمی کنه چیه
      زنده به گور شدن چیه
      به مسلسل بسته شدن چیه
      شکنجه چیه
      خمپاره چیه
      شیمیایی چیه
      پشتیبانی نداشتن چیه

6. Top | #36
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      بله از پشت پی سی جوگیر خواندن شهید کار راحتیه

انتظاری هم نمیره درک کنی که

نفر مقابل تانک چیه
      فشنگ نداشتن چیه
      آر پی جی رو تانک اثر نمی کنه چیه
      زنده به گور شدن چیه
      به مسلسل بسته شدن چیه
      شکنجه چیه
      خمپاره چیه
      شیمیایی چیه
      پشتیبانی نداشتن چیه

من درک نمیکنم اصلا ولی بابام چی..اون که 120 ماه تو جبهه بوده همه جور فجایعی رو از نزدیک به چشم دیده!!!!تو هم درک نمیکنی..فقط کسایی که تو جبهه بودن درک میکنن...من این حرفا رو که از خودم نمیزنم بابام که عمرش تو جبهه ها بوده تعریف میکنه میگه که خیلیا بخاطر تاثیر پذیری از اهنگای اهنگران شهید شدن...اینایی که گفتی رو عینا همشو بابام به چشم دیده!!!هم چنان میگم که خیلیا بخاطر جو گیر شدن شهید شدن اینو کسی که 120 ماه جبهه بوده و همه جور فجایعی رو به عینه به چشم دیده میگه!!

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من درک نمیکنم اصلا ولی بابام چی..اون که 120 ماه تو جبهه بوده همه جور فجایعی رو از نزدیک به چشم دیده!!!!تو هم درک نمیکنی..فقط کسایی که تو جبهه بودن درک میکنن...من این حرفا رو که از خودم نمیزنم بابام که عمرش تو جبهه ها بوده تعریف میکنه میگه که خیلیا بخاطر تاثیر پذیری از اهنگای اهنگران شهید شدن...اینایی که گفتی رو عینا همشو بابام به چشم دیده!!!هم چنان میگم که خیلیا بخاطر جو گیر شدن شهید شدن اینو کسی که 120 ماه جبهه بوده و همه جور فجایعی رو به عینه به چشم دیده میگه!!
      پدر شما نظر خودش رو گفته

برداشت ها متفاوته ...

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      پدر شما نظر خودش رو گفته

برداشت ها متفاوته ...
      بالاخره مهم اینه که این اتفاقات رو کامل از نزدیک دیده..با اونی که همین جوری ندیده برداشت میکنه و هیچی از وضعیت جبهه و جنگ نمیدونه و فقط از روی شنیده ها حرف میزنه خیلی فرق داره

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بالاخره مهم اینه که این اتفاقات رو کامل از نزدیک دیده..با اونی که همین جوری ندیده برداشت میکنه و هیچی از وضعیت جبهه و جنگ نمیدونه و فقط از روی شنیده ها حرف میزنه خیلی فرق داره
      افراد دیگه هم جبهه بودن که نظر های دیگه ای دارن

10. Top | #40
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      افراد دیگه هم جبهه بودن که نظر های دیگه ای دارن
      نگاه کن این بحثا فایده ای نداره...ولی خیلی دوست دارم یه بار دیگه جنگ بشه ببینیم تفاوت دوران امروزه و تفکرات امروزی رو رو با سال ها قبل که مردم رفتن جبهه!

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نگاه کن این بحثا فایده ای نداره...ولی خیلی دوست دارم یه بار دیگه جنگ بشه ببینیم تفاوت دوران امروزه و تفکرات امروزی رو رو با سال ها قبل که مردم رفتن جبهه!

ولی من اصلا دلم نمی خواد جنگ بشه و زیر ساخت هایی که سالها برای ساختش زحمت کشیده شده نابود بشه و کشور سال ها به عقب برگرده و تعداد زیادی "انسان" کشته بشه تا فقط تفاوت تفکر نسل ها رو بفهمیم !
      و دونستن تفاوت نسل ها زیاد نیاز به خرج نداره

گرچه جنگ هم بشه بازم بعد چند سال شهید ها متوهم و جوگیر حساب خواهند شد! ومردم ما قدرشون رو نخواهند دونست

ویرایش توسط gign : 29 آذر 1394 در ساعت 00:36

12. Top | #42
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      همون طور که پدرتون گفتن خیلیا.........نه همشون

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بنظر من بهتره درمورد احوال شهدا قبل شهادتشون قضاوت نکنیم
      در همین حد بدونیم که هر کسی شهید نمیشه اینو فکر کنم همون خوب میدونیم و همچنین دیدیم که کسایی که شهید شدن چه تیپ ادمایی بودن
      جا داره غبطه بخوریم به حالشون
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      مگه دست خود ما است که انتخاب کنیم پدر یا مادرمون چی باشن یا کی باشن؟

یه شعر میگه

گیرم پدر تو بود فاضل
      از فضل پدر تورا چه حاصل؟

من منکر زحمات شهدا نیستم و واقعا اوناروستایش میکنم که همچین شجاعتی داشتن
      برن به خانواده هاشون پول بدن زمین بدن... خونه بدن ... حقوق بدن
      اما سهیمه دانشگاه رو ندن
      من کسی رو دیدم تو اوج فقر و نکبت ذلت تمام امیدش کنکور هست و دانشگاه و داره به زور در بدتری شرایط تحصیلی تلاش میکنه
      بخاطر این شخص و امثالش نباید سهیمه کنکور رو به بچه شهید یا جانباز بدن
      کنکور امید خیلی ها است
      برای رسیدن به آرزوها سهمیه نذاریم
      قبول دارم که این طوری دارن صورت مسئله رو پاک میکنن. یه جورایی دارن به جای بهترین راه آسون ترین راه رو انتخاب میکنن
      که تو کشور ما یه چیز طبیعیه.
      اما من شنیدم که این سهمیه رو از کسی نمی گیرن که به کسی بدن. در واقع اگر ظرفیت دانشگاهیn هست بنیاد شهید هزینه ای رو به دانشگاه میده که بشه به طور مثال n+5 و اون 5 نفر از افرادی باشن که 70 درصد نمره لازم رو کسب کردن (ازبین سهمیه ایثارگران)
      البته خب این هم یک جور بی عدالتی محسوب میشه اما در ابعاد کوچکتر.

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      من مطمدنم اگر اهنگران اون زمان نبود اینقدر تعداد شهدا زیاد نمیشد...اصلا ملت اهنگران گوش میکرده تو زمان جنگ شور حسینی میگرفتتش خودش بدون مین یاب میرفته رو مینالبته همین خمینی هم خون خیلیا رو تو شیشه کرده!!اگر خیلی سریع تر قطع نامه رو پذیرفته بود اینقدر ما شهید نمیدادیم!!!چرا باید ما این همه شهید و کشته بدیم بعدش که دیگه میبینیم دستمون به جایی بند نیست بیایم تازه قطع نامه رو بپذیریم!!!اگه سریع تر قطع نامه رو پذیرفته بود اینقدر جوون بی گناه کشته نمیشدن...
      آره واقعا.
      نه که بعد قطعنامه همه چی آروم شد وما چقدر خوشحال شدیم.
      مرد حسابی تو هم دلت خوشه ها

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن