نمیرسم یا میرسم دیگه چه صیغه ای هست ...
بشین درستو بخون...![]()
با سلام خدمت کنکوریای عزیز. بنده نیز به شما سلام و صلوات میفرستم
من امسال مدرسه بزرگسالان دی باید پیش تجربی بگیرم و خرداد ماه ترمیم معدل شرکت میکنم. شما ترمیم معدل رو خودتون از طرف رئیس جمهور و شورای آموزش و غیره تصویب کردین و قوانینش رو هم تدوین کردین که میخواین خرداد ترمیم معدل کنید ؟
تا الان ریاضی دوم و سوم و پیش و هندسه را به طور کامل با تست کار کردم و تموم شده فیزیک اول را هم با تست کار کردم تموم شده فیزیک دوم هم تا حد خوبی یاد دارم. پس نگرانی شما دقیقا بخاطر چی میتونه باشه که تاپیک زدین ؟
درسای دیگه رو هیچی هیچی نخوندم منم همینطور
.1-اکنون شروع کنم میرسم درس هارو کامل تا نوروز تموم کنم؟ بله هم اکنون در کانون ثبت نام کنید . آخ ببخشید با تبلیغ تلویزیون اشتباه شد . بله اکنون شروع کنید .
2-باید روزی چند ساعت مطالعه کنم؟ 15 به بالا
تا ۰ ۱ و ۱۵ روز به کنکور هم این سوال میپرسن وفقط دنبال تایید از جانب دیگران .
اخه کسی که کاملا به شرایط بقیه آگاه نیست که پیشگویی کنه میرسین یا نه .
به نظر من خود فرد اگه چند روز طبق برنامه دقیق بخون میبینه که میتونه و انگیزش بیشتر میشه و اطمینان پیدا میکنه که شدنی و دیگه منتظر تاییید دیگران نیست ولی اگه شروع نکنه حسرت همین روزها هم میخوره.
من امسال پشت کنکوری موندم
پارسالم هیچی نمیخوندم از اول مهر حتی تا 20روز مانده به کنکور هی میپرسیدم میرسم یا نه حتی بدلیل اینکه کنکور میخونم!امتحانات پیش رو هم پاس نکردمهیچی دیگه بد بختم شدم ............بجا این سوالا از فردا خودت برنامه ریزی کن و شروع کن به ایناهم فکرنکن حداقل اگه کنکور 95 تو دانشگاه پذیرفته نشدی برای کنکور 96 بتونی کاری بگنی نه مثل که الان پشت کنکوری ام ترازم4600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بزرگ ترین آزمون ایمان زمانی است
که آنچه می خواهید را به دست نمی آورید
با این حال قادرید بگویید:
خدایا شکرت
معلومه ک میرسی
فقط از همین الان برو یه برنامه ی درست و حسابی برای خودت بریز و بشین سر درس ها
ایشالا ک موفق باشی![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
سلام اگه امشب نخوابم و فردا هم کلا بخونم
پزشکی تهران میرسم ؟
رتبه زیر 10 میارم ؟
وی اسید میریزد
به امید سلام دوباره
مرگ اورا نمیترساند ، بلکه باعث میشد احساس زندگی کند !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)