خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

یه سوال درباره رشته

به نام خدا

سلام راستش من درس میخونم ولی به یه دلایلی انقد محکم و جدی نه اما خب به خودم اومدم و میخوام تا روز کنکور به کوب و محکم تر و جدی تر بخونم میخوام بدوونم رشته ی فیزوترابی مثلا تو شهر شیراز یا تبریز و کلا چه رتبه ای میخواد چقد تلاش ....ممنون
      بعضی حرفها را نباید زد و بعضی حرفها را هم نباید خورد بیچاره دلم چه میکند میان این زد و خورد....

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو سایت کانون .. تب تا کنکور 95 قسمت تخمین رتبه هست

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از روی تراز های کانون نمیخوام بدونم میدونم حتمی نیستن میخوام بدونم واقعا چه رتبه هایی رو میگیرن
      بعضی حرفها را نباید زد و بعضی حرفها را هم نباید خورد بیچاره دلم چه میکند میان این زد و خورد....

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط یهدا نمایش پست ها
      از روی تراز های کانون نمیخوام بدونم میدونم حتمی نیستن میخوام بدونم واقعا چه رتبه هایی رو میگیرن
      کارنامه قبولیا کنکورن !!! سایت گزینه دو هم داره

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط یه خورده استرس گرفتم یکم دیر نیست البته من میخوندم اونقد عقبم نیستم اما بالاخره نع اونقد جدی

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط یهدا نمایش پست ها
      فقط یه خورده استرس گرفتم یکم دیر نیست البته من میخوندم اونقد عقبم نیستم اما بالاخره نع اونقد جدی
      دختری چرا استرس داری !!! حتما تمام تلاشتو کن که امسال نشد سال دیگه با خیال راحت قبول شی .. تمرکزتم بذار رو اختصاصیا

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی به سال دیگه فکر نمیکنم اونم به خاطر یه دلایلی همین امسالو میگم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن