ثبت نام شروع شد![]()
به دبیری که بال داره پرواز میکنه میگن دبیر پروازی...
هیچی بابا برخی دبیران بسیار خوب کنکور هفته ای یکبار سوار هواپیما میشن و میان به سایر شهرها کلاس میزارن و پول خون باباشونو از شاگردایی که فک میکنن قرار معجزه ای رخ بده و بدون دست به قلم شدن تست حل کنن میگیرن..
به عنوان کسی تا حالا تو بیشتر این کلاسا شرکت کردم میگم دبیر های خودمون صد شرف دارن به اونا..
دکان جدید هم باز شد،آزمون انلاین!
اگه رایگان بود و سوالاتش خوب بود استفاده کنید وگرنه سمتش نرید...
A SONG OF ICE AND FIRE
اينجوريا هم ديگه نيس فكر كنم....
اينهمه كتاب تو بازاره مگه ميشه زد همشو؟؟؟
واسه خودتون به نظرم زيادي بزرگ نكنين اين داستانا رو...
شما رو يكي يا 2تا كتاب خوب مسلط باشين و مرورش كنين به نظرم خيلي بهتر از اينكه جنتا كتاب ديگه كار كنين...
طرز فكرتونو عوض كنين....
روزي 15 ساعت عاليه ولي 18 ساعت غير ممكنه به نظرم....يا اگه هم بخونه 18 ساعت بعيد ميدونم همش مفيد باشه...
در شبانه روز يعني خواب و خوراك و استراحت بين بازه هاي مطالعاتيش و بقيه كاراي ريز فقط 6 ساعت طول ميكشه؟؟؟ خيلي بعيده...
از رو تجربه ميگم....اصلا رو اين حرفا حساب نكنين...اين حرفا فقط باعث ميشه به شما استرس وارد كنه و از خودتون نا اميد بشين و بازدهي مطالعتون بياد پايين
اصلا هم گوش ندين به اين حرفا...يه هم كلاسي داشتم واسه اينكه روحيه ي بقيه رو خراب كنه مثلا روز قبل آزمون ميومد ميگفت من اين فصل فيزيك رو از 4تا كتاب همه تستاشو زدم...من فلان فصل رياضي رو هزار تا تست زدم...ما هم ساده باور ميكرديم.....بعد واسه اينكه عقب نيفتيم ناخوداگاه ميخواستيم در حد حرفاي اون تست بزنيم و كار كنيم...
نتيجش چي شد آخر؟؟؟
همون حرفاي بالا
فقط از خودمون نا اميد ميشديم.....بعد كم كم قبول ميكرديم كه در حد اون نيستيم و اون تواناييش خيلي از ما بالاتره....
شما سرتون تو كار خودتون باشه
يه هيچ كسيم كار نداشته باشين
هدفتون فقط اين باشه كه از وقتتون حداكثر استفاده رو كنين و سعي كنين مطالعتون به بهترين و مفيدترين شيوه ي ممكن باشه و بيشترين بازدهي رو داشته باشه...
تمركزتونم فقط رو خودتون درساتون باشه...
به ما چه فلاني اونقدر تست زده...به ما چه فلاني ترازش 7هزار 8هزار شده...به ما چه فلاني روزي 18 ساعت درس ميخونه....
اين 7ماه مونده رو شما تمام تلاشتونو بكنين و لذت ببرين از درس خوندنتون و سرتونم تو لاك خودتون باشه....اينكه ديگه نتيجه چي ميشه توكلتون به خدا باشه
ویرایش توسط reza0 : 24 آذر 1394 در ساعت 16:08
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)