نوشته اصلی توسط
MRH
با سلام خدمت شما بنده در مورد مزایای رشته علم تربیتی دانشگاه فرهنگیان میتوانم به موارد زیر اشاره کنم :
کسانی که در دانشگاه فرهنگیان رشته علو م تربیتی میخوانند قرار است معلم مقطع ابتدایی شوند و از ابتدا استخدام اموزش و پرورش میشند و از کمک هزینه تحصیلی نیز برخوردار میشوند و دو سال به سربازی نخواهند رفت یکی از مزایای معلم ابتدایی شدن تدریس در پایه های ششم و پنجم وجذب شاگرد برای کلاس خصوصی ازمون های تیزهوشان میباشد که متناسب با سطح تواناییشان دستمزد دریافت میکنند مثلا در شهر ما از 40تومن هستش تا 120 تومن و اینکه شما بعد از این که کارشناسی علوم تربیتی را از این دانشگاه گرفتید در ادامه تحصیل اموزش و پرورش این اجازه رو میده که دانشجو معلم در رشته های مرتبطی چون حقوق و مشاوره و روانشناسی ادامه تحصیل بده من خودم معلم ابتدایی رو میشناسم که با اینکه داره در یه روستا درس میده همزمان داره در دانشگاه تهران در رشته حقوق دکترا شو میگیره اما درمورد دانشگاه امام صادق فقط اینو میتوانم بگویم که یکی از دوستان من بین امام صادق و برق تبریز ،برقو انتخاب کرد چون میگفت از اول استخدام نمی کنند و قدیما وضع استخدامی این دانشگاه خوب بود اما حالا خیلی بد شده برای مثال میگفت با چندتا از دانشجویان دکترا اقتصاد امام صادق که گفتگو کرده بود فهمیده بود که اینا تا حالا نتونستن شغل پیدا کنند . برای همین رفت تبریز