بچه ها تو رو خدا یه منبع خوب و یه روش خوب بهم پیشنهاد بدین که از 0 به 100 برسم الان سال سوم ریاضیم حسابان کتاب درسی رو حل میکنم ولی تو تیزهوشانم به خاطر همین هر چی میخونم نمشیه که برسم به بقیه لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر.
بچه ها تو رو خدا یه منبع خوب و یه روش خوب بهم پیشنهاد بدین که از 0 به 100 برسم الان سال سوم ریاضیم حسابان کتاب درسی رو حل میکنم ولی تو تیزهوشانم به خاطر همین هر چی میخونم نمشیه که برسم به بقیه لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر.
سلام داداش
پیشنهاد خودم ؛
اولویت اول : تست حسابان خیلی سبز
اولویت دوم : سه بعدی حسابان نشر الگو
دانلود مقدمه و فهرست
دانلود نمونه صفحات کتاب
دانلود درسنامهی بخش 5-4 : مشتق توابع مرکب و تابع وارون
دانلود تمارین بخش 5-4
دانلود بخشی از پرسشهای چهارگزینهای بخش 5-4
دانلود بخشی از پاسخهای تشریحی پرسشهای چهارگزینهای بخش 5-4
نمونه صفحات جفت کتاب ها رو نگاه کن ، ببین چطوره ...
موفق باشی![]()
ویرایش توسط saj8jad : 17 آبان 1394 در ساعت 18:25 دلیل: + لینک دانلود نمونه صفحات
سلام
منم مثل تو ریاضیم اگه کتاب ریاضیات پایه و دیفرانسیل لقمه مهر و ماه رو بخر خیلی هم ارزونه و با این کتاب میتونی خلاصه ای از تمام ریاضی کنکور رو داشته باشی مثلا وقتی میخوای تابع یا مثلثات رو بخونی اول یه نگاهی به اون میندازی و کمی پایه ات از اون موضوع قوی میشه...
به اندازه ی کوچیک بودنش نگاه نکنخیلی کتاب خوبیه...
![]()
سلام.
اول از هم یه جزوه ی خوب گیر بیار و اونو کامل بخور.جزوه ی معلم هم کافیه.بعدش بشین کل کتابو حل کن همه ی همه ی سوالات رو.هرچی هس.اولش خودت حل کن بعد به حل کتاب نگاه کن
الان حتما باخودت میگی که من تیزهوشانم ونیازی ندارم ولی مطمئن باش جواب می گیری
بعدش برو وتست کار کن.برای کتاب کار سطح خوب میتونی از خیلی سبز استفاده کنی.البته گاج نقره ای هم خیلی خوبه.
من خودم فقط و فقط با خوندن جزوه ی معلم و کتاب درسی تا درصد 80-90-هم رفتم(سومی هستم و مثل خودت توی مدرسه ی تیزهوشان)
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)