Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
داداش نیستم آجیمخو وقتی اونقد اهمیت نمیدن به آدم اینجا خیلیا میرن
شما اگه بخوای اینجوری فک کنی که ممکنه من مث دوستم شانس نداشته باشم و استخدام نشم نمیشه که.الان کلی دکتر هستن با درآمد کم هر رشته ای اینجوره بشین درستو بخون بعدا پشیمون نشی واسه کسی که لیاقت داشته باشه خیلی جاها کار هس
ببخشید ابجی چون من زیاد به جنسیت کاربرا اهمیت نمیدم !! مهم اون محتوا پستی که میذارن هستش
یعنی شما میگی رشته ی مورد علاقه ام رو که مهندسی نرم افزاره برم و کاری به بازار کارش هم نداشته باشم؟؟؟ منظورتون اینه؟؟
اخه هر کسی معمولا یه رشته ای میخواد بره اول تحقیق میکنه بازار کار داره یا نه ؟ بعد دید اگه بازار کارش خوبه بعد میره تو اون رشته و درسشو ادامه میده !!
Cyrus The Great
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
Cyrus The Great
Cyrus The Great
چرا تا همین الانشم ادامه داره
یارو پسرش تو عمرش یه 10 تومنی پول نداشته درحالی که من هم ماشین خودمو دارم هم خونه ولی بهم میگه اینم شد زندگی تو داری؟
همین الانشم که واسه ژنتیک میخونم واسه 10 سال آیندم برنامه دارم ولی کیه که باور کنه؟؟؟؟
خودتی که مهمی داداش.
خونوادتم یه بار خودتو ثابت کردی دیگه تا آخر عمرت به همه تصمیماتت احترام میزارن
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
دانشگاهو واسه کار نرو .. اگه اینجوره رشته تجربی واست مناسبتره .. البته رشته های مهندسی دانشگاهای خوب واسش کار هست .. من تهران زیاد واسم کار بود ولی چون جاشو نداشتم گفتم هر چی در بیارم باید خرج خوراک و مسکن کنم .. الان دیگه همه لیسانسو دارن .. اگه مدرک نگیری ممکنه بعدا تو جمع خانوادگی راحت نباشی جلو بقیه یا احساس کنی چون دیپلم داری خیلی به حرفات توجه نمیکنن .. یه مثال خیلی سطحی بود این .. ولی کلا بعد از 4 سال دانشگاه دید اجتماعیت بهتر میشه .. اگرم که استعدادشو داری همین تهران مهندسی بیار و برو ولی خیلی سخت میشه همزمان کار کردن واست مگه اینکه واحد کم برداری 6 ساله تموم کنی مثلا
اگه من جای تو بودم و پول داشتم میرفتم تعمیرات گوشی میزدم..الان یکب از دوستام رفت تعمیرات موبایلی زد با خرید و فروش موبایل و اینا...الان پارس زیر پاشه!!وواقعا درامدش خیلی خوبه!!و پوشاک هم خیلی درامد داره...مثلا لباس و ...بیاری از دبی و...اینا بعد بفروشی!!الان طرف جنس میاره مثلا یه کاپشن 30 هزارتومنی از بندر لنگه...از عسلویه...میاره..میفروشه 150 هزار تومان و حتی بیشتر!!!اگه از دوبی هم بیاری که کلی ارزون تر میشه!!من اگر پول داشتم هیچ وقت وقتمو پشت کنکور تلف نمیکردم سریع میرفتم موبایلی یا پوشاکی یا کافی نتی میزدم...خیلی هم خوبه...ارایشگری هم خیلی سود داره اگر کارت بگیره!!کافی نت هم عالیه!..
Cyrus The Great
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)