به نام خدا
سلام راستش من درس میخونم ولی به یه دلایلی انقد محکم و جدی نه اما خب به خودم اومدم و میخوام تا روز کنکور به کوب و محکم تر و جدی تر بخونم میخوام بدوونم رشته ی فیزوترابی مثلا تو شهر شیراز یا تبریز و کلا چه رتبه ای میخواد چقد تلاش ....ممنون
به نام خدا
سلام راستش من درس میخونم ولی به یه دلایلی انقد محکم و جدی نه اما خب به خودم اومدم و میخوام تا روز کنکور به کوب و محکم تر و جدی تر بخونم میخوام بدوونم رشته ی فیزوترابی مثلا تو شهر شیراز یا تبریز و کلا چه رتبه ای میخواد چقد تلاش ....ممنون
بعضی حرفها را نباید زد و بعضی حرفها را هم نباید خورد بیچاره دلم چه میکند میان این زد و خورد....
از روی تراز های کانون نمیخوام بدونم میدونم حتمی نیستن میخوام بدونم واقعا چه رتبه هایی رو میگیرن
بعضی حرفها را نباید زد و بعضی حرفها را هم نباید خورد بیچاره دلم چه میکند میان این زد و خورد....
فقط یه خورده استرس گرفتم یکم دیر نیست البته من میخوندم اونقد عقبم نیستم اما بالاخره نع اونقد جدی
خیلی به سال دیگه فکر نمیکنم اونم به خاطر یه دلایلی همین امسالو میگم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)