خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      برای درسایی که هیچ نمره ای ندارید مثل زیست براتون از 100 حساب میکنن . هرچند درصد بزنید همون رو میذارن توی کارنامه .کسی که معدلش 20 بوده و 100 زده با کسی که تاثیر معدل نداره و 100 زده یه مقدار تراز میگیره (به شرط منطقه یکسان)
      ممنون
      سوالمو ویرایش کردم اگه میشه اونم جواب بدین
      خب ولی من از قول دکتر توکلی دیدم که نوشته بود اونایی که تو گروه خودشون امتحان نمیدن تاثیر معدلشون کمتره و یکم متضرر میشن توی این قضیه.پس منظورش از تاثیر کمتر فقط دروسیه که مشترک هست مثل دروس عمومی و شیمی؟

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshin-afshin نمایش پست ها
      ممنون
      سوالمو ویرایش کردم اگه میشه اونم جواب بدین
      خب ولی من از قول دکتر توکلی دیدم که نوشته بود اونایی که تو گروه خودشون امتحان نمیدن تاثیر معدلشون کمتره و یکم متضرر میشن توی این قضیه.پس منظورش از تاثیر کمتر فقط دروسیه که مشترک هست مثل دروس عمومی و شیمی؟
      بله فقط دروس مشترک 25 درصد تاثیر دارن و بقیه دروس تاثیرشون 0 حساب میشه .میانگین بگیرین فک کنم بشه 17 درصد . برای دیپلم انسانی هم 8 درصد

یه سوال دیگه
      یکی دیپلمش مال سال 80 هست که اون موقع معدل تاثیر نداشت.مثلا سوالات زیست هفتاد و پنج تاست.میاد پنجاه تاشو میزنه.یکی دیگم که تازه فارغ التحصیل شده و تاثیر معدل واسش بیست و پنج درصده و نمره زیستش بیست شده میاد و پنجاه تا رو میزنه مثل همون قبلی.این وسط اینطور که من برداشت کردم اون دیپلم سال 80 خیلی عقب میفته چون اونی که زیست بیست گرفته خودش بیست و پنج درصد همینطوری زده.یعنی این هفتاد و پنج تا سوال میشه هفتاد و پنج درصد.پنجاه تاشو زده میشه پنجاه درصد به اضافه نمره بیستش که 25 درصد تاثیر داره میشه 75 درصد!
      اما اونی که دیپلم سال 80 هستش با اینکه به اندازه اون یکی جواب داده درصدش میشه 66!
      من اینطوری برداشت کردم.اگه اشتباهه ممنون میشم منو روشن کنین
      سوالات زیست 50 تاست
      محاسبه اینجوری نیست ولی اگه دونفر زیست رو مثلا 50 درصد بزنن یکیشون 20 گرفته باشه و 25 درصد هم تاثیر داشته باشه و اونیکی تاثیر معدل نداشته باشه ،تراز اونی که 20 گرفته بیشته چقدرش معلوم نیست ولی فک میکنم اونی که 20 گرفته 50 درصدش میشه حدود 62.5 درصد (این که تراز این درصد اضافه چقد حساب میشه معلوم نیست)

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

3. Top | #18
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      بله فقط دروس مشترک 25 درصد تاثیر دارن و بقیه دروس تاثیرشون 0 حساب میشه .میانگین بگیرین فک کنم بشه 17 درصد . برای دیپلم انسانی هم 8 درصد

سوالات زیست 50 تاست
      محاسبه اینجوری نیست ولی اگه دونفر زیست رو مثلا 50 درصد بزنن یکیشون 20 گرفته باشه و 25 درصد هم تاثیر داشته باشه و اونیکی تاثیر معدل نداشته باشه ،تراز اونی که 20 گرفته بیشته چقدرش معلوم نیست ولی فک میکنم اونی که 20 گرفته 50 درصدش میشه حدود 62.5 درصد (این که تراز این درصد اضافه چقد حساب میشه معلوم نیست)
      ممنون
      هفتاد و پنج تا رو مثال زدم که رند بشه
      خب با این حساب اگه کسی معدلش خراب باشه و از گروه انسانی بیاد تجربی کنکور بده شرایطش بهتره،درسته؟چون فقط چندتا درسش تاثیر معدل داره و درصداشو خراب میکنه.بقیه رو هرچی خودش تو کنکور بزنه.مثلا من شیمی نمره نهاییم سیزده هست ولی اون شیمی نداشته.با یه درصد مساوی،وضع من بهتره یا اون؟یعنی اگه هر دو مثلا شیمی رو پنجاه بزنیم من که تاثیر معدل دارم ولی نمرم خوب نیست وضعم بهتره یا اون که تاثیر معدل نداره و هرچی بزنه همون واسش حساب میشه؟
      همین چیزاست که میگم واقعا موندم معدل رو چطور حساب میکنن!

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ممنون
      هفتاد و پنج تا رو مثال زدم که رند بشه
      خب با این حساب اگه کسی معدلش خراب باشه و از گروه انسانی بیاد تجربی کنکور بده شرایطش بهتره،درسته؟چون فقط چندتا درسش تاثیر معدل داره و درصداشو خراب میکنه.بقیه رو هرچی خودش تو کنکور بزنه.مثلا من شیمی نمره نهاییم سیزده هست ولی اون شیمی نداشته.با یه درصد مساوی،وضع من بهتره یا اون؟یعنی اگه هر دو مثلا شیمی رو پنجاه بزنیم من که تاثیر معدل دارم ولی نمرم خوب نیست وضعم بهتره یا اون که تاثیر معدل نداره و هرچی بزنه همون واسش حساب میشه؟
      همین چیزاست که میگم واقعا موندم معدل رو چطور حساب میکنن!
      آها
      اگر کسی تاثیر معدل نداشته باشه نسبت به اون که معدلش خرابه (مثلا زیر 16 - 17) وضعیت بهتری داره . میگم که واقعا معلوم نیست اون تاثیر معدل چطور حساب میشه ! اگر نسبت به میانگین که حدود 15 هست حساب کنن اونی که معدلش از 15 بیشتره به نفعشه نسبت به کسی که تاثیر معدل نداره . همه چیز بستگی به فرمول محاسبه معدل داره. ولی شما الان به فکر دیپلم انسانی نباش. به جاش بشین دروس مشترک رو دوباره امتحان بده .دیپلم انسانی خیلی دردسر داره

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب همین دیگه
      دروسی که واسم اعمال نمیشه مثل زیست چطوریه؟واسم نمره صفر حساب میکنن یا اصلآ هرچی تو کنکور بزنم همون حساب میشه؟یعنی یکی که زیست رو بیست آورده و صددرصد میزنه میشه مثل من که اصلا تو زیست نمره ای ندارم و صددرصد زدم؟(صددرصد فقط واسه مثاله!)
      اگه اینطوری نیست چطوریه؟یکم توضیح میدی؟
      یه سوال دیگه
      یکی دیپلمش مال سال 80 هست که اون موقع معدل تاثیر نداشت.مثلا سوالات زیست هفتاد و پنج تاست.میاد پنجاه تاشو میزنه.یکی دیگم که تازه فارغ التحصیل شده و تاثیر معدل واسش بیست و پنج درصده و نمره زیستش بیست شده میاد و پنجاه تا رو میزنه مثل همون قبلی.این وسط اینطور که من برداشت کردم اون دیپلم سال 80 خیلی عقب میفته چون اونی که زیست بیست گرفته خودش بیست و پنج درصد همینطوری زده.یعنی این هفتاد و پنج تا سوال میشه هفتاد و پنج درصد.پنجاه تاشو زده میشه پنجاه درصد به اضافه نمره بیستش که 25 درصد تاثیر داره میشه 75 درصد!
      اما اونی که دیپلم سال 80 هستش با اینکه به اندازه اون یکی جواب داده درصدش میشه 66!
      من اینطوری برداشت کردم.اگه اشتباهه ممنون میشم منو روشن کنین
      سلام دوست عزیز

به شما و به بقیه دوستان که در رابطه با نحوه تاثیر معدل دیپلمهای متفاوت در کنکور، بحث و سوال دارین ، اکیدا توصیه می کنم که تاپیکای مربوط به معدل و تاثیر اون و همچنین تاپیکای مربوط به دیپلم مجدد رو وقت بذارین و بررسی کنین تا بنا به برداشت منطقی مبتنی بر واقعیت ،بهترین انتخاب رو داشته باشین، و به حرف و نظر شخصی بنده و یکی مثل من ،که ممکنه فقط نظر شخصی خودمون رو بدون هیچ استنادی بگیم خیلی توجه نکنین...

راستی فایل زیر رو که مربوط به خود سایت سازمان سنجش هست رو ، حتما تمام و کامل بخونین ، به این امید که جواب بیشتر سوالاتون رو دقیق و مبتنی بر واقعیت بگیرین.....

نحوه اعمال سوابق تحصیلی در آزمون سراسری 94

6. Top | #21
      h24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان

اگه تونستید درباره سوالات زیر نظر بدید ممنون میشم...(با این فرض که اگه من حتی در تجربی شرکت نکنم صد در صد برای تغییر رشته ی دانشگاهی کنکور ریاضی خواهم داد):

+ اگه دیپلم مجدد بگیرم خوبی که داره اینه که 25 درصد زیست را از دست نمیدم,نظر شما چیه؟

+از الآن اگه از فیلم های آموزشی(مثل فیلم های آفبا و ...) استفاده کنم نتیجه ی مثبتی داره یا نه؟

+به نظر شما اگه خوب بخونم میتونم به پزشکی آزاد راه دور! 95 امیدورام باشم؟برا 96 چی , نمیشه؟

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن