سلام خدمت دوستان عزیزم ........میخواستم بدونم نظرتون در مورد ژنتیک تخته سیاه و گیاهی به زبان آدمیزاد مهروماه چیه؟؟؟؟؟....و اینکه گیاهی و ژنتیک هر کدوم شامل کدام فصول کتب زیست 1 و 2 و پیش میشن؟؟؟؟؟.....مرسی
سلام خدمت دوستان عزیزم ........میخواستم بدونم نظرتون در مورد ژنتیک تخته سیاه و گیاهی به زبان آدمیزاد مهروماه چیه؟؟؟؟؟....و اینکه گیاهی و ژنتیک هر کدوم شامل کدام فصول کتب زیست 1 و 2 و پیش میشن؟؟؟؟؟.....مرسی
گیاهی مهر و ماه خوبه
ولی ژنتیک تخته سیاه یکم فرمول بازی کرده و مفهومی نیست(نکته و تست) بجاش درسنامه های خیلی سبز رو دانلود کن یا ژنتیک ب زبان ادمیزاد رو بخون البته اگه با تخته سیاه مشکلی نداری از همون استفاده کن
گیاهی تو بیشتر فصلا پخش شده
دوم: فصل 2 و3 و6 و7 تو بقیه فصلا هم اشاراتی شده ب مباحث گیاهی
سوم : 9 و 10 و بقیه پراکندگی ها
پیش : 8 و بقیه پراکنده ها
مرسی ارتیم جان....من فقط در مورد ژنتیک تخته سیاه شک داشتم چون بچه ها میگفتن نمیشه بعد خوندنش باهاش تست زد که منم گیج شدم واقعا....رشته اصلی من ریاضی هست...میخواستم بدونم گیاهی و ژنتیک هر کدوم برای کدام فصول کتب زیست هستن؟؟؟؟؟یعنی زیست 1 و 2 و پیش. ....مرسی واقعا
صفا جان این نظر منه...
من خودم تخته سیاه داشتم یه فصل خوندم باش کنار نیومدم
بجاش درسنامه های رایگان خیلی سبزو خوندم(تست خیلی کم زدم) و 3 الی 4 سوال از 5 سوال ژنتیک زدم چنتا از رفیقامم تخته سیاه خوندن و مثل من زدن یکی از بچه ها هم دوتا رو داشت کلا زیست 4 درصد زد
بحث بد بودن نیست باید ببینی میتونی با کتاب راه بیای یا نه و چقد از کتاب استفاده میکنی
اگه ژنتیک هیچی بلد نیستی خیلی سبزو بگیر که واقعا مفهومی توضیح داده اگه هم خیلی بلدی وفقط مسائل وفرمولارو میخوای تمرین کنی تخته ساه عالیه واینکه من نظری درمورد گیاهی نمیدم چون تا حالا ندیدمش....
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
والا من کلا خوره زیستم بابت همین تقریبا تمام منابع بازار رو یا داشتم یا دیدمشون
ژنتیک تخته سیاه کتاب خوبیه زمان بره کتابی نیست که بشه با یه بار خوندن بهش مسلط شد(نوابغ به کنار)
باید کار تدریجی روش بشه
بعضی مباحث مثل پیوستگی رو خیلی خوب گفته
ولی همین مبحثو به زبان آدمیزاد به بدترین شکل ممکن گفته
کلا بین این دو خودم که هر دو را داشتم ژنتیک تخته سیاه رو میپسندم
البته من خودم نظر رو منبع دیگه ای خواستی بهت میگم
سلام بنده چون بعد از لیسانس دوباره میخوام 95 تجربی کنکور بدم و مدتی از جو کنکور و کتابها ش دور بوده ام، با یه دانشجوی پزشکی که رتبه دو رقمی بوده برای انتخاب منابعم مشورت میکنم.ایشون گفتند ژنتیک تخته سیاه کامل به همه جنبه های ژنتیک نپرداخته و بیشتر تمرکزش روی ژنتیک مندلی هستش (همون ژنتیک گیاهی و نخودها ) و به ژنتیک جمعیت چندان بها نداده،ولی ژنتیک به زبان آدمیزاد مهر وماه بسیار جامع هستش و ضمن پرداختن به ژنتیک جمعیت،ژنتیک مندلی و گیاهی و ژنتیک قارچها و آغازیان و غیره را هم پوشش داده. من خودم با اینکه قبلا تخته سیاه را گرفته بودم با توصیه دوستم ،باز ژنتیک به زبان آدمیزاد مهر وماه را هم خریدم که بخونم و اگه وقت شد در نهایت یه نگاهی هم به تخته سیاه میندازم اگه نشد هم همین مهروماه خودش جامع و بی نقصه.
کار خیلی درستی کردید
ولی خواهر گلم بدونید که ژنتیک به زبان آدمیزاد چندان هم خالی از اشکال نیست بعضی جاها آموزشش واقعا ضعیفه مثلا ژن های پیوسته
دانشجوی پزشکی راه بلده ولی راهنمای خوبی نیست
من خودم تمام منابع زیست بازار رو دیدم با مشاور هم مشورت کردم
برای ژنتیک جمعیت بهترین منبع همگامانه
اگه ژنتیک میخواد تو کنکور بترکونید
پیشنهادم (صرفا پیشنهاده)
منبع اول ژنتیک کرامت رو بگیرید محشره
منبع دوم ) ژنتیک وگیاهی لقمه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)