سلام.شما کجا مطالعه میکنید؟
خانه یا کتابخانه؟
اگه کتاب خانه رو انتخاب میکنید ::::::
کتابخانه ای رو انتخاب میکنید نزدیک خونتون باشه یا کتابخانه دور تر با منابع بیشتر؟
خانه
کتابخانه
سلام.شما کجا مطالعه میکنید؟
خانه یا کتابخانه؟
اگه کتاب خانه رو انتخاب میکنید ::::::
کتابخانه ای رو انتخاب میکنید نزدیک خونتون باشه یا کتابخانه دور تر با منابع بیشتر؟
سلام...اینکه شما بخواین از دیگران بپرسین کتابخونه بهتره یا خونه یک اشتباه محضه..چون هرکس شرایطش فرق داره یا حداقل بعضی دروس رو شرایط فرق داره..مثلا من خودم درس زیست و شیمیو توکتابخونه میخوندم نمیتوستم بیام تست بزنم تو خونه ینی یادم نمیموند...اما دروس فیزیک و ریاضی رو نتیجه میداد تو کتابخونه..کلا روش هرکس فرق داره...اما میشه گفت تقریبا اکثر افراد در سال کنکور یا کلا دوران تحصلیشون هم از خونه استفاده کردن هم از کتابخونه...خونه به دلیل ارام بودن برای بعضی دروس و مطالعه اونها عالیه...اما کتابخونه هم مزیتش اینه که توجو رقابت قرار میگیری و به نوعی اگه یکم احساس ناامیدی و کسل بودن تو درس خودن کنی به خودت بیای..بعضیا میگن هر از چن گاهی رفتن به فضای کتابخونه خیلیم عالیه چون باز اون جو و فضا رو میبینی..
به نظر من اگه بخواین درباره نوع کتابخونه هم بپرسین بهتون میگم اگه منابع رو خودتون دارین برای هر درس یک منبع خوب حتی اگه کتابخونه کتاب کمک درسی ای هم نداشت برین خوبه...اگه منابع رو دارین کتابخونه ای رو انتخاب کنین که اولا فضای ساکت ومناسب و خیلی شللوغ نباشه ..دوما نزدیک خونتون باشه تا وقت کمتری ازتون هدر بره![]()
من با اینکه خونمون خیلی شلوغه ولی بازم خونه رو ترجیح میدم .
کتابخونه و سالن مطالعات باعث میشه حواسم به اطرافیان پرت بشه و تمرکزم رو از دست بدم .
بهترین جا همونجایی هستش که شما خودت توش راحت باشی...
من خودم فعلا میرم کتابخونه اونجا راحتترم...چون تو خونه صدای تی وی - زنگ تلفن و...حواسمو پرت میکنن ولی اونجا که میرم میشه گفت مجبورم درس بخونم...
اگه کتابخونه رفتین سعی کنین با کسی دوست نشین...![]()
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
رَبِّ زِدنی عِلمَاً و إِیماناً وَ عَمَلاً صالِحاً وَ أَلحِقنی بالصّالِحین
...
انصافا من بعد از دو سه سال رفت و آمد به کتابخونه و دیدنه افراد مختلف میگم که به هیچ وجه هیچکی نمیتونه برای یکی دیگه تو این زمینه چیزی تجویز کنه ! و فقط خود فرد هستش که میتونه بفهمه کجا راحت تره ، مثلا پسر خاله ی خود من یک سال برای کنکورش صبح تا شب دخیل بسته بود به کتابخونه و اصلا بیرون هم نمیومد و آخر هم اون چیزی رو که میخواست قبول شد، ولی برای من یه روز تو کتابخونه درس خوندن مثل یه هفته تو خونه خوندن خسته کننده است ، به خصوص موقع دستشویی ، لامصب یه عذابیه تو کتابخونه ، حالا خوبه کار فرهنگیه دییییییییی، ناهار یه عذاب دیگه ، میان وعده ها یه عذاب دیگه ، رفت و آمد یه عذاب دیگه، مخ خوری رفقا و... یه مدت باید رفت و بعد انتخاب کرد...
احسنتتتت...دقیقا همینه...کتابخونه به نظرم هر از چن گاهی برید خوبه اما همینطور که همه میگن اصلا دوست پیدا نکنین یا اگه با دوستتون هم میرین کتابخونه نهایتا دو یا 3 نفری برید نه یه گروه بزرگ از دوستان...چون وقتی زیاد هستین خیلی خیلی بد میشه...هر دقیقه یکی میاد حواستونو پرت میکنه و باعث از بین رفتن تمرکز میشه..اما اگه با یه دوست هم سطح خودتون برید خیلیم خوبه وقت استراحتارو میتونین سوالات و مشکلاتو حل کنین![]()
بنظر من که خونه بهتره البته اگه اعضای خانواده باهاتون همکاری کنن و محیط آروم باشه
همین آماده شدن و رفتن به کتابخونه و برگشتن تو طول روز ممکنه 1 یا 2 ساعت از وقت مفید مطالعتون رو هدر بده
ب نظر من همیشه هم نباید محیط آروم و ساکت باشه چون ممکنه سر جلسه کنکور هر اتفاقی بیفته...شما باید عادت کنی ب محیط بی صدا و با صدا ب تمرکز برسی تو هر محیط ،خونه ب نظرم محیط مناسب تری هستش و اینکه پشت میز مطاللعه باشید و روبروتون چیزی نباشه ک شمارو سرگرم خودش کنه (عکس و پوستر یا هرچیزی)![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)