خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات

زمان همچون کشتی مارو به سوی کنکور 95 میبرد ! بیدارید یا خواب ؟

بیدارید یا خواب ؟؟ شاید کشتی غرق شود نخوابید ! 11 ماه نخوابید بگذارید موقعی که به مقصد رسیدین خوب بخوابید ! چت کنید تبادل نظر کنید مشاوره بدید و ...

زمان میگذرد و هم چنان در خواب زمستانی غفلت در کابوس انتخاب منبع و مشاوره به سر میبریم!

خوابی که هیچ کس تو را بیدار نمیکند مگر خودت !!

هر چه در این کابوس دست و پا بزنی در آن فرو میروی و غرق در منابع و دریای کتب کنکوری میشوی !!!

کابوس وحشتناک شروع از فردا ! فردایی که هیچ وقت بیدار نشدی !

منابع مانند آتشی در خواب دنبال شما افتاده اند و هر چه فرار میکنید این آتش شمارو بیشتر فرا میگیره !

و در نهایت در همین آتش میسوزید ! وقتی میسوزید ک جلد روی دفتر چه سوالات رو با نیش خند باز میکنی و میخواهی شروع کنی به حل سوالات ! یک لحظه چشمانت به سوالاتی می افتد که آهی از ته دلت میکشی و میگویی چه کردم با خودم!!

من که این همه کتاب داشتم ! من که مشاورم آقای فلانی بود !چرا سوالارو نمیتونم حل کنم!

بعد ندایی درونت میگه آقای و خانم محترم وجدانن چن صفحه درس خوندی ک مفید بوده ؟ لطفا خفه شو و تقصیرات خودتو ب گردن بقیه ننداز ( این ندایی درونی لامصب خعلی فهمیدس )

و میگویی

خودم کردم که لعنت بر خودم باد

ساعت 13:19 ظهر سه شنبه 3 شهریور سال 1394
      زمان باقی مانده تا کنکور 95

%D9%87%D9%84%D9%84%D9%84.jpg

دیگر زمان بیدار شدن است !

شاید بهتر باشد به خودمان بیایم !

هیچ وقت برای شروع دیر نیست ! شروع واقعی زمان نمیشناسد !! اما شاید فردایی در کار نبود که بخوایم شروع کنیم !

پس همین الان شروع ....

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

ویرایش توسط Dayi javad : 03 شهریور 1394 در ساعت 14:53

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لا مصب این خوااب
      ولمون نمیکنه که
      اما فردا صبح حالشو میگیرم همین جا قول میدم فردا ساعت 5و30بیدارم،میام همین جا اعلام میکنم
      گیرم که باخته ام
      اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
      یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
      شوخی که نیست من شاه شطرنجم
      تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      همیشه یه سری خوابن یه سری بیدار
      باید هم اینجور باشه
      فقط کافیه انتخاب کنی که خودت کجایی...
      دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
      انیشتین

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کنکورو اینهمه بزرگ نکنید، اینهمه ب خودتون استرس ندید، باور کنید هر کسی تو یه کاری استعداد داره... اگه همه برن دنبال استعداداشون و همه فقط ب کنکور نچسبن باور کنید خعلی پیشرفت میکنیم...
      دیگه اینهمه لیسانسه ی بیسواد نمیریزه تو جامعه.. . ک هر کدومشون تو یه زمینه ی خاصی استعداد داشتن ولی با درس خوندنِ بیفایده و بیهوده هدرش دادن.. .
      کنکور قسمتی از زندگیه نه همه ی زندگی....
      کاش رفتن ب دانشگاه آسون بود ولی مدرک گرفتن سخت! خیلی سخت!
      اون وقت مهندسامون واقعا مهندس بودن،
      بعضی از دکترامون فهم و شعور داشتن که نیان با مریض در حال مرگ سلفی بگیرن
      اگه دکتر و مهندس شدید دکتر و مهندسِ با اخلاقی بشید
      عرایضم تموم شد
      موفق باشید

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh77 نمایش پست ها
      کنکورو اینهمه بزرگ نکنید، اینهمه ب خودتون استرس ندید، باور کنید هر کسی تو یه کاری استعداد داره... اگه همه برن دنبال استعداداشون و همه فقط ب کنکور نچسبن باور کنید خعلی پیشرفت میکنیم...
      دیگه اینهمه لیسانسه ی بیسواد نمیریزه تو جامعه.. . ک هر کدومشون تو یه زمینه ی خاصی استعداد داشتن ولی با درس خوندنِ بیفایده و بیهوده هدرش دادن.. .
      کنکور قسمتی از زندگیه نه همه ی زندگی....
      کاش رفتن ب دانشگاه آسون بود ولی مدرک گرفتن سخت! خیلی سخت!
      اون وقت مهندسامون واقعا مهندس بودن،
      بعضی از دکترامون فهم و شعور داشتن که نیان با مریض در حال مرگ سلفی بگیرن
      اگه دکتر و مهندس شدید دکتر و مهندسِ با اخلاقی بشید
      عرایضم تموم شد
      موفق باشید
      کدوم حرفه ؟؟

اینجا ایران !!! اگ پول داشتی خب خوش ب حالت ! نداشتی تنها راهی ک بتونی خودتو به حداقل یا حداکثرها برسونی همین درس !

اونی ک شما میگید باید از پایه کار کنن ! نه این که طرف 20 سالش شده دیگ درسو ول کنه بره بنا بشه

کار کجا بود خب !!؟؟

کنکور شده تعیین کننده فعلا

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خواب
      حس بیدار شدنم هم نیس فعلا..
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      کدوم حرفه ؟؟

اینجا ایران !!! اگ پول داشتی خب خوش ب حالت ! نداشتی تنها راهی ک بتونی خودتو به حداقل یا حداکثرها برسونی همین درس !

اونی ک شما میگید باید از پایه کار کنن ! نه این که طرف 20 سالش شده دیگ درسو ول کنه بره بنا بشه

کار کجا بود خب !!؟؟

کنکور شده تعیین کننده فعلا
      طرف 20 سال درس خونده بره بنا شه؟ 20 سالو از کجا آوردید؟ من حرفم قبل از کنکوره ها!
      بعدشم کار هست ولی خب همه دنبال یه کار آسون و پشت میز نشینین، خب بله در اون صورت کار نیست
      اتفاقا واس فارغ التحصیلا ی دانشگاه کار نیست! یکی از اقوام ما با فوق لیسانس حسابداری الان دوازده ساعته میره نگهبانی میده!
      مثال بخواید فراوونه!

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      طرف 20 سال درس خونده بره بنا شه؟ 20 سالو از کجا آوردید؟ من حرفم قبل از کنکوره ها!
      بعدشم کار هست ولی خب همه دنبال یه کار آسون و پشت میز نشینین، خب بله در اون صورت کار نیست
      اتفاقا واس فارغ التحصیلا ی دانشگاه کار نیست! یکی از اقوام ما با فوق لیسانس حسابداری الان دوازده ساعته میره نگهبانی میده!
      مثال بخواید فراوونه!
      پس شما می فرمایید دیگ دیپلمم نگیرن !! بریم به 100 سال قبل !! چ حرفا میزنیا!

اونی ک شما میگی تو خارج از کشور ممکن نه اینجا !

مثلا تو استرالیا دولت بچه ها رو تا 18 سالگی حمایت میکن و همچنین از همون ابتدا بر اساس استعداد و علاقه رشته های بچه هارو تعیین میکنن مثلا ( دارم مثال میزنم ) اگ شخصی به مکانیکی علاقه داشته باش از همون اول میره تو همین رشته !
      نه ک اینجا یا باید از 7 سالگی بری در مغازه شاگردی کنی

یا هم باید بری فنی حرفه ای مدرک بگیری ک بازم سروکارت با همون آموزش پرورش و کنکور و دانشگاس

من میدونم شما چی میگی و این خیلی خوبه ولی شدنی نیس !!!!!!!

اگ توجه کنید ما سالی بیش 1 یک میلیون کنکوری داریم ینی اکثر بچه های همون نسل کنکورین ( ک دولت گرامی برای این ک دهن افراد جامعه رو گل بگیره و از بیکاری نسل جوان به حساب خودش جلوگیری کنه همه رو قبول میکن )

بعد چن سال این ی میلیون کار میخوان ک نیس !!
      طرف مجبوره بره مسافرکشی کنه!

در مغازه کار کنه!!

کار نیس خواهر من !! ما پشت کامپیوتر نشستیم از درون جامعه خبر نداریم ک از ناداری زن و بچه خودشون رو میکشن!

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      !!OH shet
      راستیتش تا الان من خودم داشتم بارگیری میکردم!دیگه آخرشه!!بـاک رو هم که پرکردیم+بـاک اضطراری(واسه بهمن به بعد)
      انشالله روشن کنم دیگه یه نفس تا وودیجمع بندی رفتم!

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پس شما می فرمایید دیگ دیپلمم نگیرن !! بریم به 100 سال قبل !! چ حرفا میزنیا!

اونی ک شما میگی تو خارج از کشور ممکن نه اینجا !

مثلا تو استرالیا دولت بچه ها رو تا 18 سالگی حمایت میکن و همچنین از همون ابتدا بر اساس استعداد و علاقه رشته های بچه هارو تعیین میکنن مثلا ( دارم مثال میزنم ) اگ شخصی به مکانیکی علاقه داشته باش از همون اول میره تو همین رشته !
      نه ک اینجا یا باید از 7 سالگی بری در مغازه شاگردی کنی

یا هم باید بری فنی حرفه ای مدرک بگیری ک بازم سروکارت با همون آموزش پرورش و کنکور و دانشگاس

من میدونم شما چی میگی و این خیلی خوبه ولی شدنی نیس !!!!!!!

اگ توجه کنید ما سالی بیش 1 یک میلیون کنکوری داریم ینی اکثر بچه های همون نسل کنکورین ( ک دولت گرامی برای این ک دهن افراد جامعه رو گل بگیره و از بیکاری نسل جوان به حساب خودش جلوگیری کنه همه رو قبول میکن )

بعد چن سال این ی میلیون کار میخوان ک نیس !!
      طرف مجبوره بره مسافرکشی کنه!

در مغازه کار کنه!!

کار نیس خواهر من !! ما پشت کامپیوتر نشستیم از درون جامعه خبر نداریم ک از ناداری زن و بچه خودشون رو میکشن!
      تو مملکتی که درجه افراد و از رو مدرکش طبقه بندی میکنن نه از رو شعورش همون حرفای شما درسته
      ولی امسال یکی تو شهرمون از استرس کنکور و فشار درس سکته کرد مرد! دو ماه مونده به کنکور!
      اگه این پشتیبانای لعنتی اینهمه بهش فشار نمیوردن الان رتبه ی تک رقمی بود!
      حرف من اینه واسه کنکور اینهمه ب خودتون فشار نیارین...

و اگه تو رشته ی خودتون بهترین باشید بیکار نمیمونید و این بهترین بودن کشش و ظرفیت میخاد ک هر کسی نداره!

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو مملکتی که درجه افراد و از رو مدرکش طبقه بندی میکنن نه از رو شعورش همون حرفای شما درسته
      ولی امسال یکی تو شهرمون از استرس کنکور و فشار درس سکته کرد مرد! دو ماه مونده به کنکور!
      اگه این پشتیبانای لعنتی اینهمه بهش فشار نمیوردن الان رتبه ی تک رقمی بود!
      حرف من اینه واسه کنکور اینهمه ب خودتون فشار نیارین...

و اگه تو رشته ی خودتون بهترین باشید بیکار نمیمونید و این بهترین بودن کشش و ظرفیت میخاد ک هر کسی نداره!

خب همش همینه دیگ !!

من ی جای دیگ گفتم ی فرد ک تو کنکور رتبه 1 میاره به جای اون طرف بره بشه ی مسئول تو این مملکت چون توانایی قطعا بالایی داره میره میش ی معلم کنکوری !

!

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بیدارید یا خواب ؟؟ شاید کشتی غرق شود نخوابید ! 11 ماه نخوابید بگذارید موقعی که به مقصد رسیدین خوب بخوابید ! چت کنید تبادل نظر کنید مشاوره بدید و ...

زمان میگذرد و هم چنان در خواب زمستانی غفلت در کابوس انتخاب منبع و مشاوره به سر میبریم!

خوابی که هیچ کس تو را بیدار نمیکند مگر خودت !!

هر چه در این کابوس دست و پا بزنی در آن فرو میروی و غرق در منابع و دریای کتب کنکوری میشوی !!!

کابوس وحشتناک شروع از فردا ! فردایی که هیچ وقت بیدار نشدی !

منابع مانند آتشی در خواب دنبال شما افتاده اند و هر چه فرار میکنید این آتش شمارو بیشتر فرا میگیره !

و در نهایت در همین آتش میسوزید ! وقتی میسوزید ک جلد روی دفتر چه سوالات رو با نیش خند باز میکنی و میخواهی شروع کنی به حل سوالات ! یک لحظه چشمانت به سوالاتی می افتد که آهی از ته دلت میکشی و میگویی چه کردم با خودم!!

من که این همه کتاب داشتم ! من که مشاورم آقای فلانی بود !چرا سوالارو نمیتونم حل کنم!

بعد ندایی درونت میگه آقای و خانم محترم وجدانن چن صفحه درس خوندی ک مفید بوده ؟ لطفا خفه شو و تقصیرات خودتو ب گردن بقیه ننداز ( این ندایی درونی لامصب خعلی فهمیدس )

و میگویی

خودم کردم که لعنت بر خودم باد

ساعت 13:19 ظهر سه شنبه 3 شهریور سال 1394
      زمان باقی مانده تا کنکور 95

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: هللل.JPG
مشاهده: 39
حجم: 10.3 کیلو بایت

دیگر زمان بیدار شدن است !

شاید بهتر باشد به خودمان بیایم !

هیچ وقت برای شروع دیر نیست ! شروع واقعی زمان نمیشناسد !! اما شاید فردایی در کار نبود که بخوایم شروع کنیم !

پس همین الان شروع ....
      1 سال گذشت ! به همین زودی ؟

خودم غرق شدم ! غرق این زندگی لعنتی !

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن