خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      @amirhosein3358
      کاش خلاصه میگفتین
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      @amirhosein3358
      کاش خلاصه میگفتین
      خب دوست عزیز منم اون موقع خلاصه به من اطلاعات دادن که بعدش پشیمون شدم
      وگرنه همون موقع میرفتم خدمت

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirhosein3358 نمایش پست ها
      خب دوست عزیز منم اون موقع خلاصه به من اطلاعات دادن که بعدش پشیمون شدم
      وگرنه همون موقع میرفتم خدمت
      حالا ناامید نشو....تمومش کردی یا ادامه بده یا دوباره کنکور بده
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      حالا ناامید نشو....تمومش کردی یا ادامه بده یا دوباره کنکور بده
      اتفاقا فکر کنکور دوباره در سر دارم

5. Top | #20
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirhosein3358 نمایش پست ها
      درود دوست عزیز،من لیسانس علوم ازمایشگاهی دارم(سمنان روزانه)،اگر به امید تاسیس ازمایشگاه میخوای بری که بیخیال شو،چون که برای تاسیس ازمایشگاه یا باید پزشک متخصص پاتولوژی باشی یا اینکه سه تا دکترای مختلف علوم آزمایشگاهی با هم جمع بشین و آزمایشگاه بزنین مثلا یه بیوشیمیست یه هماتولوژیست و یه میکروبیولوژیست،یا اینکه تو سرمایه بذاری یه مسئول فنی پاتولوژیست استخدام کنی(واسه این مورد اخر نیازی ب درس و دانشگاه ندارین اون پاتولوژیست مسئول ازمایشگاه هست فقط شما پولشو میگیرین)
      این برای آزمایشگاه طبی معمولیه،البته قرار بود یه قانونی تصویب بشه که تکی هم بتونی ازمایشگاه بزنی ولی نمیدونم تصویب شد یا نه(تحقیق کن)
      اگه دکترای ژنتیک بگیری میتونی آزمایشگاه ژنتیک بزنی ولی اینم توجه داشته باش که واسه ارشد فقط 30 نفر از کل ایران میگیرن و برای تاسیس هم سرمایه سنگینی میخواد البته وام هم میدن(اینم پزشکا معمولا نمیزارن بزنی به خاطر مافیایی که وجود داره با احترام به همه عزیزان پزشک)بری بیمارستان میفهمی کلا همه چی تحت قدرت پزشکاست،ولی خب اگر بتونی بزنی درامد نجومی داره جوری که تو ازمایشگاه خودم دیدم 5تا دستگاه پول شمار داشتن
      این واسه ازمایشگاه و دکترا،واسه تاسیس ازمایشگاه هم اگر همه چیو دست دوم بخرید حداقل 100 میلیون سرمایه میخواد،اینو میگم یعنی دستگاه شمارش سلولی که مثلا خوبش حدود 300 میلیونه شما دست دوم حدود 20 تومن بخری و بقیشم همین طور،قلواقع داغون ترین دستگاه با نازل ترین کیفیت
      برای لیسانس و ارشد کار توی بیمارستان حدودا ماهی دو تومن درامد داره تا دو و نیم هم هست ولی خب شیفت شب و این مسائل هم داره
      توی مراکز دیگه که ساعت اداری هستن و از شیفت خبری نیست یک و خرده ای
      توی ازمایشگاههای خصوصی بخوای کار کنی کلا درامدت مشخص نیست بستگی به صاحب ازمایشگاه داره هرچی حال کنه پول میده،دوست خودم یه جا کار میکنه انقدر دست و دلبازه دکتره حقوق خوبی میده یک و خرده ای واسه روزی 5 ساعت کار،ولی من شنیدم دوشیفت کار 300 تومن حقوق بدن یا نهایتا ماهی 800-900 بدن(این الان خوب محسوب میشه)
      بعد اینکه واسه ازمایشگاه هیچ فرقی نداره ارشد داشته باشی چون کار تو رو یه کارشناس و حتی یه کاردان ازمایشگاه میتونه انجام بده حقوقت با اونا فرقی نداره البته بازم بستگی به ازمایشگاه داره،البته اگر ازمایشگاه کارای تخصصی تر تنجام بده احتمالا ارشد بهتره داشته باشی ولی اصولا فرقی نداره واسه کار
      اینم در نظر بگیر که واسه دکترا و ارشد علوم میگن دوسال دکترا دو سال ارشد،ولی در عمل خیلی بیشتر میشه،دوست خودم ارشد تهران میخونه میگه راحت سه سال و نیم طول میکشه و دکترا هم اگه وارد بحثای تحقیقاتی بشی 5 سال
      بازار کار خوبی داشت قبلا ولی الان تعداد دانشجوها به لطف دانشگاه ازاد چند برابر شده و حتی واسه طرح نیروی انسانی بسته به شهرتون امکان داره تا یه سال تو نوبت باشین(طرح اجباریه پسرا اگه سربازی داشته باشن میرن خدمت اگر نداشته باشن میرن طرح،دخترا هم که باید برن طرح تا مدرکشونو بگیرن)البته توی طرح هرجا باشین عین کارمندان اونجا حقوق و مزایا دارین
      اینارو گفتم تا با چشم باز تصمیم بگیرین و مثل ماها به امید آزمایشگاه نیای علوم آزمایشگاه
      در پایان این که خودم میخوام دوباره کنکور بدم بعد سربازیم
      اینا اطلاعات خودم بود بازم سوالی داشتین بگین از استادمون که خودش آزمایشگاه داره بپرسم
      بابت اطلاعات جامع و کامل شما بسیار بسیار ممنونم از خدا میخواستم ی دانشجو یا فارغ علوم بیاد جوابمو بده

و اما سوالات جدید

ممنون میشم با شماره جواب بدین

1-جم شدن سه دکتری علوم مگه سخته؟خب در دوره دکترا سه نفر باهم رفیق میشیم ب زور وام و قرض و .... ی آزمایشگاه می زنیم دگ

2-شنیدم دکتری این رشته در ایران وجود نداره درسته؟

3-شنیدم امسال برای دکتراش آزمون گرفتن راسته؟

4-استاد شما چجوری آزمایشگاه زده؟3نفر باهم اند؟

5-شنیدم اگ ارشد بگیرم می تونم برای دانشجو های پزشکی تدریس کنم میشه؟

6-من هیچ اطلاعی از چگونگی برگزاری کنکور ارشد ندارم اینکه میگین 30تا ژنتیک می گیرن از بین چند داوطلب علوم هست؟

7-تفاوت حقوق لیسانس و ارشد چقده (در بیمارستان)؟

8-شما چرا نمیرین توی آزمایشگاه استادتون کار کنید؟

9-کلا طرح چیه؟(یه اطلاعاتی دارم ک مثلا نصف زمان تحصیل باید بری طرح و این چیزا اما نمیدونم درسته یا نه لطفا ی توضیح بدید)

10-اول طرح بعد سربازی یا اول سربازی بعد طرح؟(شما نوشتید اول خدمت اما پسر خالم که تازه بهداشت خونده بود اول رفت طرح چجوری من اول باید برم خدمت؟؟؟؟)

11-سربازیش مثله پرستاراست یا معمولیه؟

داداش واقعا عذر میخوام که سوالات زیاد شد و ی لطفی ب برادر کوچیکترت بکن و کامل جواب بده

بازم ی دنیا ممنونم

لطفا با فونت بزرگ بنویس که خوندن راحتر باشه

بازم ممنون داداش
      ویرایش توسط rezbakin : 28 شهریور 1394 در ساعت 03:17

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن