سلام دوستان خواهشا هرکی تکمیل ظرفیت زابل رو زده بگه با رتبه ؟؟؟ ببینم قبول میشم یا نه // از استرس خواب وخوراک ندارم...![]()
سلام دوستان خواهشا هرکی تکمیل ظرفیت زابل رو زده بگه با رتبه ؟؟؟ ببینم قبول میشم یا نه // از استرس خواب وخوراک ندارم...![]()
زندگي شهد گل است كه زنبور روزگار مي مكدش !!
رتبه زیرگروه یک منطقه 3:
3850
ولی احتمال قبولیم زیر یک درصده.بشینید واسه 95 بخونید که وقت داره میره...
in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
september 2017 ????Only God Knows....
من دوستم زیرگروه یکش 3400 منطقه 3 رتبه کشوریش 17693 شده به نظرتون چقداحتمال داره قبولشه؟انتخاب رشتش اشتباه شد قبول نشد حالش خیلی بده ایندفعه من براش همروزدم حتی داروی زابل!!
همه ۳۸۰۰ اینا هستن که
قبولید بابا
۳۷۴۶ بود اخری تو منطقه ۳ (کانونی بود) شاید بازم بالاتر گرفته باشن
شانستون خیلی زیاده
من امیدوارم با این رتبه ام ، امیدوار باشید خدا بزرگه
in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
september 2017 ????Only God Knows....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)