خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

      Mamoli
      نمایش مشخصات

      خیار شور سرطان زاست!

      خیار شور سرطان زاست!

      یک فوق تخصص دستگاه گوارش تأکید کرد: در ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش عوامل محیطی و نوع تغذیه بسیار موثر تر از ژنتیک است.
      اکرم پورشمس فوق تخصص دستگاه گوارش، در مورد عوامل ابتلا به سرطان دستگاه گوارش بر عوامل محیطی و تغذیه تأکید کرد.

      وی گفت: سرطان های دستگاه گوارش بیشتر از آنکه زمینه ژنتیک داشته باشد به عوامل محیطی مانند آلودگی هوا و آب و غذا وابسته است.

      وی ادامه داد: امروزه استفاده از مواد شیمیایی، جزئی از زندگی ما شده است و از طرفی کودهای شیمیایی در تولیدات کشاورزی در همه جای دنیا از جمله کشور ما بی‌رویه مصرف می‌شود که زمینه‌ساز ایجاد سرطان‌های مختلف است.

      عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: 50 سال پیش چیزی به اسم غذای آماده و فرآوری شده وجود نداشت ولی اکنون اکثر مواد غذایی آماده حاوی مواد نگهدارنده است که سوسیس، کالباس، سالاد الویه و سایر مواد غذایی از جنس مواد گوشتی برای پیشگیری از کپک زدن بیشتر حاوی مواد نگهدارنده مانند نیترات هستند.

      عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد علوم پزشکی تهران به این نکته اشاره کرد که مادربزرگ‌های ما برای شست‌وشوی ظرف‌ها از خاک سنگ استفاده می‌کردند ولی اکنون مواد شیمیایی جایگزین آن شده که در صورت آبکشی نشدن درست ظرف و باقیماندن مواد شیمیایی روی ظرف زمینه ایجاد سرطان به وجود می‌آید.

      پورشمس استفاده از اسپری‌های خوش‌بو‌کننده‌های هوا را در محیط‌های خانه و کار یکی دیگر از مشکلات دانست و گفت: می‌توان از گل‌های تازه خوش‌بو مانند گل مریم به جای این مواد استفاده کرد.
      این فوق تخصص گوارش و کبد با تأکید بر اینکه مصرف بی‌رویه لوازم آرایشی از جمله رژ لب نیز به دلیل وجود سرب در این مواد به ایجاد سرطان کمک می‌کند گفت: افرادی که به طور مداوم از لوازم آرایشی استفاده می‌کنند به مرور زمان بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان گوارش قرار دارند.

      وی توصیه کرد: تا هنگام پخت کباب، گوشت و گوجه فرنگی از خوردن قسمت‌های سوخته خودداری شود چرا که قسمت‌های سوخته حاوی مقدار زیادی پلی‌امید و هیدروکربن است که ماده سرطان‌زای قوی محسوب می‌شود.

      عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران چاقی را یکی دیگر از عوامل دخیل در ایجاد سرطان دانست و گفت: افراد چاق بیشتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ، سینه، رحم و تخمدان قرار دارند.

      پورشمس تصریح کرد: استفاده از ترشی و شور جزو فرهنگ ماست،در صورتی که مصرف بیش از حد نمک و موادی مانند خیارشور یا در سرکه خواباندن مواد غذایی عاملی برای افزایش سرطان معده است ولی در عین حال فعالیت‌های فیزیکی می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

      ویرایش توسط misha : 02 شهریور 1394 در ساعت 19:35

    2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من خیارشور دوس دارم....خیلی
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

    3. Top | #3
      کاربر فعال

      Mehrabon
      نمایش مشخصات
      پس با این حساب من سرطان معده دارم چون واقعا زیاد خیارشور میخورم!!!

    4. Top | #4
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      مهم نیس
      خیارشوروعشششششششششق است

      جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .


    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن