خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دانشجوی کنکوری!

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید
      من دانشجوی سال دوم کارشناسی نقشه برداری پیام نورم..از رشته م بدم میاد <تصمیم گرفتم برا کنکور 95 تجربی بخونم> فقط امکان روزانه رفتن رو دارم.به دلایلی نمشه مرخصی بگیرم.میخوام هم برا کنکور بخونم هم درسای دانشگاهم. و اگه قبول بشم کاردانیمو بگیرم و انصراف بدم.
      بنظرتون شدنیه؟ منی که فقط رورانه میخوام بتونم همزمان از پس دروس دانشگاه و کنکور95 بر بیام؟رشته م ریاضی بوده.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.kh نمایش پست ها
      سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید
      من دانشجوی سال دوم کارشناسی نقشه برداری پیام نورم..از رشته م بدم میاد <تصمیم گرفتم برا کنکور 95 تجربی بخونم> فقط امکان روزانه رفتن رو دارم.به دلایلی نمشه مرخصی بگیرم.میخوام هم برا کنکور بخونم هم درسای دانشگاهم. و اگه قبول بشم کاردانیمو بگیرم و انصراف بدم.
      بنظرتون شدنیه؟ منی که فقط رورانه میخوام بتونم همزمان از پس دروس دانشگاه و کنکور95 بر بیام؟رشته م ریاضی بوده.

با عرض سلام و وقت بخیر

کار سختیه ..... نمی دونم حالا چرا اصرار دارین کاردانی رو بگیرین .... به هر حال اگه به رشته های تاپ فکر می کنین کارتون سخته

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها

با عرض سلام و وقت بخیر

کار سختیه ..... نمی دونم حالا چرا اصرار دارین کاردانی رو بگیرین .... به هر حال اگه به رشته های تاپ فکر می کنین کارتون سخته

نمیشه انصراف بدم. تنها راهم اینه که کاردانی رو بگیرم.
      چون پیام نورم میتونم یه سری از درسها رو غیر حضوری بگیرم اما نه همه رو.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.kh نمایش پست ها
      نمیشه انصراف بدم. تنها راهم اینه که کاردانی رو بگیرم.
      چون پیام نورم میتونم یه سری از درسها رو غیر حضوری بگیرم اما نه همه رو.
      خب به نظرم بدون از دست دادن وقت ، شروع کنین و درس ها رو بخونین ..... برای هر درس از 1 منبع استفاده کنین ..... اشکالاتتون رو هم در انجمن بپرسین من و

سایر دوستان در خدمتتون هستیم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام ناصرطالبی نماینده دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هستم ودرجواب سوال شما باید بگم اگر درحین دانشجویی قصد کنکوردارید اولا برای سراسری رفتن و روزانه برای رشته های تاپ باید قبل از اذر اون سال کنکور انصراف بدید ...حالا مسایلی چون سربازی و... هم هست که تا سال اینده اذرش وقت دارید نگران نباشید
      چنانچه تمکین مالی خوبی دارید و میتونید پزشکی ازاد برید میتونید درحین دانشگاهتونو کنکورداده و بعد ازمشخص شدن نتایج انصراف بدید ...
      لذا دانشگاه ازاد حق انتقال معافیت روداره پس اگررشتتون طرح داره و نیز اگر سربازی داره واینا فلن بخونید اما برای سالهای اتی وگرنه همین امروز انصراف بدید خیال راحت بخونید کنکورو که واقعا کارسختیه

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن