تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
پارسال زیاد گفتن بخون من کلا نخوندم اما امسال نمیگن...
بیچاره ها همه جوره باهام راه میان و قول هرچی رو بهم میدن...دارم سعی میکنم که خوشحالشون کنم
من كه كم مونده اسممو از شناسنامشون خط بزنن!!
البته اين كارناممه ولي نميرم احتمالا و شايد ديگه كنكور ندم
شايدم نظرم عوض شد!
البته ذكر كنم از پزشكي متنفرمممم
شايدم نظرم عوض شد!
Sent from my apple iphone using tapatalk2
خوب تبریک خوبه که قبول شدی من چی؟؟؟؟؟البت من سراسری فقط زدم.....برو شکر کن شرایط مازادو داری....
شايدم نظرم عوض شد!
اگه این کارنامه من بود واسم جشن میگرفتن
بهرحال هرکی یه مشکلی داره...تو اینو آوردی و نمیخوای...من اینو نمیارم و میخوام
امیدوارم هردوتامون موفق شیم
خوب واسه من در چنین شرایطی ی جورایی افت داره واسه من ها........سوء تفاهم نشه خداینکرده.......
واست افت نداشته باشه چون من نميرم
ضمنا افت نداشته باشه شما بجاش افتخار كن برادرت سراسري قبول شده
ضمنا من دارو سراسري زابل زاهدان ارنورا ميوردم كه بعد از مازاد ها زده بودم پس دليل نميشه هر كي از سراسري فارغ التحصيل شه ديگه اخرشه
واست افت نداشته باشه چون من نميرم
ضمنا افت نداشته باشه شما بجاش افتخار كن برادرت سراسري قبول شده
ضمنا من دارو سراسري زابل زاهدان ارنورا ميوردم كه بعد از مازاد ها زده بودم پس دليل نميشه هر كي از سراسري فارغ التحصيل شه ديگه اخرشه
افتخار میکنم......گفتم که بهتون سوءتفاهم نشه واسه همین برداشت بود...من خداینکرده اصلا منظور بدی نداشتم نسبت به شما دیدید که گفتم خوشبحالتون......
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری