The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
لازم نیست کاری بکنی فقط به اطلاع معاون متوسطه اداره آموزش پرورش شهرتون برسون مساله رو همه کارها خودبه خود انجام میشن و باهاشون برخورد میشه
ببین بهشون بگو ازت یه کوییز بگیرن تا اونوقت مشخص بشه کلاس لازم نداری
یا اینکه یه روز داوطلبی برو کنفرانس یه درس رو بده یا مثلا رفع اشکال کن اون مابین هم چندتا نکته کنکوری بگو تو قالب چندتا تست ببین چی میشه![]()
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
با مدیر ومعلم و کلا عوامل مدرسه لج نکنین. آخرش برا خودتون بد میشه ، من تجربه کردم ،البته با کلی پادرمیونی حل شد ولی واقعا ارزش اینهمه اعصاب خوردی رو نداشت! اون ساعت هایی ک ب قول خودتون تلف میشه رو یه روز دیگه جبران کنین ، دیرتر بخوابین یل زودتر بیدار شین یا..
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
یعنی چی؟ فضایی انگلیسی یاد گرفتی؟ همونو که تو کتابا نوشته و تو یاد گرفتی به زبون خودت اونجور که فهمیدی بگو
من خودم همین چندوقت همین مشکلو داشتم... تو فقط کلاس باید بری من باید برم هزینه کنم کتاب مورد نظر سرکار خانم هم بخرم که واقعا خیلی ساده و مسخره اس.... اصلا خنده ات میگیره کتابو ببینی
منم رفتم 1 2 جلسه کنفرانس دادم و همونجور که انگلیسی یاد گرفتم به بچه ها یاد دادم
اصن این حرفت بی معنی بوداااامن فارسی نمیفهممم
VIVA Math & Physics
E=mC2
منم همین مشکلو دارم تو یه روز دو زنگ پشت سر هم زبان داریم با مبصر مرده شور برده کلاسمون d: هماهنگ کردم تو حضور غیاب اسممو جزو غایبا نمی نویسه میرم نماز خونه مدرسه درس میخونم فقط روزایی که میخواد بپرسه میرم سر کلاس که ضایع بازی نشه
When will those dark clouds all disappear
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)