با سلام.من امسال ازاد مامایی قبول شدم با نمرات قبولی پرستازی چن نفر فاصله دارم میخواستم بدونم چطوری میتونم به پرستاری تغییر رشته بدم ایا راهی هست؟
با سلام.من امسال ازاد مامایی قبول شدم با نمرات قبولی پرستازی چن نفر فاصله دارم میخواستم بدونم چطوری میتونم به پرستاری تغییر رشته بدم ایا راهی هست؟
خیر به هیچ عنوان نمیتونید تغییر رشته بدید حتی در مقاطع ارشد هم نمیتونید ... دکترا هم که دیگه کاملا تخصصیه . تا سال 91 رشته های هوشبری و اتاق عمل میتونستن ارشد پرستاری شرکت کنن اما از 91 به بعد حق ندارند چون سوادشون در حد رشته ی پرستاری نیست و کارشون اختصاصی یک زمینست و دروس جراحی رو پاس نمیکنن به صورت وسیع
رشته ی مامایی یه سری مزیت ها داره و یه سری بدی ها . از مزیت هاش تاسیس دفتر مشاوره مامایی و حق تجویز برخی دارو ها و ویزیت بیماره . اما از معایبش اینه که دانشجویان مامایی بازار کار مناسبی نسبت به پرستاری اتاق عمل و هوشبری ندارند و طرح اختیاری دارند و برای رفتن به طرح سالها باید در صف انتظار بمانند . ادامه تحصیل در مامایی به صرفه نیست و عملا ارشدش با لیسانسش هیچ فرقی در بالین نخواهد داشت و حتی اگر دکترا هم بگیرید ولی نمیتونید کارهای متخصص زنان و زایمان رو انجام بدید و فقط هیئت علمی میشید . این یه مزیته که هیئت علمی میتونی بشی حتی با ارشد مامایی .
مشاور
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)