حتما به این سایت سر بزنید مشاور کنکور رایگان افشار
حتما به این سایت سر بزنید مشاور کنکور رایگان افشار
در نبـــرد بین روزهـــای سخـــت و انســانــهای سخت
این انسانهای سختند که پیروزند و روزهای سخت میگذرد
[QUOTE=پريسافرد;617871]مرموز چرا
دو سه تا از دوستان دبيرستان و دانشگاه از روي فضولي عضو شدن اينجا صرفا ببينن من چي پست ميذارم همونو آتو (؟) بگيرن ازم
منم ادمي نيستم بخوام كسي تو كارام دخالت كنه و جواب پس بدم (منظورم به كساييه كه حضوري منو ميشناسن)
من پزشكي مازاد رفسنجان قبول شدم
بعلت نداشتن علاقه به پزشكي و مبلغ نجوميه اين رشته كه گفتن مازاد از بين الملل گرون تر هم هست و همون خوابگاه ٢٠٠ تومني رو ترمي ٢ميليون ميخواستن بندازن بهم
و بعلت اينكه به هر دري زدم با دارو جابجا كنم و هيچجا قبول نكردن چون مازاد بودم نه بين الملل
به علت هاي ذكر شده دوباره ميخوام كنكور بدم ! البته هنوز تصميم قطعي نشده فعلا دنبال منابعم ببينم چي عوض شده چي نشده
چيزي اگه مبهمه بگين رفع ابهام كنم
Sent from my apple iphone using tapatalk2
بقول یکی از رتبه های همین انجمن (اسمش یادم نیس!) کسی که توی این یه سال انگیزه اش رو از دست میده مطمئنا ته دلش به یه رشته ی متوسط توی یه دانشگاه متوسط یا حتی پایین تر راضیه ! خلاصه اینکه نباید به کم قانع باشی...
I Never give up ∞
کم بودن انگیزه طبیعیه،چون کسایی رو میبینیم که بهتر از ما خوندن ولی مهم نیست ،مهم ادامه راهه هنوز9ماه مونده
صاحب تاپيك
دوست عزيز سعي كن راهنمايي هايي كه مبخواي بگيري از افرادي كه "موفق" شدن باشه اگه كسي تو پ خ خواست ازت پول بگيره و تجربياتشو!! در اختيارت بذاره حواست باشه چون خيليا اينجان واسه اين كارا
Sent from my apple iphone using tapatalk2
من تابستون هیچی نخوندم ولی معدل نهاییم 19.77...بچه ها من خیییییلی استرس دارم برم مدرسه...فک میکنم همه ترکوندن...خودم میخام از مهر شروع کنم امیدوارم بتونم جبران کنم.......![]()
<br>
ایول 3 صفحه انگیزه دادین به استارتر:/
اوکی ببین من تجربه کردم میشه
البته میتونم بگم که من خودم شکست خوردم
چون انتظار نداشتم معدل اونقدر تاثیرش زیاد باشه و بکوبتم زمین
من معدلم 15.8 بود ولی بهش توجه نکردم و خوندم (اشتباه کردم )
تو برا اینکه اشتباه من رو نکنی از الان به فکر دیپلم دوم دی ماه باش
ثبت نامشم تا جایی که فهمیدم تا آخر آبانه
من پارسال از مهر از جایی که صفر مطلق بودم و حتی بجز شب امتحان هفته ای 2 ساعت هم تو کل دوران تحصیل درس نخونده بودم شروع کردم کم کم خودم رو عادت دادم
از دی ماه دیگه جدی شروع کردم با روزی میانگین 6 7 ساعت تا کنکور
رتبمم تو منطقه دو به لطف همین معدل 2900 شد که اگه معدلم اوکی بود میشد 1000-1500 یعنی همونی که میخواستم
پس من تو کنکور به هدفم رسیدم ولی از اونجایی که تو محاسباتم معدل رو در نظر نگرفته بودم همه چی خراب شد
امسالم پشت موندم ولی دیگه یه سری اشتباه رو نخواهم کرد که تو ام نباید کنی
1- بیخیال معدلت نشو و برو دیپ 2 بگیر
2- از همین الان سفت بخون و اصلا وسطش شل نکن که این دنیا شل دوست داره
3- برای انگیزه گرفتن دنبال جملات انگیزشی و این صحبتا نباش فقط سعی کن با خودت رو راست باشی و تکلیفتو مشخص کنی با خودت
اینم 100% مطمئن باش که از امروز تا کنکور تو هر چی برای رتبه 2 رقمی شدن نیاز داشته باشی داری (اگر تو زندگی شخصی و خونواده و ... مشکل خاصی نداری )
فقط آهسته و پیوسته بدون جوگیری و با برنامه ریزی جلو برو
یه چیز دیگه
من از یکی از بچه های همین انجمن پرسیدم که در هر بار ****** چند اسپرم خارج میشه ؟ گفت 3 4 میلیون
میبینی؟ احتمال به دنبا اومدن تو تو اون لحظه 1 در 3 4 میلیونه :/
پس قدرشو بدون و بجنگ براش
run forrest runnn
ویرایش توسط Chandler Bing : 02 مهر 1394 در ساعت 18:06
ادب 50
عرب 65
دین 83
زبان 70
ریاضی 13
فیزیک 35
شیمی 50
همینطور که میبینی ریاضی کم زدم که بخاطر اصولی نخوندن و کمبود وقت بود ولی تو از الان میتونی درست و با حوصله بخونی
ترمیم قضیش با دیپلم مجدد فرق داره 2 تا مقوله ی جدان
دیپ مجدد یعنی الان من که ریاضیم میرم دیپ تجربی یا انسانی میگیرم و با اون کنکور میدم
امتحاناشم یه نوبت شهریور و یه نوبت دی عه
شهریور که گذشته پس آخرین شانسمون دیه![]()
run forrest runnn
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)