خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات

رفتن به آزاد یا ماندن برای سراسری سال 95 ؟

سلام دوستان
      به هر دلیلی من اون رشته هایی که میخواستم نتونستم برم سراسری

حالا به هر کسی میرسم میگه چی کردی میگم امسال نشد تعجب میکنه بعد میگم میمونم برای سال بعد بیشتر تعجب میکنه
      تقریبا همه افراد دوروبرم مخالف موندن هستن و میگن بیا برو آزاد اون رشته ای میخواستی .
      دنبال پیچوندن و مدرک گرفتن هم نیستم چون میرفتم غیر انتفاعی یا پیام نور .

الان من سه راه رو جلوی پام دارم :
      1 - رفتن به آزاد 2 - موندن برای 95 3- یک ترم برم آزاد و بعد مرخصی بگیرم از دی بخونم برای 95 (اینجوری یه ترم عقبم)

نظر شما و راهنمایی رو نیازمندیم !!!
      پی خوشبختی میگردیم میون کاغد و آهن و تک و تنها!

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad1124 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      به هر دلیلی من اون رشته هایی که میخواستم نتونستم برم سراسری

حالا به هر کسی میرسم میگه چی کردی میگم امسال نشد تعجب میکنه بعد میگم میمونم برای سال بعد بیشتر تعجب میکنه
      تقریبا همه افراد دوروبرم مخالف موندن هستن و میگن بیا برو آزاد اون رشته ای میخواستی .
      دنبال پیچوندن و مدرک گرفتن هم نیستم چون میرفتم غیر انتفاعی یا پیام نور .

الان من سه راه رو جلوی پام دارم :
      1 - رفتن به آزاد 2 - موندن برای 95 3- یک ترم برم آزاد و بعد مرخصی بگیرم از دی بخونم برای 95 (اینجوری یه ترم عقبم)

نظر شما و راهنمایی رو نیازمندیم !!!
      سلام
      چه رشته ای قبول شدی؟ کدوم دانشگاه ازاد؟
      اگه بمونی سال بعد فکر میکنی کدوم دانشگاه دولتی قبول میشی؟دوس داری چه رشته ای قبول بشی؟
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      سلام
      چه رشته ای قبول شدی؟ کدوم دانشگاه ازاد؟
      اگه بمونی سال بعد فکر میکنی کدوم دانشگاه دولتی قبول میشی؟دوس داری چه رشته ای قبول بشی؟
      چون ظرفیت های رشته ها پر نشده هر رشته ای میتونم برم آزاد (انتخاب رشته نکردم) - آزاد زنجان مرکز

بمونم حداقل زنجان قبولم ولی اگه بازی در نیارم تبریز و تهران هم میشه
      نرم افزار - برق - عمران ----> بیشترین الویت نرم افزار

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad1124 نمایش پست ها
      چون ظرفیت های رشته ها پر نشده هر رشته ای میتونم برم آزاد (انتخاب رشته نکردم) - آزاد زنجان مرکز

بمونم حداقل زنجان قبولم ولی اگه بازی در نیارم تبریز و تهران هم میشه
      نرم افزار - برق - عمران ----> بیشترین الویت نرم افزار
      به نظر من اگه فکر میکنی سال بعد دانشگاههای تاپ تهران مثل شریف ، تهران ، امیرکبیر،علم و صنعت و خواجه نصیر قبول میشی ارزش داره بمونی و الا نه.
      بستگی به سطح دانشگاه ازاد زنجان هم داره اگه از این دانشگاههاست که یه اپارتمان چند طبقه رو برداشتن تابلو دانشگاه زدن روش خوب نیس، حس دانشجو بودنم به ادم دست نمیده! اما اگه دانشگاه بزرگیه، ساختموناش درست حسابیه و دریک کلام، شبیه یه دانشگاه واقعیه به نظرم ارزش داره و نیازی نیست پشت کنکور بمونی.
      اگه پولش برات مهم نیس حتما ثبت نام کن و یه ترم بررسی کن، نخواستی انصراف میدی
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      به نظر من اگه فکر میکنی سال بعد دانشگاههای تاپ تهران مثل شریف ، تهران ، امیرکبیر،علم و صنعت و خواجه نصیر قبول میشی ارزش داره بمونی و الا نه.
      بستگی به سطح دانشگاه ازاد زنجان هم داره اگه از این دانشگاههاست که یه اپارتمان چند طبقه رو برداشتن تابلو دانشگاه زدن روش خوب نیس، حس دانشجو بودنم به ادم دست نمیده! اما اگه دانشگاه بزرگیه، ساختموناش درست حسابیه و دریک کلام، شبیه یه دانشگاه واقعیه به نظرم ارزش داره و نیازی نیست پشت کنکور بمونی.
      اگه پولش برات مهم نیس حتما ثبت نام کن و یه ترم بررسی کن، نخواستی انصراف میدی
      نمیدونم والا توی بعضی از رشته ها مثل عمران سطحش از سراسری بالاتره و استادای بهتری داره
      دانشگاه بزرگیه از این خونه های نیست که 2 اتاقش رو دانشگاه کردن 2 تا واحد داره که دارن جدا میکن کاردانی و کارشناسی واحد و ارشد و دکتری
      پولش واسه کی مهم نیس ولی میتونم جورش کنم با کار کردن - میترسم برم و بعدا سال ها حسرت سراسری رو بخورم

عکس واحد شماره 1 - واسه 2-3 سال پیش
      عکس واحد شماره 2 - واسه 2-3 سال پیش

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وقتی فارغ التحصیل شدی می فهمی که سراسری یا آزاد هیچ فرقی ندارن مگر در خیلی موارد کوچک و خاص
      پس بیخودی وقت خودتو تلف نکن و برو آزاد و هیچ شکی نکن

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سال دومی که من کنکور دادم بنا به دلایلی رتبم از سال اول یه مقدار بدتر شد.

رشته های درجه 2 تجربی مثه پرستاری و ژنتیک و ... قبول میشدم. پرستاری که خودم علاقه ندارم. ژنتیک بدم نمیومد ولی بازار کارش...! با چندتا مشاور صحبت کردم گفتن تو انتخاب رشته ازاد برو یکی از رشته های خوب آزاد مثه عمران و صنایع و اینا چون ژنتیک منتیک تو ایران کشکه.

رفتم ازاد. تا زمانی تو این دانشگاه نرفتم به معنای واقعی معنی کلمه " حاشیه " رو درک نکردم !

تازه با اینکه دانشگاه ازاد کرمان جز 10 تا دانشگاه ازاد خوب کشوره.

اکثریت دانشجوها دنبال حاشیه بودن. بیشتر ملاک برتری تیپ و قیافه و مدل شلوار و ... بود نه درس و وضعیت علمی.

پارکینگ دانشگاه محل اصلی به رخ کشیدن قدرت و جولان دادن دانشجوها بود. واسه خودش نمایشگاه اتومبیلی بود !

لب کلامم یه چیزه ؛

دور ازاد رو با یه ماژیک قرمز خط بکش چون اونجا از هر 10 تا دانشجو 6 تاشون با قصد و غرض دیگه ای وارد دانشگاه شدن نه درس

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنظر من همه چی بستگی به روحیه خودتون داره
      من خودم روحیه موندن رو نداشتم بی نهایت استرس داشتم
      یه ترم ویک ماه و نیم رفتم بعد مرخصی گرفتم یعنی از اسفند خوندم
      جو ازاد رو دیدیم فهمیدم خیلی به من نمیخوره و اینکه میترسیدم بعدا حسرت بخورم چرا سراسری نرفتم

.........

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن