عزیزم من استرس ندادم باید خیلی عالی بخونن.......
سلام عزیز
درسته ما زیاد برای نهایی نخوندیم
ولی سطر به سطر کتابو باید بلد باشی
هیچ سختی هم نداره
موفق باشید.
سوالای ریز در میارن بعضی سوالاهم مربوط نیست اصلا
ایه میدن مفهوم پاسخ نامش تنها چیزی که به سوال نداره ربطه
دقیقا فازشون چیه اینقد سخت در میارن ؟!
معدلم تو سمپاد 19 ولی فکر نکنم نهایی به نوزده برسه !!! اون بنده خدایی که تو عادی درس میخونه ...
جالبه !
انشالله که خیر هست ... ولی فکر نکنم طراح سوال با این وضعیت خیر ببینه
سلام
شیمی اصلاً تکون نخورده بود! مثل سالای قبل بود!
زمین و عربی به اندازه 0.75 تغییر کردن ولی دینی شیب تغییراتش زیاد بود نسبتاً!
SaM019
امتحان نهایی خیلی الکیه یه کارنامه توگزینه 2دیدم طرف فیزیک نهایی 20شده ولی توکنکور منفی3درصدزده پس خواهشادوستانی که امتحانات نهایی 20میشن مغرورنشن وتلاش اصلی بایدتوکنکورباشه
خب نهایی با توجه به تجربم میگم
سوالا خیلی خوب باید کتابو قورت داده باشی به همه مفاهیم تسلط داشته باشی ..که اگه ریز دادن سوالاتو که همین کارم میکنن بتونی خوب جواب بدی
بچه ها من فقط پارسال فیزیکو ضرر کردم بخاطر اینکه جزوه معلممو فقط خوندم و اصلا درکتابو باز نکرده بودم .خیالتون تخت کتابو خوب بخونید با همه مثال ها ونمونه های حل شده نمره عالی میگیرید .
خوب بخونبد وقتتاتونو هدر ندید این امتحاناهم میگذرند چشم وا میکنی میبینی رسیدی به دم دمای کنکور![]()
دوستان راسته که میگن اگه معدل زیر 18 بشه نمیتونه 3 رشته تاپ دانشگاهی رو با هر رتبه ای که بیاری انتخاب کنی؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
نه آقا چی رو تو طول سا بخونین؟ من به خدا تو طول سال دهن خودمو سرویس کردم از تفریحاتم زدم و بدبختی کشیدم قلمچی ترازمو از 6200 رسوندم به 6800 ولی الان پشت سر هم امتحانا حالمو خراب میکنه موهام سفید دارن میشن دیگه. بعد دینی که دیگه میخواستم بزنم بکشم خودمو. الانم به همه سال قبلیا توصیه میکنم تو طول سال عشق و حالشونو بکنن اخر سال با اونی که خونده فرقی ندارن والا![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)