خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نظرتون درمورد 8 کتاب ریاضی میکرو طبقه‌بندی گاج

سلام

امروز این کتاب رو دیدم که خیلی چشمم رو گرفت و این توضیحاتش تو سایت گاج هست .

هر آنچه را که شما در طول دوره‌ی متوسطه از ریاضیات آموخته‌اید، در یک کتاب فراهم آورده‌ایم. روش‌های پاسخ‌دهی مناسب بر اساس شیوه‌های توصیه‌ شده‌ی کتاب درسی و روش‌های حل تستی حرفه‌ای و کارآمد به همراه درس‌نامه‌‌های جامع، همراه با نکات تستی و کنکوری، یادآوری‌ها و پیشگیری از خطر سقوط در دام آموزشی با مسیر‌های انحرافی با استفاده از عناوین اخطار و تذکر به دانش‌آموز کمک می‌کند تا تمامی ریاضیات را با روش‌های مناسب فرا بگیرد.
      8کتاب ریاضی مجموعه ای کامل و دقیق از تست‌های کتاب‌های درسی «ریاضیات 2، حسابان، حساب دیفرانسیل و انتگرال، هندسه 1، هندسه2، هندسه تحلیلی و جبر خطی، جبر و احتمال ، ریاضیات گسسته و آمار و مدل‌سازی» می‌باشد.
      * ارائه‌ی بیش از 2000 پرسش چهارگزینه‌ای آزمون های سراسری و آزاد
      * ارائه‌ی پرسش‌های چهارگزینه‌ای
      * مطابق با اخرین تغییرات کتاب‌های درسی

سوال من از دوستانی که کنکور دادن یا با این کتاب اشنا هستند اینه که این کتاب جامع واقعا پاسخگوی دروس سنگینی مثل حسابان یا دیفرانسیل هست ؟

میشه از الآن به این کتاب اعتماد کرد و ایاهمه ی تستای سراسری تو این کتاب هست ؟

خیلی ممنون

2. Top | #2
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نظر من همون خیلی سبز هست امسال هم ویرایش شده

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maestro Arman نمایش پست ها
      سلام

امروز این کتاب رو دیدم که خیلی چشمم رو گرفت و این توضیحاتش تو سایت گاج هست .

هر آنچه را که شما در طول دوره‌ی متوسطه از ریاضیات آموخته‌اید، در یک کتاب فراهم آورده‌ایم. روش‌های پاسخ‌دهی مناسب بر اساس شیوه‌های توصیه‌ شده‌ی کتاب درسی و روش‌های حل تستی حرفه‌ای و کارآمد به همراه درس‌نامه‌‌های جامع، همراه با نکات تستی و کنکوری، یادآوری‌ها و پیشگیری از خطر سقوط در دام آموزشی با مسیر‌های انحرافی با استفاده از عناوین اخطار و تذکر به دانش‌آموز کمک می‌کند تا تمامی ریاضیات را با روش‌های مناسب فرا بگیرد.
      8کتاب ریاضی مجموعه ای کامل و دقیق از تست‌های کتاب‌های درسی «ریاضیات 2، حسابان، حساب دیفرانسیل و انتگرال، هندسه 1، هندسه2، هندسه تحلیلی و جبر خطی، جبر و احتمال ، ریاضیات گسسته و آمار و مدل‌سازی» می‌باشد.
      * ارائه‌ی بیش از 2000 پرسش چهارگزینه‌ای آزمون های سراسری و آزاد
      * ارائه‌ی پرسش‌های چهارگزینه‌ای
      * مطابق با اخرین تغییرات کتاب‌های درسی

سوال من از دوستانی که کنکور دادن یا با این کتاب اشنا هستند اینه که این کتاب جامع واقعا پاسخگوی دروس سنگینی مثل حسابان یا دیفرانسیل هست ؟

میشه از الآن به این کتاب اعتماد کرد و ایاهمه ی تستای سراسری تو این کتاب هست ؟

خیلی ممنون
      من تجربی هستم ولی اگه وقت شد این کتابم یه بار میخونم...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      من تجربی هستم ولی اگه وقت شد این کتابم یه بار میخونم...
      همون تستای ریاضیات تجربی رو بزنی با وجود بقیه درسا وقت کم میاری حالا میخوای اینم بخونی

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها
      همون تستای ریاضیات تجربی رو بزنی با وجود بقیه درسا وقت کم میاری حالا میخوای اینم بخونی
      گفتم که حالا اگه وققققتتتتت شد
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن